Preporuka gps-a

poruka: 2
|
čitano: 458
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 mjeseci
Preporuka gps-a

Koji biste od boljih modela sa npr. http://www.portio.hr/index.php?page=katList&cat=90&sort=4&pg=1 preporučili.  Zanima me da li skuplji modeli imaju besplatan update karata, ako postoje uređaji sa besplatnim updateom karata onda takvi naravno imaju prednost. Znači prednost je kvaliteta i ažuriranost (dugotrajnost). Nije mi problem platiti više za uređaj ako je on kvalitetan i netreba se zezati sa kupovanjem ažuriranih karata.  Trenutno imam SonyEricsson X10 sa najnovijom verzijom iGo i kartama cjele Europe, no želio bih baš samostalan GPS uređaj (mislim da prednosti nema smisla navoditi jer su više nego jasne). Nekako mi dojam najkvalitetnijih ovako po nagađanju izgledaju TomTom i Garmin. Nisam siguran koliko je ovaj forum kompetentan po pitanju gps uređaja, no vjerujem da netko ima iskustva iz prve ruke sa uređajima, pa bih molio za pomoć.  Unaprijed zahvaljujem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 20:34 (Tehnix).
2 godine
Preporuka gps-a

Besplatan update karata nema veze sa cijenom uređaja. Između ostaloga, najtočnije i najažuriranije hrvatske karte ima "Mireo" na viaGPS (Black edition). Obzirom da je to hrvatska firma najbrže reagiraju sa ispravkama i dodacima. Koliko ja znam, update karte je besplatan, kao i nadogradnja softvera koja se preuzima na njihovoj stranici.

Što se tiće samog uređaja, evo ti interesantne ponude: Vivax NAVIGATION STL500i sa instaliranim navigacijskim softverom "Don't Panic" (također firma Mireo) i kartom Hrvatske i Bosne. Update je besplatan "life time" ali, provjeri i sam. Cijena, 700 Kn i 12 mj. garancija. Karte drugih zemalja i to samo onih koje ti trebaju, možeš kupiti online na Mireo web stranici. Cijena hrvatske je recimo 60-ak kuna, Slovenije 70-ak...

Jedini hrvatski ArmA2 klan! Prijave za regrutaciju na www.mrcine.org -
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 18:29 (Mrljavi).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice