South Park

poruka: 221
|
čitano: 17.106
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: South Park
thuglife kaže...

Taman pogledao 4 epizodu 16. sezone, moram priznati da mi se i ova svidjela, kao i treća, puno kvalitetnije od prve dvije epizode, nadam se da će ovako i ostati.

ova 4. mi nikako nije sjela, mislim da sam jednom ono, nabacio smiješak, dalje bzvz :(

spoiler alert:

cartman suosjeća sa židovima? bitch please

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 10:50 (Mikovic_xD).
3 godine
Mikovic_xD kaže...
thuglife kaže...

Taman pogledao 4 epizodu 16. sezone, moram priznati da mi se i ova svidjela, kao i treća, puno kvalitetnije od prve dvije epizode, nadam se da će ovako i ostati.

ova 4. mi nikako nije sjela, mislim da sam jednom ono, nabacio smiješak, dalje bzvz :(

spoiler alert:

Sad ću je pogledat. Ali 3. mi je jadna i dosadna. Baš se vidi koliko su istrošeni. Skoro sam zaspo.

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
4 godine
pbandov kaže...
Mikovic_xD kaže...
thuglife kaže...

spoiler alert:

Sad ću je pogledat. Ali 3. mi je jadna i dosadna. Baš se vidi koliko su istrošeni. Skoro sam zaspo.

a nekada smo s iščekivanjem čekali tonu smijeha i slično {#}

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14
4 godine
South Park

Pogledao zadnju epizodu... meh.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
4 godine
thuglife kaže...

Najveći problem je u tome što su ismijavali video koji skoro nitko nije pogledao :(

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 14:02 (Alex Mercer).
4 godine
Alex Mercer kaže...
thuglife kaže...

Najveći problem je u tome što su ismijavali video koji skoro nitko nije pogledao :(

Mislim da je problem način na koj isu ga ismijavali, baš pretjerano, neinteligentno, na silu, to nije nešto što se od SPa očekuje.

5 godina
South Park

Ziplining je ugodno iznenađenje :D početak je mlak, ali su sredina i kraj meni genijalni!

~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 15:05 (i_rambo_plache).
3 godine
i_rambo_plache kaže...

Ziplining je ugodno iznenađenje :D početak je mlak, ali su sredina i kraj meni genijalni!

Ne znam, meni epizoda nije sjela, i onaj igrani dio mi je bio užasan.Glumci su bili baš iritantni i dosadni.

Opet to je samo moje mišljenje.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
21 mjesec
South Park

tema za ismijavanje je dobra (barem meni jer baš sada gledam "I shouldn't be alive") ali mogli su to bolje/brutalnije... još onaj igrani dio pred kraj je užasan... nije south park za real life glumu/film... čak i da je epizoda bila dobra, ovo bi na kraju sve pokvarilo {#}

2 godine
sylar951 kaže...

tema za ismijavanje je dobra (barem meni jer baš sada gledam "I shouldn't be alive") ali mogli su to bolje/brutalnije... još onaj igrani dio pred kraj je užasan... nije south park za real life glumu/film... čak i da je epizoda bila dobra, ovo bi na kraju sve pokvarilo {#}

Meni je epizoda vrh,to sto kazes za glumu je istina, ali moras priznat da je real life Mr.Hankey epic win.

5 godina
South Park

Gluma je i trebala biti usrana i igrani likovi uopće nisu trebali sličiti animiranim likovima, baš kao što je usrana gluma i sličnost likova u tim 9-1-1 serijama.

Meni je taj igrani dio prebrutalan. Kenny je umro i Mr. Hankey se pojavio. Meni daleko najbolja od svih epizoda 16. sezone.

~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
4 godine

Meni odlična zadnja epizoda :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
23 mjeseca
South Park

zadnja epizoda mi je ispocetka bila dosadna,no kako je protekla prema kraju postala mi je zanimljiva

na ciničan način prikazuje predradsude i odnos naseg drustva danas u svijetu.

0 0
3 godine
South Park

Ne radi im stranica...nadam se da je privremeno...

3 godine
South Park

još samo 3 dana do novih epizoda! {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
3 godine
luka94 kaže...

još samo 3 dana do novih epizoda! {#}

Nadam se da su dobre...u zadnje vrijeme sve nekako oscilira...

btw., svi koji ste pogledali South Park Bigger, longer & Uncut, morate pogledati ove obrade od neke glazbene akademije iz SAD-a. Stvarno su odlično izrecitirali!

3 godine
South Park

Dobra epizoda za nastavak sezone.

Butters creamy goo :D

3 godine
Regular John 19 kaže...

Dobra epizoda za nastavak sezone.

Butters creamy goo :D

Užas hahahhaha XD

4 godine
South Park

Žačuđujuće neloša epizoda :D, samo neka sad dobro krenu.

5 godina
South Park

Srednja zalost nazalost....

0 0
21 mjesec
South Park

taylor swifting{#}

inace gledam random epizode.

5 godina
South Park

Nova epizoda mi je bas dobra. Set course for Avatar 2 set ....James Cameron.... {#}

2 0
5 godina
South Park

South Park nekada:

- Cartman je bio glup ("My grandma was Dutch-Irish, and my grandpa was lesbian, that makes me quarter lesbian")

- Kenny je umirao

- grad je bio na udaru mističnih bića/pojava

- bilo je puno likova koji su aktivno sudjelovali u epizodi

- likovi su bili u prvom planu pa tek onda radnja

- likovi su imali različite glasove

South Park danas:

- Cartman je konzervativan i stalno govori "it's wrong... it's WRONG!" (užasno iritantno)

- u svakoj epizodi barem jednom svira dramatični dio na klaviru dok je netko od glavnih likova u šoku

- skoro svaka epizoda je satira nekog događaja aktualnog samo u SAD-u

- glavni cilj je u 20 minuta ismijati što više temu koju obrađuju, po predlošku:

- Cartman - nemoralan i primitivan

- Kyle - moralan i liberalan

- Stan - neutralan

- Stanov tata - glup

- previše specijalnih efekata i 3D grafike

Jedina sličnost između današnjeg South Parka i starog South Parka je ime serijala. Mislim da je SP odavno prestao biti smiješan, Trey Parker i Matt Stone su jednostavno ostarili i izgubili inspiraciju pa su ga pretvorili u čistu satiru. Čisto sumnjam da će South Park opet imati genijalnih stvari poput ovih:

Get pissed and slapped my bitch right in her dirty pudding.
3 godine
South Park

@ i_rambo_plache: Čini se da su spustili "bar" cijeloga serijala, možda trebaju pomoć Jamesa Camerona :D

Istina je da to nije više onaj isti stari SP, ali možda zato i gledam svaku novu epizodu u nadi da će se jednom vratit.

3 godine
i_rambo_plache kaže...

Točno si opisao ono što i meni smeta kod novog South Parka, i to nikad   nisam mogao   izjasniti ljudima jer sam glup  {#}

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
3 godine
Cevi kaže...
i_rambo_plache kaže...

Točno si opisao ono što i meni smeta kod novog South Parka, i to nikad   nisam mogao   izjasniti ljudima jer sam glup {#}

a ti si randy D:

5 godina
South Park

Randy!.....Randy!.....Randy!.....Randy!

Make love to me Randy! LOL

2 0
3 godine
luka94 kaže...
Cevi kaže...
i_rambo_plache kaže...

Točno si opisao ono što i meni smeta kod novog South Parka, i to nikad   nisam mogao   izjasniti ljudima jer sam glup  {#}

a ti si randy D:

I wish! Randy mi je najbolji lik u novom South Parku

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
3 godine
Cevi kaže...
luka94 kaže...
Cevi kaže...
i_rambo_plache kaže...

Točno si opisao ono što i meni smeta kod novog South Parka, i to nikad   nisam mogao   izjasniti ljudima jer sam glup {#}

a ti si randy D:

I wish! Randy mi je najbolji lik u novom South Parku

takođe,imeni je :D

3 godine
South Park

nemojmo zaboravit ovo 

1 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice