Zamolio bih nekoga tko se razumije u navigacije da mi kaze da li se u ovaj uređaj stavlja glasovno navođenje na hr ili ne ...dobio sam na poklon ovu navigaciju i nema hrvatskog glasovnoga navođenja .. Postoji izbornik na HR,ali ne i naođenje ...Da li postoji rijesenje ..Hvala--
Prestigio Roadscout 4150
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.003
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,
imam isti problem kao i ti. jesi li ga možda umeđuveremenu riješio. Reklamiraju ga da imam podršku za glasovno navođenje na hrvatskom jeziku, ali ga kao i ti ne mogu pronaći, odnosno mislim da ga nema. Ima li gdje kakav update. ako znaš , pomaži,jako mi je hitno....
Pozdrav drugari!
Ja sam pre koji dan kupio Prestigio roadscout 5150 i imao sam isti problem što ne znači da ću ga i dalje imati jer pokušavam da ga rešim. Isto kao kod vas nije mi davao opciju u podešavanju za Srpski ili Hrvacki jezik koji se već nalazi u njemu i jedino se vidi kada se prikopča na PC. Sledeće što sam uradio je:
1. Prikopčao sam ga na PC i uključio GPS.
2. Ušao u folder Voice i sve jezike sem Srpskog i Hrvacko prebacio u folder na PC-u.
3. Isklučio sam ga sa PC-a i restartovao ga.
4. Kada se ponovo upalio Pojavilie su se željene opcije i čekirao sam ih.
...pri gašenju stavljam ga na sleep mod da ne bi se vratio na njegovo staro podečavanje.
Sada pokušavam da ga provalim kako da to rešim zauvek.
Nadam se da savm donekle pomogao!Pozzz!
puno ti hvala, pomogao si nam mnogo!
pitanje je samo jos, kako spremiti jezike, da se ne izbrise sve, kad ga iskljucimo. jesi li mozda vec nasao rijesenje za to ??
stvarno bi ti bila zahvalna ;-)
pozz
???
Ja sam samo otišao u meni u navigaciji, i pod jezik odabrao hrvatski, i tako mi je sačuvalo...