planiram kupit 22 incha monitor sa full hd pa me zanima ocu moc sa vojom grafom gleda filmove na hd i igre
hoce lu opet imat 250 fps-a na cod4 kao sa 18 incha
planiram kupit 22 incha monitor sa full hd pa me zanima ocu moc sa vojom grafom gleda filmove na hd i igre
Moći ćeš gledat filmove u HD-u, ali će ti se FPS u igrama na većoj rezoluciji, naravno, smanjiti...
ok smanjit ce se fps
ali oce li mi previse opteretit grafu 22 incha
ok smanjit ce se fps
Nije to loša grafa..i na full HD-u ćeš možda moći lockati 250 fps-a..ali ne bih se dao kladiti, pogotovo zbog proca.
ok smanjit ce se fps
Nije to loša grafa..i na full HD-u ćeš možda moći lockati 250 fps-a..ali ne bih se dao kladiti, pogotovo zbog proca.
kaj bi trebao clockati ak da na kolko
koji bi proc bolje mogao iskoristiti grafu
ok smanjit ce se fps
kaj bi trebao clockati ak da na kolko
koji bi proc bolje mogao iskoristiti grafu
A čuj, ne znam šta da ti kažem..bilo bi dobro da se javi netko s tom grafom i više iskustva..ovako te mogu jedino zeznut..tako da..pričekaj malo..
a klokni proc i grafu dokle god mogu i igraj, bit ce ti dobro jos neko vrijeme, ali iduce godine bi mozda trebao sastavit novu konfu.
Proc ti neće ići dalje od onog napisanog pod "moj pc"
Eventualno do 3,6 stabilno, ali i za sadašnji klok bi trebao neki aftermarket cooler (Hyper 212+, Katana 3)
Dobar je taj dulac, grafa ti je slabija karika od njega. Ne znam hoćeš li lockat 250 FPS HD rezoluciji jer se ne zamaram tolikim FPS-om, ali novije igre nećeš baš moći glatko igrati na toj rezoluciji.
Evo ja s takvom grafom i znatno jačim procesorom te dvostrukom količinom RAM jedva držim lock 250 na 1680x1050 rezoluciji.
Na 1920x1080 iči će ti lock 125. 250 nikako. Naravno, pričamo o najnižim detaljima i pokojim tweakom igre.
No na nešto bih ti drugo obratio pažnju. FullHD reza na 22" ili manje jednostavno je presitno.
22" je ok za recimo 1680x1050, 1600x900 i slične. Za FullHD barem 23-24".
dok je ljeto spustim na stock odnosno je vec na stocku