Best buy GPS

poruka: 6
|
čitano: 3.502
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Best buy GPS

Dakle, trebam hitno neki prijedlog za GPS, ako imate cijenu bilo bi odlično (zajedno s kartama). Naime uskoro palniram na skijanje vanka pa bi htio malo takve tehnike da i to probam, a nemam love za razbacivanje pa bi odmah uložio u nešto kvalitetno. Molim Vas preporučite mi nešto dobro :-)

btw ima li tko iskustva s proizvodima s stranica http://www.navon.hu/ i http://navngo.com/

HVALA

4 godine
Best buy GPS

garmin nuvi 200/250 + adriaroute(europu vec dobis s njim)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
4 godine
Best buy GPS

Kad vec uzimas novi uređaj, gledaj da ima widescreen ekran, puno su ugodniji...

A izbor ti je između Garmin i Mio Moov uređaja, s time da za Garmin uglavnom moras dokupiti kartu nase regije (AdriaRoute, cca 700 kn), dok Mio dolazi sa svime sto ti treba.

U toj kombinaciji Mio je mozda isplativiji jer ima kartu cijele Europe, dok jeftiniji Garmini imaju samo tzv. Alpsku regiju (vjerojatno dovoljno sto se tice skijanja).

Glavna razlika je u domacoj karti - AdriaRuote (Garmin) vs Mireo viaGPS Cardinale (Mio) ali koji god da izaberes neces pogrijesiti iako razlike postoje.

I jos jedna stvar koja je kod mene presudila - kod ovih "jeftinijih" Garmina ne možeš dodavati međutočke u rutu (barem koliko sam ja vidio), sto je dosta veliko ogranicenje kod planiranja rute. A opcija nije nesto ludo zahtjevna pa mi nije jasno zasto su ju izostavili. A kad fino definiras tocke kojima zelis proci, manja je sansa da ce te poslat preko neke pustopoljine, barem ja tako gledam.

U oba slucaja je cijena sa svim kartama oko 2000 kn.

A konkretni modeli:

Garmin Nuvi 205W

Garmin Nuvi 255W - ima kartu cijele Europe (stariji i jeftiniji model je 250W)

Mio Moov 330 - moje preporuke; bilo ih je u HGspotu i Linksu (tamo sam ga i kupio nedavno ali vise ne vidim na cjeniku)

4 godine
neaktivan
RE: Best buy GPS

Ja licno imam Garmin 250W sa Europskim paketom. Super pregledam, poprilicno brzo trazi satelite i dobijes jedan besplatan update karata. Ima i hrvatski vokal.

Sto se tice samog orginalnog paketa, frcera veoma fino po svim vecim gradovima u HR. Za sve ostalo ti treba AdriaRoute. Vrlo jednostavno za skontati "ispod stola" :) Ja sam sebi prebacio adriaroute na jednu sd karticu od 512mb, jer 250W ima integrisan SD citac. Kad je ne koristim, jednostavno izbacim SD karticu, radi brzeg ucitavanja.

@Pixidar: na Garminu 250w mozes dodavati tacke, barem na mom radi sasvim fino, mozda moras ubaciti noviju verziju garmin programa. Kad vec imas zadanu putanju, mozes ukucati novu adresu, i dodje ti izbornik da li da stavis novu tacku kao da je usput, ili kao odrediste.

Danas kada postajem pionir ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2008 16:16 (zeleni).
3 godine

Eto da oživim staru temu.

Ima li netko preporuku za kvalitetan GPS uređaj za auto? Kvalitetan softver, čim bolja karta, jednostavnost pri korištenju... koristio bi se za Hrvatsku i okolne države, a cijena da bude u skladu sa mogućnostima, no generalno ne preskup.

Hvala

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
2 godine

prestigio road scout 4150 u technomarketu 600 kuna. mislim da je to ujedno i najjeftiniji gps na našem tržištu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice