T-com mi nudi ovaj uredaj za produljenje ugovora na 18mj da li se to isplati? Pravo pitanje je da li valja sta taj Mio Moov M300 ?
Hvala
T-com mi nudi ovaj uredaj za produljenje ugovora na 18mj da li se to isplati? Pravo pitanje je da li valja sta taj Mio Moov M300 ?
Hvala
E ovo i mene zanima al izgleda da nitko nezna nista o njemu :(
Uglavnom veliki minus je sto nema utor za memorijsku tako da eventualno stavljanje Garmina il nekog drugog software ne dolazi u obzir.
S druge strane meni treba čisto za povremenu upotrebu pa bi valjda bio dostojan :)
Na njihovoj offišl stranici uopće nema Hrvatske i "okolice"
Da ali unutra je stavljena www.mireo.hr karta a koliko sam čuo je sasvim dobra (čitaj vjerovatno i bolja).
Hvala
ja sam ga uzeo tj poslao zahtjev za produljenjem... jer nemam sta drugo uzet, vec imam garmin nuvi gps sada cu vidjet kako ovaj radi a posto meni treba samo hr . jednog cu ziher prodat
Meni je stigla danas !
Nije nesto specijalno, ali mi je bolja od Vivaxove koje imam vec godinu dana..
Iskreno, niti ne koristim navigaciju, ali kad se vec djelila..hehe
Sutra bi trebala i kamera stic za uzimanje max tv-a
evo link za caffetinov unlock verzija 2
lagano se instalira i sve radi super...instalacija se vrši kada imate samo mio instaliran...pokrenete instaler i uputite ga na disk mio...i to je sva mudrost...imat čete mio , igo8 , igo amigo i tom tom...tom tom je bez karti koje se mogu nači na gpsunderground.com...
http://rapidshare.com/files/316756969/Install320_1.exe
Da li itko zna gdje skinuti update za upozorenje prekoračenja brzine? Ta opcija očito ne radi iz razloga jer su mape stare?
Prije nego instaliram samo mi objasni molim te sljedeće, jeli i dalje mogu koristiti istu mio kartu(dali ostaje postojeća) koju imam za Hrvatsku i
Bosnu i Hercegovinu , a da samo instaliram npr. kartu Austrije i Njemačke u igo8 ili tom tom, hvala.
ja sam imao mio mobitel s gps-om i koristio sam mio-mireo karte, odlicno je radio doveo bi i u neku vukojebinu tocno ispred mjesta gdje trebamo doc, imao je i ogranicenje brzine, upozoravao je na kamere koje nadgledaju promet... Bio je odlican.
koje karte su kompatibilne? 8.3 ili dr? hvala
E ovo i mene zanima al izgleda da nitko nezna nista o njemu :(
Uglavnom veliki minus je sto nema utor za memorijsku tako da eventualno stavljanje Garmina il nekog drugog software ne dolazi u obzir.
S druge strane meni treba čisto za povremenu upotrebu pa bi valjda bio dostojan :)
To da stavljanje Garmina ili nekog drugog SW ne dolazi u obzir, naravno, totalna je glupost. Uređaj doista nema utor za SD memorijsku karticu, ali preko USB-a se povezuje na računalo i ponaša kao vanjski disk. Pri tome ima 1,7GB flash memorije tako da se tu može svašta staviti.
Jedino ne znam što svi toliko briju na taj Garmin ... ajde probajte, recimo malo Sygic.
POZDRAV svima! kupio sam navigaciju Mio300 .
Čitam vaše poruke i sve to štima!
moj problem je sto nemam pojma oko toga nista koje karte idu di se stavljaju i kako pa molim pomoć oko toga da mi direktno kazete šta moram napravit da obnovim kartu i kao to napravit .
sta da radim sve mi je izbrisano sa mio moov m300. pomoć oko instalacije novog softvera
Dobio sam jos prije par mjeseca mio moove 300 uredaj i sad sam se sjetio da ga imam pa reko ajde da to vidim....ali imam problem, gore je samo karta hrvatske, a meni mi trebala Europa pa me zanima gdje mogu skinuti i Europu...Hvala
Moze jedno pitanje.. Skinuo sam sa neta kartu i licencu Italije.. Imam adriatic karte na njemu, pa bi samo jos Italiju ubacio.. Kad to napravim na uređaju mi prepoznaje kartu Italije, ali kad utipkam bilo koji grad iz Italije za navigaciju kaze da taj grad ne postoji, a na mapi postoji??? KAko to rijesiti? Hvala..
Evo da malo osvjezim temu.Naime imam ovaj Gps od T-coma.Dali postoji ikakva mogucnost nadogradnje.Vidio sam da se moze napraviti update,za Hr i Bosnu-dali sa tim nesto dobivam?
Hvala