[Prodaja] Električni uređaj za cigarete zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.772
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
[Prodaja] Električni uređaj za cigarete

Predstavljam najnoviji uređaj zahvaljujući kojemu pušenje cigareta neće više biti tako skupo kao do sada. Već od prvih minuta uporabe otkrit ćete kako vrlo jednostavno možete napraviti cigaretu tvorničke kvalitete te imati potpunu kontrolu i sigurnost što pušite. Duhan za tube nema kemijskih aditiva koje najviše štete zdravlju. Zato ako hoćete biti sigurni što pušite te pritom uštedjeti i više od 70 % novaca kupite naš proizvod.

Koje su prednosti:

- cijena vlastoručno napravljenih cigareta može biti i više od 70 % jeftinija od istih u prodaji (ovisi o duhanu),
- jednostavnost uporabe i održavanja uređaja,
- brzina rada - našim uređajem možete napuniti 20 cigareta u manje od tri minute,
- posebni petostupanjski prekidač za reguliranje gustoće punjenja,
- sigurnost uporabe,
- radi sa svim standardnim tubama koje možete kupiti u trgovini.

Izračun uštede:

Pušeći jednu kutiju cigareta dnevno po cijeni 17 Kn potrošit ćete 510 Kn za mjesec dana. Koristeći naš uređaj i duhan dostupan na kioscima (30 Kn / 100 g = cca 100 cigareta + tube cca 3Kn za 20 kom) potrošit ćete samo 270 Kn mjesečno. Za dva mjeseca novac za uređaj se vraća!!!

U kompletu dobivate:

- električni uređaj za punjenje cigareta,
- metlica za čišćenje i rezervna opruga,
- kutiju.

uređaj je kupljen u americi, znači neje neki jeftini kineski koji se prodaje po njuškalu, razlog prodaje je taj što sam prestao pušiti i sad mi jednostavno smete i podsjeća me na dane dima koji mi jako nedostaju 

cijena 600 kuna 

za sve dodatne informacije tu sam pitajte 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 22:22 (CANABIS).
2 godine

Hmm...

prestao sam pušiti ima neko vrijeme ali ovaj evo alternativa za sve što si naveo;

-Rizla roller za zamotati duhan u slučaju da je korisnik presmotan za to odradit ručno- cca 50 kn

-Male rizle (proizvoljno)- cca 3 kn

-Filteri po želji- cca 30kn

-Kvalitetan (relativno) duhan- cca 40kn (oko 90ak zamotanih cigareta)

Šta se dobije: Makina za motanje koju imate trajno u posjedu, filtere i rizle za zamotati cigarete na navedenoj i rak nečega u budućnosti.

Roller-motalica Roller-motalica
Vrginia Vrginia
Le rizle Le rizle
Le filteri Le filteri
Bring out your dead!
2 godine
Re: [Prodaja] Električni uređaj za cigarete
forzzuk kaže...

dobro je i to rješenje, ali je ovo puno brže i jednostavnije za par minuta smotaš 20 cigatreta i još kupiš kod kineza tabakeru za 20 kuna i  baš te briga što ova duhanska mafija divlja sa cijenama 

2 godine

ja za 50 kn kupim pola kile duhana na sajmistu u samoboru i 500 komada tuba za 20kn i miran sam mjesec dana :)

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 21:37 (geek_boy1).
2 godine
Re: [Prodaja] Električni uređaj za cigarete
geek_boy1 kaže...

ja za 50 kn kupim pola kile duhana na sajmistu u samoboru i 500 komada tuba za 20kn i miran sam mjesec dana :)

ja ne prodajem duhan nego mašinu za motanje a mogu ti i duhan riješiti ako hoćeš 

2 godine
pa zar nitko nije zainteresiran evo cijena ide dolje 600 kuna
2 godine

Prodano za 600 kuna na njuški 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice