R7 360 problem

poruka: 7
|
čitano: 2.150
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
offline
R7 360 problem

Pozdrav, naime prijatelj je nabavio r7 360 grafičku i pokazuje mu vertikalne crte po zaslonu. Stavio sam si ju sada u komp i uploadati ću slike. Nema spasa?

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 21:57 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
offline
Re: R7 360 problem
maks0806 kaže...

Pozdrav, naime prijatelj je nabavio r7 360 grafičku i pokazuje mu vertikalne crte po zaslonu. Stavio sam si ju sada u komp i uploadati ću slike. Nema spasa?

 ako i kod tebe ne radi onda je vjerojatno gotova...reklamirat ako ima garanciju...ako nema onda probajte povećat napon pa se možda dobije....

12 godina
offline
R7 360 problem

Opet problem sa Radeonom.

Slika govori sve-otvara mi se radeon settings 5 puta.Svih 5 tabova ne mogu otvoriti,nego mi otvara samo 2 od koja je jedan zamagljen-drugi normalni settings!

Komp mi radi ok,samo sto se jednom tjedno ugasi sam od sebe?Ne gasi se zbog temperature,ne tokom igranja,nego onako,bezveze dok surfam ili sam u idleu-kada mu dođe!

(mozda nije povezano sa grafom)

 

-Pokaziva mi da je potreban update novih drivera GPU-a.ali tu onda nastaje problem koji imam od kada imam ovu grafu:

Svaki novi update mi izbaci BSOD,pojebe totalno komp ispatim se ko dragi Isus dok dignem sustav da bi ocistio sve ostatke drivera GPU-a i instaliram staru verziju drivera koja jedina šljaka na ovome kompu!

-OS je star 2 godine!

 

inace komp dere sasvim ok,osim tih par sitnica sto me zivciraju,ima li ikakav trik da ukinem to dupliciranje,jer mi je zaista problem trenutno refreshati OS i patiti se sa instalacijom novih GPU drivera?

Zamagljani tab settingsa Zamagljani tab settingsa
Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: R7 360 problem

Neki su na forumu pisali da ta GCN2 serija grafičkih kartica ima problema sa novim driverima, drugi su pisali da su problemi rješeni, nebih znao, moja 2xx je GCN 1 serije i nisam se susretao sa tim problemima.

 

S obzirom da ti je OS star 2 godine, ja se nebih puno premišljao jer imaš samo 2 stvari koje možeš uraditi da bi pronašao rješenje.

 

1) Ostani/roll back/system restore na staru verziji drivera koja ti provjereno radi i ne diraj više ništa.

2) Čista instalacija OS-a sa najnovijim driverima da vidiš hoće li to rješiti problem.

 

Nešto tu gadno neštima čim imaš 5 identičnih procesa AMD Settingsa, sumnjam na bug ili ostatke starijih drivera koji mogu praviti  problem.

 

Ne znam za tebe, ali ja bih izabrao čistu instalaciju i nove drivere, jer to i nije neki veliki posao, posla uvrh glave sat vremena...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
11 godina
offline
Re: R7 360 problem
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
offline
Re: R7 360 problem
boxer kaže...

Neki su na forumu pisali da ta GCN2 serija grafičkih kartica ima problema sa novim driverima.....

Ma jebemu imam preko 200 GB stvari koji su mi jaako bitni,a externi mi je u banani!

Ne pitaj me zasto nemam dvije particije(duga prica)!

Znam ja da ce to 100% rijesiti problem,ali trenutno za to nema sanse

Jedino sto mi ostaje je ono vracanje 10-tke na "tvornicke postavke",samo sto je upitno koliko je to kvalitetno?

chaselol kaže...

Prije sam imao Asusa koji je imao isti cip i on je imao jos gore probleme sa instalacijom novih drivera...kvaka je u tome sto je prije instalacije potrebno napraviti totalno ciscenje AMD drivera programima kao sto si preporucio,pa tek onda instalacija novoga drivera...No cim sweeper pocisti drivere i njegove ostatke,laptop se ubrzo pregrije i radi restart-sto totalno onemogucuje instalaciju drivera!

Totalna "sjebaona",svaka nova instalacija drivera je zahtjevala rastavljanje laptopa i usmjeravanje kucnih ventilatora u GPU dok on zavrsi instalaciju.

Sa ovom desktop grafom,problemi su BSOD nakon ciscenja zaostataka drivera(inace,normalna instalacija drivera preko starih,ne instalira nove drivere,nego te stalno gnjavi da moras instalirati nove) te BSOD koji se javlja jer u tome trenutku nema drivere..ma uzas!

Kada se nakon silnih BSOD-ova i ciscenja(instalacije u safe modu dobrano ispatis da instaliras te nove drivere,on ti pukne upozorenje da trebas nove drivere iako ti ih imas(Tipa:Vasa trenutna verzija je 14.7,trebate instalirati novu verziju 14.7).Driveri budu nestabilni i znaju te bacati na desktop usred igre,sa notifikacijom da trebas nove drivere(iako sam iskljucio tu opciju u postavkama).

Svaki puta odjebem sve,roknem CD koji sam dobio sa grafom i instaliram stare drivere-racunalo tada doslovno poleti i sve pocne sljakati-sve do pojave ovakvih gluposti!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
11 godina
offline
Re: R7 360 problem

Zvuci da je malo i Windows pokupio nekog smeca, ne bi bilo lose uraditi reset windowsa, to je bar lako kod desetke.

Sto se tice drivera, meni na staroj masini radi 260X bez problema, tako da je do sistema sigurno 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice