AdriaRoute 3.0 ili Cardinale

poruka: 5
|
čitano: 4.474
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
22 mjeseca
neaktivan

za pocetak, pozdrav svima..

uređaj je Vivax 350 i na njemu je karta Cardinale(neznam tocno koja jer nije moj uredaj)

pitanje je:

da li je bolja karta AdriaRoute 3.0 ili Cardinale 3.0(mislim da je to najnovija) za podrucje Hrvatske?

jel moguce na taj Vivax opce instalirati Garmin i AdriaRoute 3.0?

3 godine
neaktivan

Ma taj vivax je pravo malo čudo ;)

Ide na njega sve i svašta. Možeš se regati na gps4us i tamo pronaći koristan software za taj uređaj kao i podršku.

Ne postavljaj i ne očekuj odgovore u vezi ilegalnog korištenja softwarea jer bi prošao isto kao i ovdje.

Inače na taj uređaj možeš na karticu natrpati iGo, garmin, cardinale i još nekoliko drugih programa za navigaciju pa vidjeti koji ti najviše odgovara.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
2 godine

ako si ga kupio prije par dana ko i ja onda ti je gore black 3.1 (Cardinale 3.1) od mirea "skoro svi su bili nazad kod zastupnika i u servisu na nadogradnji softvera i to što piše na kutiji da je 2.3 Cardinale u njemu kad ga upališ odma vidiš da nije " i to ti je naj detaljnija karata za HR i BiH jedino ga unlock da ga koristiš kao MP3 ili video player u biti onda kada ka upališ ideš u windowse da dođeš do nekih svojih programa

22 mjeseca
neaktivan
RE: AdriaRoute 3.0 ili Cardinale

kupljen je prije(neznam tocno kad)

da li ja sam mogu staviti novu kartu ili moram ici na servis s njim?

sad je verzija 2.3 na njemu. neznam kak da vidim koja je verzija karte?

btw. u njema kartice

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 14:01 (sir_shmirkly).
22 mjeseca

Pozdrav,

evo ja ću samo reći, da sam osobno koristio par Vivaxa(350-ke) sa Cardinale-om, i moj zaključak je da je Vivax jedno VELIKO SMEĆE...a što se tiče Cardinale mapa, ista stvar, recimo...zadam mu rutu u gradu da me vodi do Pomorskog fakulteta, on mi kaže da skrenem lijevo...a lijevo je ogroman zid...tj. cca. zna faliti i po 100-tinjak metara prije.

Zatim mi je jednom na auto-putu urlao da skrenem lijevo, a to bi značilo da se autom spucam u ogradu pa da sletim u provaliju sa mosta...uglavnom glupost kao i sami Vivax, jer su ga ljudi masovno vraćali, zbog greške u software-u i zbog rikavanja matične ploče...uostalom...što očekujete od navigacije za 400-500 kuna i to još VIVAX!!!!!!!

A što se tiče Garmina i AdriaRoute, sljedeći tjedan imaju rigorozni test po BiH i stranputicama...

Po Hrvatskoj mi rade besprijekorno,u svakom slučaju napravljen je update software-a i AdriaRoute mape sa ver. 2.30 na ver. 3.0.

U jednom mjestu pokraj Splita sam Garminu zadao adresu i kućni broj(selendra Bogu iza nogu za koju nikad čuo) i dovela me točno pred vrata.Ocjena 5!!!

I još ona stara narodna...plati pa se rugaj...Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 1:49 (Jar Jar Binks).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice