South Park

poruka: 193
|
čitano: 12.623
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
South Park

I pogledao zadnje dvije, nakon 1% lijepo razočaranje, ove dviej su mi očajne, naročito season finale. Sve u svemu, dojam o ovoj sezoni mi je jako loš.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
2 godine
Re: South Park
thuglife kaže...

I pogledao zadnje dvije, nakon 1% lijepo razočaranje, ove dviej su mi očajne, naročito season finale. Sve u svemu, dojam o ovoj sezoni mi je jako loš.

Meni je presmješna ona Broadway bro XD

"Sing....SING MY ANGEL OF-blowjob! prejako XD

If applications are created with vb.net, what created vb.net ? R.I.P. Mr. Jobs, find your peace!
3 godine
pbandov kaže...
thuglife kaže...

Ma reklama onog njihovog nesretnog mjuzikla, kako je netko već rekao, ali da, ima par neloših baza, samo što sam ja kod SPa navikao na nešto više od toga.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
2 godine
thuglife kaže...
pbandov kaže...
thuglife kaže...

Ma reklama onog njihovog nesretnog mjuzikla, kako je netko već rekao, ali da, ima par neloših baza, samo što sam ja kod SPa navikao na nešto više od toga.

a čuj, već 15 godina rade, nije lako očekivati isto što i prije tog vremena. Al gle, simpsone jednako pratim a oni se vrte već 23 godine XD

If applications are created with vb.net, what created vb.net ? R.I.P. Mr. Jobs, find your peace!
3 godine

a čuj, već 15 godina rade, nije lako očekivati isto što i prije tog vremena. Al gle, simpsone jednako pratim a oni se vrte već 23 godine XD

Znam, rade i Family Guyovci ( lol ) 12, pa je kvaliteta puno bolja nego kod SPa.

Ebiga, izlizali su priču, ona gruba crnohumorna satiričnost je nekako isparila, previše se baziraju na aktualnim temama a i obrađuju ih na loš način.

2 godine
thuglife kaže...

Znam, rade i Family Guyovci ( lol ) 12, pa je kvaliteta puno bolja nego kod SPa.

Ebiga, izlizali su priču, ona gruba crnohumorna satiričnost je nekako isparila, previše se baziraju na aktualnim temama a i obrađuju ih na loš način.

da, I see your point. Način kako kenny sad umire je postao preformalan.

10 mjeseci
South Park

Gledate li epizode na Southparkstudio ili skidate?
Ako skidate, može link?
Gledam sad treću sezonu. Sve što sam dosad našao je jaako sporo.
Dojadile su mi više one reklame na studiu, a kad me internet zeza onda i video jako puno šteka. 

2 godine
TheRunner kaže...

Gledate li epizode na Southparkstudio ili skidate?
Ako skidate, može link?
Gledam sad treću sezonu. Sve što sam dosad našao je jaako sporo.
Dojadile su mi više one reklame na studiu, a kad me internet zeza onda i video jako puno šteka. 

ja samo nove epizode na toj stranici. Reklame mi unište sve a i grafika se mijenja jer mi je veza takva kavka je. A za skidati pa valjd znaš kak se torrenti skidaju. Google > South Park Season X torrent i to ti je to.

8 mjeseci
South Park

ja sam svih 15 sezona odgeldao na "south park studios" i nije nikad ništa "bogznašta" štekalo a i nemam neki prebrzi internet...

uglavnom, nekima (mnogima) je ovaj humor previše pa izbjegavaju... meni je to odličan black/surreal humor crtić... puno bolje od kultnih simpsons-a i family guy-a--- čak ima epizoda di ih southpark sprda :)

2 godine
They Took Our Jobs!
legendarno...
3 godine
danijel0000 kaže...
They Took Our Jobs!
legendarno...

Dap, jedna od najbolji scena u čitavom South Parku, čak sam viđao aplikacije na mobitelu samo za nju ( dobro, bilo je i one kokoš verzije, i s par drugih glasova ). :D

@Sylar, south park ima jedan specifičan humor, što je je, i dosta jači od Simpsona, ali ne i od FGa, njihov humor mi je puno inteligentniji, dosjetljiviji i zabavniji od SPa, naročito ovih bljuzgi nakon 13 sezone.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 8:28 (thuglife).
3 mjeseca
South Park

South Park mi je nešto poput Family Guy-a, svaka 4. epizoda mi sjedne. Ipak, dosta dobrih fora i dosta legendarnih likova, najbolja mi je epizoda ona kad Cesar Millan dođe da uči Cartman-a dobrom ponašanju.

3 godine
South Park

Počela je nova sezona:

http://www.southparkstudios.com/full-episodes

4 godine
klimama kaže...

Ovo je prva epizoda South Parka koju nisam niti namjeravam pogledati do kraja. Iako mi po viđenom nije najgora (Funnybot je definitivno dno dna koje će teško nadmašiti), više mi se ne da pratiti serijal koji je već neko vrijeme svjetlosnim godinama daleko od onog kreativnog i smiješnog South Parka iz prvih par sezona.

~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 17:00 (i_rambo_plache).
22 mjeseca
i_rambo_plache kaže...

Ovo je prva epizoda South Parka koju nisam niti namjeravam pogledati do kraja. Iako mi po viđenom nije najgora (Funnybot je definitivno dno dna koje će teško nadmašiti), više mi se ne da pratiti serijal koji je već neko vrijeme svjetlosnim godinama daleko od onog kreativnog i smiješnog South Parka iz prvih par sezona.

Naravno da "nije to to " jer su s vremenom promijenili vrstu humora, ali ova epizoda mi je bila baš solidna i dobro sam se nasmijao.

A Funnybot je dno dna što je da je haha :)

3 godine

Meni je ok ova zadnja epizoda. Nije jedna od boljih, al nije ni smeće. Skroz ok :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
3 godine
South Park

Ova 1. epizoda 16. sezone je jedna od najgorih epizoda South Park koje sam ikad gledao, sramota.

Nadam se da če ostatak sezone biti bolji od ove za barem dvije, tri nijanse, mada sumnjam.

11 mjeseci
South Park

evo nova je epizoda stigla koliko vidim Cash for Gold sada je gledam.

3 godine
South Park

Ajd ova druga je malo bolja, no to je sve skupa jako loše IMO. NEznam više, možda je do mene, jednostavno nema onoga SP osjećaja od prijašnjih sezona.

2 godine
South Park

Ljudi moji ne možete tako to gledati i postavljati kritike jer su subjektivne po glavi. Evo recimo ja sam pogledao cijeli South Park + 2 filma i 1. epizoda 16. sezone mi je dosta dobra, i tu ako netko nije primjetio, sprdaju ACTU indirektno. Tome sam se i nadao i materijal im nije loš. Sada nekome može biti jadna, nekome ubitačna...kod filmske kulture objektivno mišljenje je praktički ne moguće(naravno čast izuzetcima). Poznajem neke kojima "medicinal fried chicken" nije baš nešto dok ostalih 95% plače od smijeha. To je kako kod koga. Zato nemojte govoriti da je netko nešto jadno napravio ako opet ima onih kojima paše. Drugo da je većini dosadno, onda je objektivno. I da, mislim da mi je prva epizoda 16. smiješnija od druge. Toliko s moje strane, naravno da poštujem tuđa mišljenja samo smanjite razinu kritika, boli {#}

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
4 godine
pbandov kaže...

Ljudi moji ne možete tako to gledati i postavljati kritike jer su subjektivne po glavi. Evo recimo ja sam pogledao cijeli South Park + 2 filma i 1. epizoda 16. sezone mi je dosta dobra, i tu ako netko nije primjetio, sprdaju ACTU indirektno. Tome sam se i nadao i materijal im nije loš. Sada nekome može biti jadna, nekome ubitačna...kod filmske kulture objektivno mišljenje je praktički ne moguće(naravno čast izuzetcima). Poznajem neke kojima "medicinal fried chicken" nije baš nešto dok ostalih 95% plače od smijeha. To je kako kod koga. Zato nemojte govoriti da je netko nešto jadno napravio ako opet ima onih kojima paše. Drugo da je većini dosadno, onda je objektivno. I da, mislim da mi je prva epizoda 16. smiješnija od druge. Toliko s moje strane, naravno da poštujem tuđa mišljenja samo smanjite razinu kritika, boli {#}

Nitko ne može pobiti činjenicu da je South Park prije 10 godina bio serijal totalno drugačijeg formata nego što je danas. Pretvorio se u serijal kojemu je glavni cilj kritika aktualnih događaja, ali su htjeli zadržati brutalni humor. Kad se sve to pomiješa i još se dodaju novi 3D efekti i "glatki" pokreti koji ruše samu stilističku srž baziranu na minimalizmu na kojem je izgrađen serijal, dobije se splačina koja nije ni vrit ni mimo -- nit je smiješan, nit je dubok da se može smatrati dobrom kritikom aktualnih događaja.

Dovoljno je pogledati ocjene epizoda na IMDb-u pa ćeš vidjeti da novije epizode uglavnom kotiraju lošije od starijih. Sasvim je normalno da scenaristi s vremenom izgube inspiraciju i tada je najbolje povući se i završiti serijal. Budimo realni, 90% sadašnjih fora je povezano s govnima. Neki će reći da je "toilet humour" South Parkov brend, ali nakon određenog broja ponavljanja, ne da mi je gadno ili nešto, nego jednostavno više nije smiješno. Koliko to forsiraju, već je postalo i jadno.

P.S. - primjetio sam da se više ni ne trude stvarati drugačije glasove pa svi likovi imaju skoro identične glasove (toliko slične da mogu razaznati kojem liku je dao glas Trey Parker, a kojem Matt Stone).

~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
2 godine
i_rambo_plache kaže...
pbandov kaže...

Nitko ne može pobiti činjenicu da je South Park prije 10 godina bio serijal totalno drugačijeg formata nego što je danas. Pretvorio se u serijal kojemu je glavni cilj kritika aktualnih događaja, ali su htjeli zadržati brutalni humor. Kad se sve to pomiješa i još se dodaju novi 3D efekti i "glatki" pokreti koji ruše samu stilističku srž baziranu na minimalizmu na kojem je izgrađen serijal, dobije se splačina koja nije ni vrit ni mimo -- nit je smiješan, nit je dubok da se može smatrati dobrom kritikom aktualnih događaja.

Dovoljno je pogledati ocjene epizoda na IMDb-u pa ćeš vidjeti da novije epizode uglavnom kotiraju lošije od starijih. Sasvim je normalno da scenaristi s vremenom izgube inspiraciju i tada je najbolje povući se i završiti serijal. Budimo realni, 90% sadašnjih fora je povezano s govnima. Neki će reći da je "toilet humour" South Parkov brend, ali nakon određenog broja ponavljanja, ne da mi je gadno ili nešto, nego jednostavno više nije smiješno. Koliko to forsiraju, već je postalo i jadno.

P.S. - primjetio sam da se više ni ne trude stvarati drugačije glasove pa svi likovi imaju skoro identične glasove (toliko slične da mogu razaznati kojem liku je dao glas Trey Parker, a kojem Matt Stone).

S time se slažem, nije kao prije sigurno. Također nešto što sam primjetio a vidim da je svima jasno i očito, jesu i ti glasovi. Ne znam dali se manje trude ili slabije obrađuju zvuk no što god da radili za sve likove postaje jako indentično. Primjetio sam prvo kod Cartmena. Prije je imao baš onako, piskutav i hrapav glas. Sad mu je već ozbiljniji i čišći, što baš i nije trend. A kod one male Wendy, u jednom trenu je zvučala praktički isto kao Sharon. Mislim, znam da gotovo sve ženske uloge glumi jedna žena kod njih. Ali su prije očito više povećavali pitch svakom liku.

Kod Cartmana se ta razlika najbolje raspoznaje recimo iz 2. ili koje već sezone, onaj poznati "Respect my authoritaay!" i današnji "Suck my balls".

Iako nemam ništa protiv da sprdaju aktualne teme. Barem budem manje depresivan s obzirom da se na Dnevniku izdeprimiram, a srpdnja na to me ipak razveseli. Naravno istina je da bi trebali ipak malo više raditi na nekoj priči koja je vezana uz South park sam, a ne previše vezat sa vanjskom politikom. Trebali bi malo više kombinirat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 15:06 (pbandov).
2 godine
South Park

Ova nova epizoda (1603) je najlošija (bar meni) Izgleda da ste u pravu nažalost da novi South Park nije ni do koljena starome, ali se još uvijek može ubosti dobra epizoda, samo sve rjeđe. Taj novi glas Cartmana ne mogu nikako provariti, postao mi je iritantan.

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
4 godine
South Park

Izgleda da su sad počeli kopirati tuđe fore:

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 15:51 (i_rambo_plache).
3 godine
South Park

Pogledao faith Hilling ( 1603 epizoda ), moram priznati da mi je ovo jedna od boljih ako ne i najbolja od njih nakon dugo vremena, naročito nakon prve dvije iz 16. sezone. Eh, da i ostale budu ovakve bilo bi i dobro.

2 godine
thuglife kaže...

Pogledao faith Hilling ( 1603 epizoda ), moram priznati da mi je ovo jedna od boljih ako ne i najbolja od njih nakon dugo vremena, naročito nakon prve dvije iz 16. sezone. Eh, da i ostale budu ovakve bilo bi i dobro.

Evo baš sad počinjem gledat {#}

I naravno, psihodelične reklame, već mi se u glavi vrti.....Getting over an ex is tough...HIT IT! Now read all your excorrespondeses at the daily show dot com. They moved on but you don't have to! "I'l be 59 in a couple of months!!!" - "Your quite a melf!". Watch now at the daily show dot com! Taratara tara-RA! Trasss!__________ Tran ta ta ta ratataaAAAaat

Ajde stvarno tko ne zna ovo napamet haha {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 2:02 (pbandov).
3 godine
pbandov kaže...
thuglife kaže...

I naravno, psihodelične reklame, već mi se u glavi vrti.....Getting over an ex is tough...HIT IT! Now read all your excorrespondeses at the daily show dot com. They moved on but you don't have to! "I'l be 59 in a couple of months!!!" - "Your quite a melf!". Watch now at the daily show dot com! Taratara tara-RA! Trasss!__________ Tran ta ta ta ratataaAAAaat

MILF pbandove, MILF :D

A ja ne znam napamet jer si skinem epizodu pa tamo nema reklama :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
2 godine
Luuka kaže...
pbandov kaže...
thuglife kaže...

Što uopće znači taj Milf? A epizode sam skoro sve sezone poskidao. Samo najnovije gledam na stranici.

3 godine
pbandov kaže...
Luuka kaže...

Što uopće znači taj Milf? A epizode sam skoro sve sezone poskidao. Samo najnovije gledam na stranici.

KLIK

3 godine
South Park

Taman pogledao 4 epizodu 16. sezone, moram priznati da mi se i ova svidjela, kao i treća, puno kvalitetnije od prve dvije epizode, nadam se da će ovako i ostati.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice