Znam da se jučer navečer vrtila neka poruka da neš prebacim na 42 kanal da mogu nastavit pratit program ali baš nisam obraćao pažnju, sad mi rtl ne radi?
Kaj trebam podesit ?
Znam da se jučer navečer vrtila neka poruka da neš prebacim na 42 kanal da mogu nastavit pratit program ali baš nisam obraćao pažnju, sad mi rtl ne radi?
Kaj trebam podesit ?
Kaj trebam podesit ?
Reci prvo jel imaš resever (onaj za prelazak na digitalnu televiziju)!
smatraj se sretnim čovjekom,probaj ponovno skenirati kanale dvb-t prijamnikom
Kaj znaci gamad je presla ranije ? I na telki imam dvb-t i opet ga nađe ali piše ndostupno a na drugoj telki kojoj nemam isto piše nedostupno.
smatraj se sretnim čovjekom,probaj ponovno skenirati kanale dvb-t prijamnikom
Bolje neka prvo iskopča resever iz struje pa ga ukopča ili ovo što ti kažeš
Iskopčao prijemnik iz struje i sad ga je našao sad treba riješit lcd koji nemam pojma jel ima uopće dvb-t ? probat ću ponovo skenirat prvo.
Evo na lcd-u sony neki pise wega (btw. kak da saznam jel ima dvb-t nigdje u izbornicima nis ne pise a za model pise samo wega nis drugo ) našao mi ga je ali je kvaliteta crappy ?
Imam LG televizor sa ugrađenim DVB-T prijamnikom, e sad pokusam otic na RTL i nema signala, da li trebam nesto podesiti na televizoru ili?
Imam LG televizor sa ugrađenim DVB-T prijamnikom, e sad pokusam otic na RTL i nema signala, da li trebam nesto podesiti na televizoru ili?
Odeš samo na manual traženje i tražiš RTL. Meni je ne nekih 550MHz bio, sad sam ga tražio isto ugrađeni prijemnik.
E hvala stavio sam na automatsko da mi se svi otpočetka :)
smatrajte se sretnim sto nemate RTL
Ma samo kanal 42 nađeš i vozi do 05.10.2010 kada ga potpuno ukinu i sve analogne glavne programe HELL YEAH!
meni se izgubio rtl al sam ga ponovo našao... ali bez dvb-t prijemnika !! još ga nisam kupio planiram sutra al je slika još uvijek tu sam što ima malo iskrica...ne kužim zašto još uvijek ima slike ako je ukinut analogni signal u mojoj županiji tj. sisačko-moslavačkoj??????
Ma daaj... Kako bih onda gledala Bones i CSI? 
Ma daaj... Kako bih onda gledala Bones i CSI? 
hvala bogu pa je tu sirokopojasni internet i sve se da nabavit
Maloprije sam napravio automatsku pretragu digitalnih programa na drugoj televiziji i omjer stranica programa mi je 4:3, a ne 16:9 ili 16:10 ne znam točno, nisam našao u postavkama gdje se može podesit to.. i još nešto ni teletekst mi ne radi da li zna tko u čemu je problem?