Koji procesor uz ovu grafičku?

poruka: 9
|
čitano: 698
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

XFX HD6950 2GB GDDR5 - uz tu grafu s tim da je procesor cijene do 2300Kn. Nije mi bitno da li je od Intela ili AMD-a, a matičnu bih kupio kakva bi već trebala za proc. Bitna mi je maksimalna iskoristivost grafičke uz procesor. Većinom bih to dvoje koristio za gaming i modeliranje u 3ds maxu. Imam u vidu AMD Phenom II X6 1055T ali me zanima vaše mišljenje i iskustva koji bi procesor najbolje "surađivao" sa tom karticom.

12 mjeseci
Re: Koji procesor uz ovu grafičku?

i7-2600K dodje taman nesto ispod 2300kn i najbrze je sto za te novce mozes kupiti.

3 godine

Koliko para možeš potrošit za proc i matičnu!? Ja bi ti preporučio ako imaš novaca i5 2500kAsrock Z68 Extreme3 Gen3.

9 mjeseci

kao što je forumaš gore naveo, i7-2600K je najbolji procesor trenutno :) a imaš dovoljno novaca da ga kupiš. :D

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
2 godine

A koja bi razlika bila između Intel i7 960 i Intel Core i7-2600K, osim socketa? Vidim da su cijenovno blizu jedan drugome.

Za matičnu planiram potrošiti oko 1000Kn i gledam da bude Asrockica (dosta su opremljene uz prihvatljivu cijenu)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 20:36 (Crank1d).
9 mjeseci
Crank1d kaže...

A koja bi razlika bila između Intel i7 960 i Intel Core i7-2600K, osim socketa? Vidim da su cijenovno blizu jedan drugome.

Za matičnu planiram potrošiti oko 1000Kn i gledam da bude Asrockica (dosta su opremljene uz prihvatljivu cijenu)

i7-2600K je noviji od ovog drugog, i bolji :)

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
3 godine
protjeran
Crank1d kaže...

kako misliš isti

Procesor Intel Core i7-2600K 3.4GHz,1MB/8MB,95W,Socket 1155,Cooling Fan box (Cooling Fan)

Procesor Intel i7 960, 4x3.20 GHz, 8Mb cache, socket 1366, 130W, BOX, SLBEU

nisu isti niti malo dapače totalno su različiti jedino što im je  isto to je ko ih je proizveja e sad koji je bolji to je več za raspravu

2 godine

Čitao sam po forumima da je navodno i7 960 bolji za rad u Windowsima, u zahtjevnijim aplikacijama (poput 3ds maxa) iako ima manji takt i performanse dok je za i7-2600 pisalo da je najbolji izbor za videoigre

3 godine
protjeran

etoga zašto tebi triba za igru ili surfanje uzmeš onoga koji če ti najbolje  služit

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice