Ati 5770 zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.002
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
protjeran
Ati 5770

evo upravo kupio novu ati 5770 vapor-x na akciji u linksu.

1. da li postoji koja igrica za pc da već sad podržava directX 11

2. da li postoji koja igrica da šteka na toj grafi

i molim mišljenje da li sam dobro kupio za te pare

3 godine
Ati 5770

jel možeš možda reći iskustva s njom ?

ja sam baš tu mislio kupit

POMOĆ ZA HAITI - kopiraj u potpis //// Ako sam nekome pomogao stisni hvala a ne radi spam :) !!
2 godine
protjeran
RE: Ati 5770

evo baš derem dirt2(skinut s interneta) na high/ultra već 2 sata ona je hladna kao u hladnjači.preporučavam ti je i links ti radi do 15 sati danas pa se požuri jer je akcija(1199kn)

4 godine
Intel dual-core E6300 kaže...

evo baš derem dirt2(skinut s interneta) na high/ultra već 2 sata ona je hladna kao u hladnjači.preporučavam ti je i links ti radi do 15 sati danas pa se požuri jer je akcija(1199kn)

Za pola godine će ja mislim biti još veća akcijaBelji seSmijeh

2 godine
protjeran

znam ali i sad je prilika a grafa je fenomenalna doslovno je hladna s tim vapor-x hlađenjem

3 godine

Evo od igara: Stalker COP, Bioschok2, Battlefield bad company 2, Mass Effect 2.

Imam navedenu karticu ali XFX, ima sličan hladnjak kao ova tvoja Vapor-x, kartica radi uredno, ne grije se i skoro je necujna, probao sam overclockirati, radi stabilno na GPU 1000 Mhz/Mem 5000 Mhz temperature u loadu max 64 C, u idle-u 30 C

Mislim da je kartica OK, ima malu potrošnju što se tiče igranja mislim da je za igranje do rezolucije 1680X1050 zlatna sredina i da ce udovoljit prohtjevima.

Osobno sam htio uzeti 5850 ili 5870 ali možda za koju godinu, čak i CF sa još jednom  5770 kad padne cjena nije loš odabir.

Imam instalirane navedene igrice na Win7 x64, šteka jedino Stalker na max postavkama, ove ostale na max postavkama sve glatko.

4 godine
Intel dual-core E6300 kaže...

znam ali i sad je prilika a grafa je fenomenalna doslovno je hladna s tim vapor-x hlađenjem

Hehe, zezam se ja. Grafa je extra. Nova, hladna, tiha, malo troši, DX11...sve naj.

Čestitam.Namigiva

2 godine
protjeran

imam batelfield bad company 2 i neće mi registrirat se na internet a kak si se ti registrirao?Plač

3 godine
moderator
Ati 5770

Tema o dotičnoj grafičkoj postoji pa molim tamo iznašajte mišljenja o njoj.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice