Znači zanima me ima li koji aftermarket cooler koji bi se mogao montirati na ovu nereferentnu gtx 580. Probao sam staviti accelero xtreme ali ne ide, on odgovara samo referentnom pcb-u
Aftermarket Cooler za GTX 580
- poruka: 13
- |
- čitano: 831
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar nitko ne zna?
Nije da ne znaju nego im se neda. Inače po mišljenju mnogih nema boljeg VGA coolera od ovog
Ako ima bolji neka netko javi 
Nije da ne znaju nego im se neda. Inače po mišljenju mnogih nema boljeg VGA coolera od ovog
Ako ima bolji neka netko javi 
300 watti kapaciteta, vrhunski cooler.Steta sto ima nereferntni PCB pa mu taj cooler nemoze na karticu, inace vlasnice sumnjam da ces pronaci ikakav cooler za tu karticu u RH.
Pokušao sam staviti accelero xtreme plus II ali ne paše. Vegeta nema veze ako nema kod nas, naručit ću izvana ako uopće postoji neki koji bi odgovarao za ovu karticu
Pokušao sam staviti accelero xtreme plus II ali ne paše. Vegeta nema veze ako nema kod nas, naručit ću izvana ako uopće postoji neki koji bi odgovarao za ovu karticu
Kratko i jasno, ne postoji, da se djabe ne mucis da trazis.
Znači zanima me ima li koji aftermarket cooler koji bi se mogao montirati na ovu nereferentnu gtx 580. Probao sam staviti accelero xtreme ali ne ide, on odgovara samo referentnom pcb-u
Ne vjerujem da postoji ijedan za takav PCB.
Bilo bi bolje da si tih cca 300Kn uložio u karticu s boljim hlađenjem...
Ne vjerujem da postoji ijedan za takav PCB.
Bilo bi bolje da si tih cca 300Kn uložio u karticu s boljim hlađenjem...
A j... ga, nisam znao da je ovako bučna. Ima li onda tko kakvu ''sam uradi'' ideju da smanjim buku i temperature
Ako ništa neuspiješ, maximalno probaj propirit kučište.
Stavi u neki oglasnik da je mijenjas za referentnu ili neku sa boljim hladnjakom uz doplatu ili je prodaj i kupi neku drugu karticu tipa HD 7850 overclockas je i imas odlicnu karticu
A j... ga, nisam znao da je ovako bučna. Ima li onda tko kakvu ''sam uradi'' ideju da smanjim buku i temperature
Ne vjerujem da ćeš išta homemade uspjeti sklepati.
Ali sretno!

mislim da če ti ovo pomoč u modanju accelero xtreme
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=343573&highlight=570+Arctic
samo nemoj pigat cijevi ko ovaj lik na slici nego izvadi par limiča i špičastim klještima popigaj pažljivo cijevi prema gore pod 90 stupnjeva
Poslao sam mail Arctic Cooling-u i odgovorili su mi da bi bilo moguće montirati Accelero Twin Turbo II ili Accelero Xtreme III. Pretpostavljam da bi to mogla biti istina jer su kompatabilni s GTX 680 koja ima isti raspored video izlaza kao i moja 580-tka, znači dva dvi-a jedan iznad drugog, display port i hdmi. A za VR kit bi trebao nešto iskombinirati i sam doraditi.