Spartacus: Blood and Sand

poruka: 79
|
čitano: 13.499
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine

Prve slike novog Spartacusa

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
2 godine

Treaser novog Spartacusa:

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
3 godine

Žalosne vijesti. Jučer je preminuo Andy Whitfield.

RIP Andy{#}

4 godine

Sudeći po trailerima, ovaj novi Spartacus nije do koljena Andyju... a toliko sam želio da se vrati u seriju... R.I.P. Andy {#}

LoL username: UnimatriX (EU N&E) HoN username: ArmageddonX
4 godine

Pogledao sam Spartacus Blood Sand i Gods of Arena, Andy je bio odličan.  Stvarno mi ga je žao jer je nekako sipmatičan tip.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
10 mjeseci

Sad sam tek vidio da je preminuo...tako mi žao lika...legendarno je odglumio prvu sezonu...koja je ujedno i meni najbolja....nitko ne može zamijeniti Andya jer on je prvi i izvorni lik koji glumi Spartacusa i svi smo navikli na njega...

R.I.P. Andy

3 godine

R.I.P. Andy!

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
3 godine

kad pocinje nova sezona?

4 godine
Re: Spartacus: Blood and Sand
mar123 kaže...

kad pocinje nova sezona?

krajem siječnja 2012

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
3 godine

Trailer nove sezone:

Ovaj Liam uoče ne izgleda loše kao što je netko rekao. Ustvari sve ćemo vidjeti početkom 2012, ja se nadam da će biti još i bolji od Andya.

Inače trailer je bolestan.

2 godine

steta zbog andy-a ,bio je odlican kao spartacus..ovaj novi ce trebat odradit vraski posao da ga dostigne.

moram priznat da si liče relativno dosta na trenutke.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
4 godine
moderator

Gleda tko drugu sezonu?
Malo mi je turn-off za sada. Nekako mi nema taj štih koji su imale prva sezona i prequeli. A i ovaj novi Spartacus nije ni do koljena Andyju, ne samo glumački neko i interpretacijom lika. Nekako imam i filing da su malo izmijenili Spartacusov karakter na neki način.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
3 godine

da, evo bas sam pogledo drugu epizodu i uopce mi se ne sviđa, spartacus nije uopce isti bez obzira na glumca.

4 godine
moderator
Da, dobio sam dojam da su pobjegli od onoga što je Spartacus bio s karakterne strane.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
3 godine

Skino sam obje epizode ove nove sezone, ali nisam ih još pogledao. Morat ću danas ili sutra da vidim o čemu vi to pričate.{#}

22 mjeseca

SKinuo sam sve epizode i čim sam vidio onu tempera/vodene boje krv u prvoj epizodi - erase from hard drive lol

Dinamo živi vječno
4 godine
Kora kaže...

SKinuo sam sve epizode i čim sam vidio onu tempera/vodene boje krv u prvoj epizodi - erase from hard drive lol

U početku ti može izgledati malo smješno, no kako epizode idu serija te uvuče u priču i radnju samo tako. Jedna od boljih serija, samo mi žao Andyja.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
3 godine

Evo odgledao sam jučer obje epizode. Mogu reći da i nije loše. Istina malo jesto otišla ova sezona s radnjom u drugim smijerom, ali to je tako jer to više nije "krv i pijesak" gdje se sve vodilo oko arene i ludusa , nego se sad dosta toga vrti oko osveta, kao što se i ove sezona zove.

Iako je radnja malo drugačija, kao što je bilo i za očekivati, opet je tu onaj stari štih seksa,krvi i brutalnosti. Uglavnom serija je i dalje odlična, već ovih par epizoda me potpuno uvuklo u svoju radnju, čak me sad  malo na momente podsječa na seriju Rome koja je isto tako bila vrhunska.

A novi glumac čak i nije toliko loš kolko sam mislio da će biti.{#}

btw...ne siječam se točno,ali što se desilo s ženom Oenomausa(Doctorea)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 10:02 (Jack Sparrow).
4 godine
Jack Sparrow kaže...

btw...ne siječam se točno,ali što se desilo s ženom Oenomausa(Doctorea)?

Umrla je od otrovanog vina koje je Lucretia otrovala i dala Quintusovom ocu.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice