Problemi sa slikom

poruka: 7
|
čitano: 696
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Problemi sa slikom

Pozdrav!

Imam jedan problem. Naime, bilo koju igru igram(staru ili najnoviju) javljaju mi se neke čudne crte i neke anomalije. Imam osjećaj kao da su boje postavljene na 16 bita, a ne na 32 bita, iako su na 32 bita. Moram napomenut da nije problem u grafičkoj kartici jer sam probao sa više njih igrati i svugdje isti problem. Monitor je Samsung T220. Možda je problem u DVI kabelu?

Evo da ne duljim, najbolje da pogledate slike koje sam uzeo iz Vietconga 2, ali i u najnovijim igrama mi se to javlja. Javlja mi se ustvari svugdje, ponekad i na desktopu. Na slikama se vide neke boje na zidovima, kao i neke čudne crte na ženski.

Neznam u čemu je problem, pa možda vi nešto znate.

Hvala unaprijed!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
2 godine
Problemi sa slikom

mogu si mislit sta si radio kad si bio tamo gdje si ss tu drugu sliku xD

da nije do drivera ?

3 godine
neaktivan
Problemi sa slikom

Dobra je ova mala na drugoj slici, nema šta, još da je stvarna, a ne virtualna, ufffff Namigiva.

Driveri nisu problem, jer sam prije imao ATI grafičku i drivere i isto je bilo, a sada imam Nvidia grafičku i drivere i opet isto. Tako da driveri nisu problem...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
3 godine
neaktivan
Problemi sa slikom

Dajte ljudi, pomagajte da jednom zauvijek riješim tu misteriju. Možda je problem u monitoru ili možda u DVI kabelu? Neda mi se baš sada kupovati novi kabel, ali ako sumnjate na kabel, onda sigurno da...

3 godine
neaktivan
Problemi sa slikom

Moguće da je i problem u PCI-ekspres utoru na matičnoj možda? Dali može to bit?

3 godine
RE: Problemi sa slikom

ako sam dobro shvatio i nakon zamjene grafičkih kartica se događa ta anomalija? mislim da je vrlo lako posuditi dvi kabel od nekoga i tako riješiti pitanje oko toga, iako nisam nikada čuo da dvi kabel može prouzročiti nekakve smetnje, također možeš od nekoga posuditi i monitor pa vidjeti što se događa. zašto sumnjaš na pci utor? može se dogoditi da pci autor za grafičku ne radi kako treba, a to se može dogoditi ako si nešto pokidao u njemu, ali mislim da se ipak ne bi javljale ovakve anomalije. hm, prava misterija..ali opet ne sumnjam na monitor niti malo..

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 1:05 (robisierra92).
22 mjeseca
neaktivan
Problemi sa slikom

Ej,evo ja imam isti problem,samo sto se meni te iste anomalije pojavljuja cijelo vrijeme,a ne samo dok sam u igrici(prvo mi se pocelo pojavljivat samo u igricama,sad se ocito pogorsalo),pa daj ako si naso rjesenje molio bi te da napises ovdje,a ako netko drugi zna takodjer bi ga zamolio isto....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice