Pozz,pošto mislim klokati grafu zanima me koji kuler bi sjeo na ovu gainward-icu i jel se bolje isplati uložiti u vodeno ili na zrak s obzirom na cijene.
Hladnjak za gtx 560 gs
- poruka: 13
- |
- čitano: 503
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vodeno se ne isplati, od zracnog neki Twin Turbo. No nije ti nista extra isplativo, neces dobiti neki veliki boost tim clockanjem.
Probal bi prek 1000 ić s dizanjem napona jer sam na stock naponu na 960 uspel ali me slabi kuler sprečava.
Moje je misljenje da ti nije isplativo davati 200+kn za cooler a boost performansi ce biti tek cca 5-8%.
Pozz,pošto mislim klokati grafu zanima me koji kuler bi sjeo na ovu gainward-icu i jel se bolje isplati uložiti u vodeno ili na zrak s obzirom na cijene.
OC ovisi o čipu, ne hlađenju. Ne isplati ti se nikakvo adekvatno hlađenje.
Kolko se nazire čip bi trebal biti dobar overkloker samo velim hlađenje bi trebal bolje da mogu napon dignut,na stock naponu 960Mhz obečava.Ne brine me gubitak garancije,zanima me do kolko ide grafa,hbga moram je klokat,to mi je u krvi,jel može preporuka za kuler,da spusti tempu za cca. 15 stupnjeva sad je u full loadu na 80(crysis).
Kad volis bacati lovu, defenitivno AC Accelero Xtreme Plus. Imat ces LOAD temperature od kakvih 55°C MAX.
Mate sto pricas?Sa Accelerom moze slobodno do 560TI a i preko, kakvih 5%, odakle ti te dezinformacije?5XX serija odlicno skalira overclockom i ima odlicne OC sposobnosti.
Mate sto pricas?Sa Accelerom moze slobodno do 560TI a i preko, kakvih 5%, odakle ti te dezinformacije?5XX serija odlicno skalira overclockom i ima odlicne OC sposobnosti.
Ok, gleda sam malo reviewove i vidim da sam falia sto se tice boosta performansi. Ali ono o isplativosti stoji?
Jedan Accelero Xtreme je isplativa investicija, lako ga se poslije premjesti i vrati stock cooler na karticu kada ju pozeli prodat.Tako da ni to ne stoji.
Da uzmem i za vrm posebno ili nema potrebe?
Kupi i za VRM.
Accelero hladnjak se danas itekako isplati kupiti jer im je široka primjena, dakle pašu na skoro sve kartice. Hlade k'o bog i tihi su bunker. Kupujte te hladnjake dok ih ima.
GTX 560 skalira overclockom odlično i ide preko razine jedne GTX 560 Ti, dakle 15%+.
Kada poželiš prodati karticu, lijepo vrati tvornički hladnjak i prodaj, a Accelera odtavi za iduću!