Temperatura

poruka: 14
|
čitano: 1.774
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Temperatura
pitanje

Moze se reci nerjesiv problem.. Vec mjesec dana pokusavam da smanjim temperaturu graficke ali uzalud..

Graficka je zotac GF9800gt 512mb i temperatura na loadu bode i do 97C a kad nista ne radim 62C

probavao sam sve moguce dodavao dva ventilatora pokusavao sam i sa speedfanom tj u rivatuner ali kad stavim npr dan speed 100 bude mi temperatura 40C kad nista ne radim ali kad udjem u igricu opet  se vrati fan speed na automatski i kad izadjem iz igrice nemogu je nikako spustiti ispod 60C

takodje sam je stavljao na drugi komp koji ima skoro istu konfiguraciju i tamo je bila normala temperatura

vjerovatno je do neki opcija na grafickoj ili nes slicno nez sta bi moblo biti ( najnoviji su driveri) a ovaj mi je RT malo drugaciji od ostalih i nema pola ovoga sto ima kod drugih a verizija je 2.22

evo slika kako izgleda

http://img408.imageshack.us/my.php?image=slikax.jpg

hvala za pomoc unaprijed

Intel core2quad 2,33GHz, 4gb ram II OCZ, GF9800GE 512mb, gigabyte ep43-s3l
3 godine
neaktivan
Temperatura

e ovu su stvarno abnormalne temperature. nisam nikad imao takav problem. meni se stalno vrti temperatura između 35-43 uz to da ventilator radi na 6%.

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
3 godine
RE: Temperatura
W3ha kaže...

Moze se reci nerjesiv problem.. Vec mjesec dana pokusavam da smanjim temperaturu graficke ali uzalud..

Graficka je zotac GF9800gt 512mb i temperatura na loadu bode i do 97C a kad nista ne radim 62C

probavao sam sve moguce dodavao dva ventilatora pokusavao sam i sa speedfanom tj u rivatuner ali kad stavim npr dan speed 100 bude mi temperatura 40C kad nista ne radim ali kad udjem u igricu opet  se vrati fan speed na automatski i kad izadjem iz igrice nemogu je nikako spustiti ispod 60C

takodje sam je stavljao na drugi komp koji ima skoro istu konfiguraciju i tamo je bila normala temperatura

vjerovatno je do neki opcija na grafickoj ili nes slicno nez sta bi moblo biti ( najnoviji su driveri) a ovaj mi je RT malo drugaciji od ostalih i nema pola ovoga sto ima kod drugih a verizija je 2.22

evo slika kako izgleda

http://img408.imageshack.us/my.php?image=slikax.jpg

hvala za pomoc unaprijed

koliko imas tu grafulju?? ....kad si je kupija '??
3 godine
Temperatura

kad  je stavis u drugi pc temp. je normalna??? jesi li diza takt (oc) ... mozda si stavija na riva tuneru da ti se dize takt sa windowsom na startup-u ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 21:49 (PiXeLsss).
3 godine
neaktivan
autorov komentar
PiXeLsss kaže...

kad  je stavis u drugi pc temp. je normalna??? jesi li diza takt (oc) ... mozda si stavija na riva tuneru da ti se dize takt sa windowsom na startup-u ?

nisam nista dirao, kad ja tek upalim comp bude mi 80 fan i temperatura 46C a kad udjem u igrice sve se poremeti

graficka stara 15 dana
D
4 godine
Temperatura

ak je 15 dana stara, boli te k*r*c u čem je problem...sta ćeš se mučit s njom, provjeri jel sve u redu podešeno, ako je a kartica se ipak čudno ponaša, nosi je di si je kupio i nek ti je zamjene

potpisujem se
4 godine
Raving Rabbid kaže...

e ovu su stvarno abnormalne temperature. nisam nikad imao takav problem. meni se stalno vrti temperatura između 35-43 uz to da ventilator radi na 6%.

ATI 4850?? Ventilator na 6%? I dont know
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
4 godine
Temperatura

vjerojatno je pojeo nulu...šta ćeš, ogladnio čovjek  Namigiva

potpisujem se
3 godine
Raving Rabbid kaže...

ajde molim te reci... kako misliš 6%... objasni, možda nešto ne kužim ili?
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
4 godine
Temperatura

Vjerovatno je mislio 60%, a ako nije, onda netko misli da su tu ljudi ludi. Ja mislim da je trebalo pisat 60%. Niti nemože ispod 25% (ako ga ne isključiš) Hm....

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
4 godine
Temperatura

Može biti i da ima neki nereferentni cooler koji skoro može hladit pasivno, ali prije ce biti da je "pojeo nulu".

Ja svoju hd4870 referentnu drzim na 0% vent u idle!

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 0:17 (Hyperion).
3 godine
neaktivan
Temperatura

To je puno... možda je greška pa su zaboravili pastu ili čak i previše paste stavili... meni Zotac 9800 GTX+ u idle drži 35C na 40 % fan... niti se ne čuje...

Abit AB9 PRO | Q6600 | 4 GB DDR2 800 | Zotac 9800 GTX+ AMP! | 2 x 320 GB Seagate RAID + 256 GB Western digital | 2 x LG DVD pržilice | DVB-S | i šlag na kraju SAMSUN FLOPPY
3 godine
Temperatura

HA! eto onima koji kazu da se samo ati previse grije

pwn't

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
3 godine
Temperatura

sa kojim programom mjeriš tu temperaturu.Probaj sa nekim drugim izmjeriti, ako u igrama nema nikakvih popratnih artefakata moguće je da to nije točna temperatura,da li si dobro instalirao ove drivere.Probaj ih pobrisati pa ponovo instalirati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice