Graficki problem

poruka: 18
|
čitano: 943
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Graficki problem

Evo imam jedan ozbiljan graficki problem. Otkad sam presao na windows 7 u igrama mi slika blica.

To se vidi u ovom videu.

U nekim igram me izbaci i pise"ati display drivers has stopped working". Driveri su 10.4.

Konfiguracija pise pod moj PC.

Molim pomoc!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 18:31 (mitchell).
2 godine
neaktivan
Graficki problem

Si probo instalirati najnovije 10.5 drivere,tako se i meni znalo događati u igrama skinio sam nove drivere i riješio problem Smijeh.

2 godine
Graficki problem

A pokusat cu iako ne mislim da ce to pomoci jer se to dogadalo sa svim driverima.

4 godine
Graficki problem

Vidim da je to HD3870 ULTIMATE, što znači da je pasivno hlađena = veeeelika temperature.

Pogledaj temperature kartice dok igraš, a mogao bi i smanjit detalje u igrama, možda poždere cijeli vram pa nestaju objekti.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
2 godine
RE: Graficki problem
Hyperion kaže...

Vidim da je to HD3870 ULTIMATE, što znači da je pasivno hlađena = veeeelika temperature.

Pogledaj temperature kartice dok igraš, a mogao bi i smanjit detalje u igrama, možda poždere cijeli vram pa nestaju objekti.

Nisu temperature sigurno.

Ma koliko ja god smanjio detalje opet isto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 19:12 (mitchell).
2 godine
Graficki problem

Evo pokusao i s novim driverima i opet isto...

2 godine
neaktivan
mitchell kaže...

si probao stare izbrisat sa driver sweaperom u safe modu pa instalirati nove ?

2 godine
Graficki problem

Downclockaj.

2 godine
Graficki problem

Downclockaj, biti će da je do velikih temperatura.

Edit: Sorry na double-postu, internet šteka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 19:29 (new).
2 godine
brnivi kaže...
mitchell kaže...

si probao stare izbrisat sa driver sweaperom u safe modu pa instalirati nove ?

Nisam.

@new nije do visokih temperatura, gleda sam milijun puta.

2 godine
Graficki problem

Ako se ne bude ispostavilo da je do drivera, svakako downclockaj. Vrijedi pokušati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 19:47 (new).
3 godine
protjeran

Čisto sumnjam da je temperatura ako čovjek sam kaže da je mjerio. Kolike su ti temp u load? Prije nego to bi bili drajveri samo nezz što dalje kad je i to probao instalirat.

Možda i prijelaz na Win 7 ne 'godi' tom Boeingu 737?

Probaj vidjeti u Google što kaže pod system requirements za igricu ili troubleshooting opcije za igru i video karticu?

free speech for the dumbxD
2 godine
stoncin3 kaže...

Čisto sumnjam da je temperatura ako čovjek sam kaže da je mjerio. Kolike su ti temp u load? Prije nego to bi bili drajveri samo nezz što dalje kad je i to probao instalirat.

Možda i prijelaz na Win 7 ne 'godi' tom Boeingu 737?

Probaj vidjeti u Google što kaže pod system requirements za igricu ili troubleshooting opcije za igru i video karticu?

Ma to mi je u svakoj igri.

2 godine
Graficki problem

Evo temperature:

Kad ne diram komp: Gpu core-38 stupnjeva

Kad igram Battlefield Bad Company 2 na najvisim postavkama oko 30-45 minuta oko 60 stupnjeva

3 godine
protjeran

Temp su sasvim u redu. Nekako mi se čini da je nešto do same grafičke k.? Takvi problemi ako su ti u svakoj igri ukazuju na grešku u memoriji kartice ako se ne varam.

Sry ako griješim jer nis 100% siguran samo volio bih da nisam u pravu jer onda moraš robu nosit na servis, a vjerujem da nije više pod garancijomMršti se

free speech for the dumbxD
2 godine
Graficki problem

I ja mislim da je grafulja otisla. Nemam para za novu, ali sam se vec na ovo blicanje navikao pa moze pricekati.

2 godine
Graficki problem

Evo, ja isao zamjeniti kabel koji povezuje graficku i monitor i prvih sat vremena bez ikakvih smetnji, a poslije ista stvar.

Je li moguce da je negdje slab kontakt???

2 godine
neaktivan

slični problem je kod mene, greška može biti u RAM memoriji ako imaš vistu il sedmicu s 2 gb memorije rama vista ''poždere'' oko 1gb a ova jedna ti ostane za igranje

moja preporuka: vratit se na xp ili kupit još koji gigabajt mamorije ;)

skols
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice