znaci,hocu spojit 3 monitora (bravia tv 32", sony 17" i crt od 17" dok ne nadem neki cheap lcd od 17") na komp,te me zanima,dali ima bilo kakav nacin da to napravim ? jer znam da 560 mora bit u SLIu da bi mogao koristiti 3 monitora,ali dal je moguce spojiti neku drugu grafu (powercolor neku od 128 mb npr :P) tako da su 2 monitora na gtx ici a treci na powercoloru.
naravno,igrao bi igre sa softhd, posto takva konfiguracija nemoze podrzavat nvidia 3d surround :P.
moje pitanj je, jeli to moguce napraviti ??
Triple monitor setup na GTX 560 ti
- poruka: 21
- |
- čitano: 1.274
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na toj grafi samo 2 monitora možeš spojiti. Za 3 trebaš kupiti još jednu i staviti ju u SLI.
I da, nije moguće spojiti tako 2 različite grafičke u SLI, moraju biti iste.
Na toj grafi samo 2 monitora možeš spojiti. Za 3 trebaš kupiti još jednu i staviti ju u SLI.
I da, nije moguće spojiti tako 2 različite grafičke u SLI, moraju biti iste.
nisam ja mislio u sli spojiti te dvije,nego jednostavno da mi powercolor radi sliku na trecem monitoru, isto kako je moguce da se spojit jos jednu nvidijina graf. , da ju koristim za physix me zanima dali mogu spojit non-nvidia karticu za prikaz 3. monitor
Pa nije to moguće. Nemoguće je imati dvije grafičke različitih specifikacija koje će (nepovezane) prikazivati slike na monitorima.
Physix je nešto sasvim drugo.
Pa nije to moguće. Nemoguće je imati dvije grafičke različitih specifikacija koje će (nepovezane) prikazivati slike na monitorima.
*challenge accepted*
Moguće je.
http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=124408
http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=2086836&postcount=43
Na Nvidia nije moguće, on ima takvu karticu.
Nije bilo govora o crossfire, nego o SLI. Nađi mi takav primjer, za CF znam da je moguće, ali je moguće tako spojiti grafe iz iste serije ili tako nešto. Znači možeš mislim samo spojiti kartice tipa 4xxx sa drugom 4xxx, ali nije moguće spojiti seriju 4xxx sa recimo 5xxx.
420chan.org // 7chan.org
Moguće je.
http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=124408
http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=2086836&postcount=43
Moguće je ako su kartice iste serije... tako je moguće i 4850 i 4890 recimo spojit...
@8ax, samo su 6770, 5770, 6570, 5570 spojive međusobno a da nisu ista serija.
E cure riječ je o SLI - znači Nvidia kartice, ne o Crossfire i AMD karticama. 
Ja vidim da se ovde vodi rič i o CFu, tako da to i komentiran...
Pročitaj prvi post pa ćeš vidjeti.
Ovi neki su komentirali da je moguće spojiti različite serije AMD kartica, što je točno, ali lik ima Nvidia i on bi u SLI tako da...
Pročitaj prvi post pa ćeš vidjeti.
Ovi neki su komentirali da je moguće spojiti različite serije AMD kartica, što je točno, ali lik ima Nvidia i on bi u SLI tako da...
I zaključilo se da se ne može. Analogno tome, ovde se više nema šta pisat...
tjoj,ne zelim ja SLI a pogotovo ne crossfire (i tako novije kartice imaju eyeinfinity,pa mi treba samo jedna,al nemam para za nis LOL)
zelim spojit 2 kartice, u isto vrijeme ali ne ih povezat medusobno svaka je sama za sebe. gledam po forumima, i vidim da je to moguce (samo sta se driveri tuku) ali vidim da na win 7 ima sanse da to napravim
Moguce je; imam takvo rjesenje u mom kompu na poslu. Nvidia ganja dva monitora, dok ati x2600xt ganja treci monitor. Nikakvih problema sa driverima nije bilo osim da se jedanput tjedno driveri od nvidie sruse ( samo javi warning , komp se ne restarta ).
OS je win7 pro 64 bit
Nisam ovo znao.
Sad sam malo googlao, vidim da je moguće iako ljudi imaju problema sa instalacijom drivera uopće.
Tnx!
Nije bilo govora o crossfire, nego o SLI. Nađi mi takav primjer, za CF znam da je moguće, ali je moguće tako spojiti grafe iz iste serije ili tako nešto. Znači možeš mislim samo spojiti kartice tipa 4xxx sa drugom 4xxx, ali nije moguće spojiti seriju 4xxx sa recimo 5xxx.
na linkvima nema govora o CF
Autor je rekao da neželi SLI
Moguce je; imam takvo rjesenje u mom kompu na poslu. Nvidia ganja dva monitora, dok ati x2600xt ganja treci monitor. Nikakvih problema sa driverima nije bilo osim da se jedanput tjedno driveri od nvidie sruse ( samo javi warning , komp se ne restarta ).
OS je win7 pro 64 bit
I zaključak, treba kupit kartice istog proizvođača da nema problema sa driverima.
A ljudi čitajte malo što piše u postovima, pogotovo ti Pero jer autor je rekao da neželi SLI a ti cijelo vrijeme SLI spominješ
Kako je onda to spojeno? Svaka posebno ili? Jer znam da je moguće spojiti različite kartice iste serije? Šta je to svaka zasebno bez CF ili?
Rekao je da ne želi SLI, a ima nvidia grafičku, zato sam spominjao SLI.
Na onim tvojim linkovima nema govora o karticama dva različita proizvođača tako da... Tamo je spojeno AMD samo, to znam da se može. Za nvidia + AMD nisam znao, to sam lijepo i napisao tek kada je Alesandro u svom postu spomenuo.
I ti onda isto možeš čitati da bi on spojio nvidia + AMD (Ati) zajedno, a ne samo AMD kako si ti linkao. Za AMD sam i rekao da je moguće spojiti više njih različitih verzija.
Kako je onda to spojeno? Svaka posebno ili? Jer znam da je moguće spojiti različite kartice iste serije? Šta je to svaka zasebno bez CF ili?
Rekao je da ne želi SLI, a ima nvidia grafičku, zato sam spominjao SLI.
Na onim tvojim linkovima nema govora o karticama dva različita proizvođača tako da... Tamo je spojeno AMD samo, to znam da se može. Za nvidia + AMD nisam znao, to sam lijepo i napisao tek kada je Alesandro u svom postu spomenuo.
I ti onda isto možeš čitati da bi on spojio nvidia + AMD (Ati) zajedno, a ne samo AMD kako si ti linkao. Za AMD sam i rekao da je moguće spojiti više njih različitih verzija.
Spojeno je tako da samo 5870 renderira sliku a ostale je samo prikazuju na monitorima.
Ti si napiso da nije moguće imati dvije grafičke nepovezane različitih specifikacija koje će prikazivati sliku na monitorima, a ja sam ti dao linkove koji dokazuju da je to moguće.
Koliko god imaš PCI-E utora na matičnoj toliko grafi možeš uštekat, na njih spojit monitore i sve će prikazivat sliku.
Dao si linkove gdje su spojene AMD serije 5 i to je to, nisam vidio imaju li mostić između ili ne.
Inače to nisam znao da možeš i da će normalno raditi, nisam se susreo s time.
Hvala, pusa!