Pomoć pri kupnji auto navigacije

poruka: 19
|
čitano: 3.045
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Pomoć pri kupnji auto navigacije..
Pozdrav svima...
Eto ja bih molio da mi netko da savijet za auto navigaciju...
Znači koju navigaciju i tako to,potrebna mi je samo za Hrvatsku za druge zemlje mi ne treba...još me zanima kad npr. kupim navigaciju da li su karte ubačene...i dali odmah šljaka čim izvadim iz kutije...:) :)
Planiram odvojit nekih 1500 kuna možda koju kunu više...hvala unaprijed...

14 mjeseci
protjeran
Pomoć pri kupnji auto navigacije..Pozdrav svima...
Nadam se da ce biti odgovora da i ja napokon kupim navigaciju.
Čist račun duga ljubav!
2 godine
Re: Pomoć pri kupnji auto navigacije..Pozdrav svim
Znam da ćete me sad popljuvat, ali radije kupiš Nokiu C7 s odličnom navigacijom za oko 2k.
2.816 Posts! And counting...
3 godine

Prodajem ti ja navigaciju staru 3 godine, sve radi kak spada {#}

a.k.a. T R 1 P L 3 X
14 mjeseci
protjeran
Ja bi neku ozbiljnu , znaci nesmije se desiti da se gubi ilu da nema signala posto mi treba za posao.
Čist račun duga ljubav!
3 godine
a.k.a. T R 1 P L 3 X
21 mjesec

Pogledaj ovdje, nećeš pogriješiti, odaberi nuvi+adria route.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 mjeseci
protjeran
Ako neko moze preporuciti neki konkretan model...
Čist račun duga ljubav!
21 mjesec
Re: Pomoć pri kupnji auto navigacije..Pozdrav svim
Monopol kaže...
Ako neko moze preporuciti neki konkretan model...

Odaberi nuvi. Točan model odredi prema novcima koje si spreman dati. Osobno preferiram čim veći ekran, Neznam jesu li ti bitne điđe poput BT-a. Koristio sam nekoliko različitih modela do sada i svi rade super. Trenutno u uredu imamo jedan star cca 3 godine i radi ko bebica.

14 mjeseci
protjeran
Preporuči mi neku do 1500 kn, znaci bitno mi je da me dovede do cilja bez problema i gubljenja signala jel mi navigacija ne služi za zezanciju.

Znaci te sve navugacije imaju kartu Hrvatsks, a Europa?
Čist račun duga ljubav!
21 mjesec
Re: Pomoć pri kupnji auto navigacije
Monopol kaže...
Preporuči mi neku do 1500 kn, znaci bitno mi je da me dovede do cilja bez problema i gubljenja signala jel mi navigacija ne služi za zezanciju.

Znaci te sve navugacije imaju kartu Hrvatsks, a Europa?

Evo ti jedan prijedlog: nüvi 2450 Europe , 5" + AdriaRoute 1544 kn + PDV. Pošto uzimaš za firmu onda ti je 44 kn skuplji od 1500 kn.

2 godine
Što kažete na GARMIN Nuvi 1350 Europe+ AdriaRoute...meni treba samo za hrvatsku,mislim par puta godišnje kad putujem na more i to je to...da li to zadovoljava ova navigacija...hvala..
21 mjesec
medo_5 kaže...
Što kažete na GARMIN Nuvi 1350 Europe+ AdriaRoute...meni treba samo za hrvatsku,mislim par puta godišnje kad putujem na more i to je to...da li to zadovoljava ova navigacija...hvala..

Gle s Garminom + Adra Route sigurno nećeš pogriješiti. Kao što sam gore već napisao u uredu imamo Nuvia koji nije u cvijetu mladosti. U potpunosti zadovoljava sve naše potrebe.

2 godine
protjeran
Ja imam nokia x6 i garmin mobilext i za sad savršeno radi! Ne gubi se signal, karte savršene, imam adria route i europu. Možeš i restorane i kafiće i pumpe i svašta nać, topla preporuka od mene. A uz mobitel dobiješ nokijinu navigaciju koja isto nije loša, ali se gubi signal malo, ali ima opciju za pješke ić.
19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86 Ante Gotovina --- HEROJ
21 mjesec
gjurki kaže...
Ja imam nokia x6 i garmin mobilext i za sad savršeno radi! Ne gubi se signal, karte savršene, imam adria route i europu. Možeš i restorane i kafiće i pumpe i svašta nać, topla preporuka od mene. A uz mobitel dobiješ nokijinu navigaciju koja isto nije loša, ali se gubi signal malo, ali ima opciju za pješke ić.

Imam i ja na E71 GM XT i radi ko beba. No koliko sam čuo izgleda da XT odlazi u povijest (nadam se da sam u krivu). Ipak kada idem na službeni put uzmem Nuvia, nekako mi je jednostavnije koristiti pravu navigaciju. Telefon mi služi kao back-up.

11 mjeseci
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 12:07 (Mr.greenx).
2 godine

Bok, forumaši! Da ne otvaram novu temu... Zanima me ova auto navigacija: Vivax STL-500i.Da li ju već netko posjeduje i mišljenje o njoj? Ili preporuka neke druge do 800kn

4 godine

Garmin je uvijek za preporuku.

Za 800 kn sad se već može nabaviti solidan uređaj, npr. Nuvi 40 i to sa uključenom vrlo dobrom kartom AdriaROUTE, koja sama košta oko 400 kn.

Ako želiš jeftiniju varijantu postoji Nuvi 30 za 700 kn, također sa AdriaROUTE kartom.

Ako ti osim detaljne karte AdriaROUTE (jugoistočna Europa) treba i karta ostatka Europe, a spreman si potrošiti dodatnih 100 kn, imašNuvi 30 za 900 kn.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 11:57 (macak).
2 godine

Bitno mi je da bude veći ekran i da ima detaljnu kartu RH. Bit će ili Nuvi 40 ili Nuvi 50. Hvala na pomoći!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice