Titlovanje srpskih filmova zaključana tema

poruka: 37
|
čitano: 1.330
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Re: Titlovanje srpskih filmova
Dinče kaže...

Negdje prije sam čitao kako je RTL dobio opomenu zbog toga što nisu Žikinu Dinastiju preveli na HRVATSKI jezik.Meni je inačer sve jasno u tim filmovima no što vi kažete na to.Ima li smisla?

Meni je osobno jasno da netko nerazumije riječ lebac ili neku drugu no prevođenje cjelog filma mi je totalna bedastoča.Jučer je bilo i glasovanje za i protiv titlova.

Evo dakle recite što mislite o tome.Jeli to pametno,ima li smisla te hoće li to biti bolje ili gore.

EDIT: Zaboravio sam dodati kako je HTV preveo neke filmove.Osto sam onako malo šokiran kad sam vidio titlove

Evo i video:

http://vimeo.com/35740163

Hahaha u ovom videu su preveli "jebitačno" kao ubojito. Evo priznajem da ja nebi sam povezo te dvije rijeci

12 mjeseci

neke stvari se jednostavno ne mogu prevesti, točnije mogu ali gubi se smisao i originalnost ako me razumijete..

a i krasna im je cijena bila za glasovanje, rtl-u jel...nabijem ih....to što su dobili opomenu sad bi ja još trebo masno platit da bi dao glas...živa pljačka, neka sami to rješavaju...ionako od silnih reklama i zaboravim radnju filma...pustiš si na cd-u ili s kompa i uživaš ko čovjek u punim čarima

samo krupno, ništa sitniš
5 mjeseci
protjeran

za prijevod !

www.mmo-balkan.com
4 godine
Arxi kaže...

Ne razumijem, zar bih ja trebao da prestanem  gledati rtl, hrt, novu i ostale zato sto ne znam hrvatski? (iz BiH sam).

Normalno da moraš prestati. Jer ne plaćaš pretplatu u RH. To logički možeš zaključiti po onoj Burduševoj: 'Ko ne plaća porez nemože ni da glasa.  {#}

Idem šorom kuja laje na me, mrš kujo šta te briga za me
4 godine
Titlovanje srpskih filmova

Ljudi sta se bunite protiv tih titlova, bar ce tucet ljudi dobit posao, a to nam treba u kakvom je stanju sve.. Molite boga da se otvori cim vise ovakih stvari kako bi svi mogli zaradit za kruh..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
9 mjeseci
Titlovanje srpskih filmova

ne gledam bas tv, pa jel amerikanci prevode engleske filmove? 

4 mjeseca
mikymaus kaže...

ne gledam bas tv, pa jel amerikanci prevode engleske filmove? 

HAHAHAHHA pa u americi i engleskoj se priča engleski jezik, zašto bi ga onda prevodili? Koda pitaš dal filmove na kajkavskom prevode.

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice