Sramotno oglašavanje - B.net zaključana tema

poruka: 51
|
čitano: 3.047
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan
Sramotno oglašavanje - B.net

Nemogu samo tako prijeći preko ove reklame.

Devedestih godina uz pjesmu "Moja Domovina" proživljavali smo najteže trenutke naše Domovine. 

Bili smo pod granatiranjem već poznatog neprijatelja.

Nismo išli u škole, na posao...

I SAD, 2010. godine, B.Net se ismijava iz te pjesme i radi reklamu.

Neznam za Vas, ali meni je to više nego neukusno.

3 godine

Rat je završio prije ~15 godina.

Mi nećemo ni milimetar sa ovog šugavog Balkana dok ljudi ne pohvataju da je gotovo više.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
2 godine
RE: Sramotno oglašavanje - B.net
DoWhyMeKeyToo kaže...

Nemogu samo tako prijeći preko ove reklame.

Devedestih godina uz pjesmu "Moja Domovina" proživljavali smo najteže trenutke naše Domovine. 

Bili smo pod granatiranjem već poznatog neprijatelja.

Nismo išli u škole, na posao...

I SAD, 2010. godine, B.Net se ismijava iz te pjesme i radi reklamu.

Neznam za Vas, ali meni je to više nego neukusno.

Možda sam ja neupućen, ali koja reklama?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine

Nećemo mi ni mikrometar kada shvatimo.

Gray Fox
2 godine
neaktivan

Da prijatelju, gotov je nauštrb života naših branitelja.

Ja sam u to vrijeme bio balavac i ne mogu pojmiti koju su žrtvu branitelji podnijeli zbog svih nas.

Da bi se danas radile takve reklame.

4 godine
neaktivan
Ajme... na svakom forumu postoji jedan ovakav...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
4 godine

Ovo vam je ta reklama:

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Volim kakati kod Karla
4 godine
neaktivan
Mozes si misliti... evo baš gledam otkupili su od izdavača glazbena prava...

Oni to imaju pravo raditi... i glupa je reklama...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
22 mjeseca

Pokrili su cijelu Hrvatsku?Da i to samo s Total TV koji možeš dobiti bez njih i to za 20 kn manje pretplate.Internet nećemo dugo vidjeti{#}

Dostupnost Dostupnost
4 godine

Totalno debilna reklama, a Total TV imam i odličan je.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Volim kakati kod Karla
2 godine

Ka i šta je već reka Sum_of_all_fears 

Sa ovakvin stavon se nećemo nikad maknit sa ovog balkana i balkanskog razmišljanja.

Okej, premlad san da bi zna šta se tad događalo i kako je bilo, ali znan da je bija rat, mnoge zemlje su ratovale, i to je prošlo, obilježavamo spomendane i branitelji imaju vjerojatno najprivilegiraniji status u državi uz umirovljenike.

Ali ako se mi možemo sa židovima zaje*avat zašto se nebi mogli i sa svojin? Koliko ja znan židovi su prošli u drugom svjetskom ratu puno gore stvari nego mi ali nama to nije bitno, bitno je jedino da to srbi hrvatima nisu napravili.

EDIT.

Bez obzira na sve ovo. Glupa je reklama.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 19:48 (sirka666).
4 godine

Pa do sada koja god od njih reklama bila je glupa.

Sometime the best defense is to attack!
3 godine

Dok su oni kvalitetni i najbolji u Hrvatskoj, nek si puštaju reklame koji oću.

http://gtabalkan.com
2 godine
neaktivan

Briga me kakve usluge daju T-com, B.Net, Total TV, bla, bla...

Samo nemojte dirati pjesmu koja se nalazi u podsvjesti svakog Hrvata.

Pjesma je simbol ponosa i hrabrosti, a nije tu za ismijavanje kojekakvih MF-a koji gledaju samo na profit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 20:24 (DoWhyMeKeyToo).
4 godine

Nitko ne spori njihovu tobožnju umjetničku slobodu obrade ove pjesme. Međutim, sada je izgleda in hračnuti se na sve iz Domovinskog rata. To je postalo cool.

Daleko bi više cijenio tu firmu da pokušavaju ismijavati današnje 'svete krave' i pritom sebe reklamirati. Što ne naprave parodiju na Europsku uniju po uzoru na Vatrogasce? Ili nešto sa ženskom stražnjicom u kupaćem kostimu.

Koliko bi se i da li bi se uopće takvo što moglo emitirati na TV ekranima?

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva, evo ti ga na
3 godine
neaktivan

Tim ili osoba koja je radila reklamu- automatski otkaz. Ne iz političkih razloga, već je jednostavno predebilna.

3 godine
tomytheboss kaže...

Tim ili osoba koja je radila reklamu- automatski otkaz. Ne iz političkih razloga, već je jednostavno predebilna.

sve reklame su im takve

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
2 godine

Željeni učinak reklame je postignut.

Svaki blesan (ja included) će sad pogledati reklamu i promrmljati neku pametnu o njoj (ja included).

Kadir beneath Mo Moteh
3 godine
neaktivan
blacko kaže...

Svaki blesan (ja included) će sad pogledati reklamu i promrmljati neku pametnu o njoj (ja included).

E pa i nije baš. Njihov cilj je sa reklamom privući novoga korisnika. Svojom glupošću i neizmjernom dozom neukusa jednog blesana su odbili (ja), a vjerujem i jako puno drugih, što im nikako nije bio cilj.

3 godine

Neću komentirati reklamu jer su svi komentari suvišni..

Malo ću samo prokomentirati pjesmu koja je "obrađena" u reklami

Mislim da nisu trebali uzeti ovu pjesmu!!

Nemislim previše o ratu(što je bilo bilo je) ali ipak nemožeš uzeti pjesmu koja je bila ponos u danima rata(i danas je ali ;) )  .Stvarno je neumjesno.Nije da imam nešto protiv ali ipak..

Dajte budite toliko fer i odajte počast poginulim dobrovoljcima,vojnicim,policajcima,civilima zbog kojih sada sjediš pred kompjuterom u Hrvatskoj neovisnoj i demokratskoj(nećemo o politici) državi..

Malo respecta nebi škodilo..

Tolko od mene ;)

MMA is not game , MMA is life!!!
2 godine
tomytheboss kaže...
blacko kaže...

E pa i nije baš. Njihov cilj je sa reklamom privući novoga korisnika. Svojom glupošću i neizmjernom dozom neukusa jednog blesana su odbili (ja), a vjerujem i jako puno drugih, što im nikako nije bio cilj.

Pametnog čovjeka mora odbiti glupost (sad ispada da te hvalim).

Pronaći će oni već svoju klijentelu.

Boli me glava kad se sjetim kakvih seljaka ima kojima će to biti urnebesno dobra reklama.

Kadir beneath Mo Moteh
3 godine
Sum_of_all_fears kaže...

Rat je završio prije ~15 godina.

Mi nećemo ni milimetar sa ovog šugavog Balkana dok ljudi ne pohvataju da je gotovo više.

Jest rat zavrsio prije 15 godina, ali ovo je neukusno i jadno ismijavati tu (jako dobru) pjesmu na taj nacin. One reklame prije su jos bile dobre (moglo ih se tolerirati), ali ovo je nesto prejadno i jaaaaako neukusno.

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
3 godine

Ismijavanje? Gdje? Sta vi to ljudite vidite? {#}

A man without a religion is like a fish without a bicycle
18 mjeseci

Bitno da reklama nevalja a picimo po seki, ceci, mileti i ostalom drustvu

4 godine

samo gledanje reklama je debilana, raspravljanje o njima je još veća, pogledajte moj avatar 25% off i free shiping... pa tko tome nebi odolio

rather sniffin glue instead of private networks
3 godine
DoWhyMeKeyToo kaže...

Da prijatelju, gotov je nauštrb života naših branitelja.

Ja sam u to vrijeme bio balavac i ne mogu pojmiti koju su žrtvu branitelji podnijeli zbog svih nas.

Da bi se danas radile takve reklame.

Branitelji su dali život sa slobodu, demokraciju i kapitalizam.

Na tvoju žalost ti ideali su omogućili ovaj spot.

Reklama - srednja žalost.

2 godine
sirka666 kaže...
Ali ako se mi možemo sa židovima zaje*avat zašto se nebi mogli i sa svojin? Koliko ja znan židovi su prošli u drugom svjetskom ratu puno gore stvari nego mi ali nama to nije bitno, bitno je jedino da to srbi hrvatima nisu napravili.

Cilj reklame je promovirati neki proizvod/uslugu, ako ga promoviras pjesmom koja se povezuje sa ne bas veselim razdobljem dobivas morbidno promasenu reklamu...

I nije tu rijec samo o ratu u ex-yu, nego vrijedi opcenito za neukus i promasene stvari.

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
4 godine
Dr. Zoidberg kaže...
Branitelji su dali život sa slobodu, demokraciju i kapitalizam.

Na tvoju žalost ti ideali su omogućili ovaj spot.

Reklama - srednja žalost.

ne želim ulaziti u prevelike diskusije ali onaj koji je dao život osim kako bi obranio život djece, žena i ljudi koje voli nije normalan, kapitalizam skupa sa strankama i jarmom lihvarskih kredita si nosi doma....

rather sniffin glue instead of private networks
3 godine
sirka666 kaže...

Ka i šta je već reka Sum_of_all_fears 

Sa ovakvin stavon se nećemo nikad maknit sa ovog balkana i balkanskog razmišljanja.

Okej, premlad san da bi zna šta se tad događalo i kako je bilo, ali znan da je bija rat, mnoge zemlje su ratovale, i to je prošlo, obilježavamo spomendane i branitelji imaju vjerojatno najprivilegiraniji status u državi uz umirovljenike.

EDIT.

Bez obzira na sve ovo. Glupa je reklama.

Reklamu neću komentirati,nije niti meni najbolje sjela i to je to...

No,osvrnuo bih se na ovo poboldano.

Da,vjerojatno ima i onih koji su na konto braniteljskih zasluga inkasirali

i vojnu/braniteljsku mirovinu pa i pokoju nekretninu...

No,vjeruj da ima i jako puno onih koji nisu dobili ama baš ništa osim...."imamo Hrvatsku"!

Osobno...sam branitelj,doduše još uvijek u systemu(18 godina profesionalne vojne službe)

...a,osim što dobijem plaću svaki mjesec(super,ne bunim se)...

nisam dobio ama baš ništa drugo...podstanar sam s obitelji a za mirovinu ću morati imati 20 godina službe(akoBog da da ne promjene uvjete)

...i to ziher neću dobit 1000 € mirovine,nego ću tek tad morati zapeti da zaradim za podstanarstvo,režije i školovanje 2 klinca.

Čak niti pišljivu povlasticu mi nisu dali iskoristiti...nego je i to ukinuto....

Eto,ovo napisah tako da vi koji mislite da svim braniteljima teče med i mlijeko...vidite da niste u pravu....

A,da...dobio sam nešto što puno drugih nije....INSOMNIJU...

Insomniac XD
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 4:29 (fromcelltohell).
4 godine
rustweaver kaže...
sirka666 kaže...

Cilj reklame je promovirati neki proizvod/uslugu, ako ga promoviras pjesmom koja se povezuje sa ne bas veselim razdobljem dobivas morbidno promasenu reklamu...

I nije tu rijec samo o ratu u ex-yu, nego vrijedi opcenito za neukus i promasene stvari.

+ debilna je do bola. No, to je za očekivati. Sve dobre reklame su zabranjene/cenzurirane i viđaju se jedino na Youtube-u.

Brainwash, jeaaa, skupa s onim debilnim serijama sapunicama...

Q: "a kako se to linux ponasa kad crkne hdd?" A: "zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se"
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice