Serija "V" - Visitors

poruka: 97
|
čitano: 17.774
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Serija "V" - Visitors

Evo nam konačno solidnog remake punokrvne SF serije iz 80-ih godina.

Početak sličan upečatljivoj invaziji velikih brodova iz "Independence Day", izvanzemaljski posjetitelji (gušteroliki obučeni u kožu ljudi) koji objavljuju mir i napredak čovječanstvu, infiltracija, povjerenje, obmana, pobuna, otpor, podjela, intrige poput BSG scenarija. Dobar početak.

Mene, normalno, perverzno pali slatka Morena Baccarin ("Firefly" serija) Belji se, ali ni mama Elizabeth Mitchell nije loša. Ima još poznatih glumaca.

Prva epizoda za isprobati.

V (2009 TV series)

V (1983 miniseries)

V (1984 TV series)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 15:44 (Faerdhur).
3 godine
Serija "V" - Visitors

Opa, pa to je već počeloSmijeh. Moram to obavezno pogledati kad se vratim doma.

P.S. Morena je bila dobra i u Stargate-u, samo je tamo bila malo zločesta...

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
4 godine
Serija "V" - Visitors

Upravo sam pogledao prvu epizodu, čini se dobro. Nisam gledao one stare verzije. Čak dvoje glumaca iz Fireflya i jedna iz Smallvillea, valjda će Alan Tudyk biti u još kojoj epizodi iako u ovoj nije najbolje prošao na kraju.

...F.A.R.S.C.A.P.E...
3 godine
Serija "V" - Visitors

Nakon pogledane prve epizode nisam nešto pretjerano oduševljen. Očekivao sam nešto više. Za sada dosta mlako.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
3 godine
Serija "V" - Visitors

Pogledao prvu epizodu,nije loše,dosta zanimljivo.Samo mislim da su malo previše otkrili odmah u prvoj epizodi,ali i to je razumljiv gledajući  da će ove godine biti samo 4 epizode pa trebaju navuči publiku za nastavak iduće proljeće. 

4 godine
Serija "V" - Visitors

Nakon ove druge epizode od sinoć mislim da stvar postaje više napeta Osmijeh Prepliću se dobri i loši "posjetitelji" s ljudima, tko je tko? Sliči intrigama u Battlestar Galactica. Nije loše.

4 godine
neaktivan
Serija "V" - Visitors

Idem sad viditi o cemu se radi, ne bude li dobro pazi se!!!

Ma salim se hvala na preporuci javim dojmove.

3 godine
RE: Serija "V" - Visitors
Sint1 kaže...

Idem sad viditi o cemu se radi, ne bude li dobro pazi se!!!

Ma salim se hvala na preporuci javim dojmove.

Skidam prvu i drugu pa da vidim adli što to valja, nadam se jer mi u posljednje vrijeme fali kvalitetnih SF-serijaPlač.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
2 godine
Serija "V" - Visitors

sinoc je izasla 2.epizoda....prva mi je bila odlicna, puno dogadjanja u samom pocetku, nadam se da ce tako nastavit

4 godine
Serija "V" - Visitors

Dobra je serija, pogledao sam i drugu epizodu. Još uvijek je gledljivo.

...F.A.R.S.C.A.P.E...
4 godine
Serija "V" - Visitors

V - S01E03 - stvarno dobra, vrlo dobra SF priča, dobro im ide.

3 godine
Serija "V" - Visitors

Počeo sam je gledat, pogledao sam prve dvije epizode onda sam se sitio nečega... Neću imat volje pogledat idučih 6 sezona, priča će se razvodnit što se dogodilo i ostalim serijama. Mogu reć da sam se i razočara prvom epizodom jer sam cijelu priču nekako "već vidio" i nije bilo teško za pretpostaviti što će se dalje događati. Serija nije loša, naprotiv, odlična je ali nekako sam siguran da će je upropastit.

3 godine

Eo bacit cu i ja pogled na ovo, nakon sto me SG universe malo razocaro baš me zanima kak ce ovo ispast. Hvala na informaciji.

3 godine

Ja sam pogledo prvu epizodu i oduševljen sam, cijelo vrijeme sam se pito sta bi ja napravio, sta bi svije napravio da se to stvarno desi.

3 godine
Serija "V" - Visitors

Ja sam zadovoljan tom serijom, za sada.

Onak, fino dramski, ne znaš tko ima "obučenu" kožu, a tko nema... Onaj šef od FBI mi je sumnjiv, recimo...

A, pretpostavljam da je njima cilj preuzeti cijelu Zemlju, i "porobiti" ljude (uništiti plodnost, možda...).

Šta vi mislite?

P.S: Nisam gledao original seriju iz 80-ih, vjerojatno tamo postoje neki od navedenih odgovora...

4 godine
TomoR kaže...

P.S: Nisam gledao original seriju iz 80-ih, vjerojatno tamo postoje neki od navedenih odgovora...

Ja sam skinuo sve dijelove stare serije, ali nisam mogao gledati - mučnina od te stare tehnologije snimanja i malo naivne glume Mršti se Izašla je na Sceni u isto vrijeme kad i ova nova serija, da se SF fanovi malo napale.

4 godine
neaktivan
Serija "V" - Visitors

Ne znam, nekako mi se čini da ovi današnji serijali nemaju nikakve kreativnosti... samo rade remake-ove nekih starih serija.

npr. nedavno sam pogledao Galacticu iz '78 i moram priznat da mi je 100 puta bolja od ove moderne. A vjerojatno će tako na kraju ispast i sa ovom serijom "V"

Mislim da je razlog u tome što nekad nisu imali 5mil.$ po epizodi za efekte, pa su čak morali razmišljat o priči, dok danas, ako zablokiraju sa pričom ubace malo fajta sa dobrim efektima i to je to.

3 godine

Eo prvo pitanje. Zasto jedan od pripadnika resistance cella koji je ujedno i V jednostavno nije oso na TV, skinuo tu kozu i pokazo i otkrio plan, taj 1 potez u klimavim vremenima uspostave diplomacije bi uveliko unazadio, pogotovo znajuci da USA, Rusija, Kina i ne vjeruju ostalima previše.

4 godine
neaktivan
mislav_01 kaže...

Eo prvo pitanje. Zasto jedan od pripadnika resistance cella koji je ujedno i V jednostavno nije oso na TV, skinuo tu kozu i pokazo i otkrio plan, taj 1 potez u klimavim vremenima uspostave diplomacije bi uveliko unazadio, pogotovo znajuci da USA, Rusija, Kina i ne vjeruju ostalima previše.

Mozda zato je bi krep'o bez te koze?  Sjecam se da je rekao onom drugom "They'll skin you alive" sto bi pretpostavilo da se takva procedura ne moze prezivjet??

A usput, odlican mi je ona zena FBI agent... tamo sva uplasena pobjegla umjesto da uzme tjelo onog lika sa sobom.

3 godine

A to ne znam jel bi umro il ne, al par puta su im poderali kozu pa su zivjeli...mogo je ruku pokazat, nešta da unese sumnju, jedna zrtva.

4 godine
mislav_01 kaže...

Da, takvih nelogičnosti i prijedloga za rješenja popreko ima hrpa po filmovima i serijama, ali mislim da treba dati priliku autorima da pokažu zašto ovo, zašto ono. A ako je neka nelogičnost prejaka ili preofucana fora, onda se lako odustane od glupog filma ili serije.

Sjeti se samo koliko je prašine digao onaj animirani LOTR filmić u kome orlovi na leđima odnesu prsten i Frodu do Mordora da tamo baci prsten u oganj i riješena stvar, a ne da putuje i dramatizira. Komično i logično, ali ipak nije sve u tome.

3 godine
Serija "V" - Visitors

Ja cu veceras pogledati trecu epizodu.

A evo ako nekoga zanima gledanost:

V S01E01 - 14.1 milijuna gledatelja

V S01E02 - 10.6 milijuna gledatelja

V S01E03 - 9.3 milijuna gledatelja

U svakom slucaju, pada iz epizode u epizodu.

3 godine

no i to je vise od recimo gossip girl, one tree hill i ostalih koje hrabro idu po sezonama Smijeh

3 godine
mislav_01 kaže...

no i to je vise od recimo gossip girl, one tree hill i ostalih koje hrabro idu po sezonama Smijeh

Ove dvije navedene serije imaju gledanost oko 2 milijuna po epizodi.

To su trenutno najnegledanije serije. :)

2 godine
neaktivan
Serija "V" - Visitors

Možda ovo nije mjesto za to ali ipak...

Ovo o reptilima i ovladavanju svijetom me podsjeća na ono o čemu govori David Icke."British author exposes the reptilian bloodline that rules the world."I ne samo to...

3 godine
Prison Breaker kaže...
mislav_01 kaže...

Ove dvije navedene serije imaju gledanost oko 2 milijuna po epizodi.

To su trenutno najnegledanije serije. :)

zato sam i naveo, jedna je u 3. a jedna u 6oj sezoni Namigiva

3 godine
Serija "V" - Visitors

Da, znam, ali te dvije serije emitira TV-kuća CW, a sve serije koje emitira dotična TV-kuća imaju slabu gledanost, tako da je njima ta gledanost oko 2 milijuna vrlo dobra.

A Visitore emitira TV-kuća ABC, najgledanije serije te TV-kuće su trenutno Kućanice i Uvod u Anatomiju, oko 15 milijuna gledatelja po epizodi. Tako da ako gledanost bude i dalje padala, ne piše se seriji dobro. No, tek je počela, izašle su dosad tek tri epizode, treba jos dosta epizoda vidjeti prije nego se pocne suditi seriji.

4 godine
Serija "V" - Visitors

Samo 4 epizode će biti prikazane i onda je pauza do 2. mj. 2010. Molio bi i malo manje spoilera ili bar neku oznaku da ćete napisati spoiler.

Karma is a funny thing.
2 godine
neaktivan
Serija "V" - Visitors

Procitajte knjigu " Najveca Tajna " od Davida Icka i bit ce vam sve jasnije i serija puno zanimljivija , evo vam i direkt link za skinut pa ljudi moji uzivajte i lijepi pozdrav svima hehehe :))))))))

Najveca Tajna : http://www.4shared.com/file/89794979/b1bc0c61/David_Icke-Najveca_Tajna.html?s=1

4 godine
Serija "V" - Visitors

S01E04 - meni izvrsno.

Sad mi postaje daleko bolja SF priča od aktualne Stargate Universe. LOL, V je na Zemlji, a SGU u svemiru.

*SPOILER*

"John May lives" poruka na koju se Anna uznemirila i reagirala slanjem "blaženstva" svojima, kao da se radi o antagonizmu unutar tih guštera, kao da je John May karizmatski vođa jednog pokreta, a Anna protivničkog. Priča se tako opako zahuktava.

Samo mi nije jasno s onim prikazom V brodova u svemiru - jel' to invazija? Ako jeste, čemu onda miroljubivi dolazak primitivnijim Zemljanima, zar nisu mogli odmah doći s naprednijim oružjem i pomlatiti nas?

*END OF SPOILER*

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice