NVIDIA Forceware 185.85

poruka: 5
|
čitano: 933
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
protjeran
NVIDIA Forceware 185.85

Evo izašla je nova verzija upravljačkih programa za nVIDIA grafičke kartice. Pored boljih perfomansi, tu je i potpuna podrška za GTX275, te ispravke mnogih bugova, te imaju potpunu podršku za Ambient Occulision, CUDA 2.2, te GeForce Power Plus Pack.

Kao poboljšanja se navodi:

* Up to 25% performance increase in The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
* Up to 22% performance increase in Crysis: Warhead with antialiasing enabled
* Up to 11% performance increase in Fallout 3 with antialiasing enabled
* Up to 14% performance increase in Far Cry 2
* Up to 30% performance increase in Half-Life 2 engine games with 3-way and 4-way SLI
* Up to 45% performance increase in Mirror’s Edge with antialiasing enabled

LINK

Driveri su namjenjeni korisnicima Geforce 6, 7, 8, 9 te GTX serije grafički h kartica.

Komentar: Pa kad će ATi donijeti ovako dobre dirvere... ATi samo popravlja bugove, a poboljšanja u perfomansama gotovo pa da i nema.

moj je ero najbolji njega svaka cura voli xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 20:54 (neki_lik).
3 godine
NVIDIA Forceware 185.85

Hehe baš skidam drivere i jedva čekam da ih isprobam i igricama...

Komentar:Bez obzira što je nVidia Skuplja od Ati-ja ima puno bolje performanse od šugavog ATI-ja.

nVidia Its Meant To Be Played!!!

AMD Athlon 64 x2 4000+,3 GB DDR2 RAM-a,XFX GeForce 9800GTX+,HDD 320 GB
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 23:20 (luckyluke).
3 godine
neaktivan
RE: NVIDIA Forceware 185.85

Slažem se. Odoh i ja odmah skinuti drivere, pa da isprobam.

4 godine
RE: NVIDIA Forceware 185.85
neki_lik kaže...

Evo izašla je nova verzija upravljačkih programa za nVIDIA grafičke kartice. Pored boljih perfomansi, tu je i potpuna podrška za GTX275, te ispravke mnogih bugova, te imaju potpunu podršku za Ambient Occulision, CUDA 2.2, te GeForce Power Plus Pack.

Kao poboljšanja se navodi:

* Up to 25% performance increase in The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
* Up to 22% performance increase in Crysis: Warhead with antialiasing enabled
* Up to 11% performance increase in Fallout 3 with antialiasing enabled
* Up to 14% performance increase in Far Cry 2
* Up to 30% performance increase in Half-Life 2 engine games with 3-way and 4-way SLI
* Up to 45% performance increase in Mirror’s Edge with antialiasing enabled

LINK

Driveri su namjenjeni korisnicima Geforce 6, 7, 8, 9 te GTX serije grafički h kartica.

Komentar: Pa kad će ATi donijeti ovako dobre dirvere... ATi samo popravlja bugove, a poboljšanja u perfomansama gotovo pa da i nema.

mah kakav porast performansi to kaze up to znaci max maximuma da moze donest porast 25% u igri sta nije istina ja niti  u toj niti jednoj igri nemam porast performansi tako da..
3 godine
protjeran
NVIDIA Forceware 185.85

Kad bi fino Ati radio drivere kako bog zapovjeda, onda bi perfomanse bile dosta bolje.

moj je ero najbolji njega svaka cura voli xD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice