Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 10.060
|
čitano: 461.599
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 mjeseci
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Megatr0n98 kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...
Megatr0n98 kaže...
a koje je po vama najbolje napajanje za gtx550

lc gp3 460w/560 w, xfx 450 w. uzmi jedno od toga.

al je problem sto sam ja kupio vec corsair, al nisam raspakiro, mozda mogu vratit ako nevalja? u emmezeti kupio

Ako je corsair i ako je preko 400 w razvalit će xfx još ako je tx entushiast series stari na konju si daj molim te pogledaj koji ti je model.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 mjeseci
protjeran
AMD Phenom II X4 kaže...
Megatr0n98 kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...
Megatr0n98 kaže...

al je problem sto sam ja kupio vec corsair, al nisam raspakiro, mozda mogu vratit ako nevalja? u emmezeti kupio

daj model corsaira da vidim dal valja

CX430 v2

13 mjeseci
protjeran
Vodič za odabir grafičke kartice

dosta ti je to napajanje

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
13 mjeseci
protjeran
AMD Phenom II X4 kaže...

dosta ti je to napajanje

oce drzat ako stavim quad

13 mjeseci
Megatr0n98 kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...
Megatr0n98 kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...
Megatr0n98 kaže...

daj model corsaira da vidim dal valja

CX430 v2

Mislim da bi iako nisam siguran cx ima samo jedan 6-pci power pin.Al izdržat će koliko čujem to je dobro napajanje koje se dosta slabo čuje.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 15:33 (Ikarus01).
13 mjeseci
protjeran
znaci niko nije siguran?
kolko se tu vidi, oni ga hlave i kazu da je dobar ko originalni i radi sa opterecenjem visim od 430w
17 mjeseci
Ikarus01 kaže...
WrongType kaže...
Ikarus01 kaže...
mali ivica86 kaže...

2500kn

Sapphire 6970 adm 2.450 sorry kaj je starija generacija ali tvoja matična nema pci 3.0 iako bi ti gtx 560 ti za igranje na max bila sasvim dosta čak i msi 6870.Obje oko 1500 i nisu daleko slabije od 6970.

Nema to veze što nema pci 3.0

Evo ti razlika imeđu PCI 3.0 i PCI 2.0 test je sa 7970 http://www.overclock.net/t/1188376/hardwarecanucks-hd-7970-pci-e-3-0-vs-pci-e-2-0-comparison

Pogledaj post ispravio sam se sjetio sam se još nečega naime čuo sam da u xfire dve 3.0 kartice na 2.0 mobo bi gubile fps tj. ako bi čovjek htio dve u dalekoj budućnosti.Ali hvala na linku budem ga pogledao.

Njegova matična nema crossfire al nisam siguran jer nije naveo model.A sa tako jakom karticom crossfire je nepotreban i u budučnosti isplativije je prodati i ubosti nešto jače iz nove serije kad izađe.

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 15:50 (WrongType).
13 mjeseci
Megatr0n98 kaže...
znaci niko nije siguran?
kolko se tu vidi, oni ga hlave i kazu da je dobar ko originalni i radi sa opterecenjem visim od 430w

Možda da ga vratiš u emezzetu i ako možeš dobiti natrag novac(glup odgovor) pa nabaviš xfx 450.I jedan mali savjet nikad nemoj tako kupovati nego ubaci željeni elektronički proizvod u www.nabava.net i tamo ti pišu sve najjeftinije cijene trgovina.Tako najmanje potrošiš.Sretno.

13 mjeseci
WrongType kaže...
Ikarus01 kaže...
WrongType kaže...
Ikarus01 kaže...
mali ivica86 kaže...

2500kn

Sapphire 6970 adm 2.450 sorry kaj je starija generacija ali tvoja matična nema pci 3.0 iako bi ti gtx 560 ti za igranje na max bila sasvim dosta čak i msi 6870.Obje oko 1500 i nisu daleko slabije od 6970.

Nema to veze što nema pci 3.0

Evo ti razlika imeđu PCI 3.0 i PCI 2.0 test je sa 7970 http://www.overclock.net/t/1188376/hardwarecanucks-hd-7970-pci-e-3-0-vs-pci-e-2-0-comparison

Pogledaj post ispravio sam se sjetio sam se još nečega naime čuo sam da u xfire dve 3.0 kartice na 2.0 mobo bi gubile fps tj. ako bi čovjek htio dve u dalekoj budućnosti.Ali hvala na linku budem ga pogledao.

Nevjrujem tj. barem mislim da nejgova matična niti nema crossfire al nisam siguran jer nije naveo model.A sa tako jakom karticom crossfire je nepotreban i u budučnosti isplativije je prodati i ubosti nešto jače iz nove serije kad izađe.

Kažem kako sam čuo nisam sto posto siguran no mnogi kažu kako se tako gubi na crossfire.Ali slažem se sa tobom bolje takvo nešto prodati pa za tri godine uzeti nešto jače samo gledam oglase na njušci i malo se toga proda pa sam zato rekao crossfire iako ga ja ne bi nikad radio zbog problema sa driverima.

13 mjeseci
protjeran
Ikarus01 kaže...
Megatr0n98 kaže...
znaci niko nije siguran?

Možda da ga vratiš u emezzetu i ako možeš dobiti natrag novac(glup odgovor) pa nabaviš xfx 450.I jedan mali savjet nikad nemoj tako kupovati nego ubaci željeni elektronički proizvod u www.nabava.net i tamo ti pišu sve najjeftinije cijene trgovina.Tako najmanje potrošiš.Sretno.

Ma stace mi to napajanje ako nema potrebe, kolko ja vidim  reviwu odlicno je, a i skuplje je xfx kosta 400kn ja sam ovo je kostalo u emezeti 350kn a i dobio sam + jos popust s kartice, a u linksu je jos skuplje, nezelim kupovat u trgovinama izvan osijeka jer mi se neda to slat nazad,brinut se i cekat danima da se to rijesi.

EDIT: a jel bi to LC460 bez poteskoca drzalo 6850 ak ose isplati ic na njega?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 16:30 (Megatr0n98).
17 mjeseci

Ono bi držalo CF 6850

13 mjeseci

Pa po forumu preporučaju lc nad cx 430 pa ti vidi  http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/zamjena-napajanja/148762.aspx

samo što je taj lc 650 w.Ja osobno nisam previše čuo o tom lc.

13 mjeseci
protjeran
WrongType kaže...

Ono bi držalo CF 6850

ok, al jel  bi se isplatilo ic na 6850 s obzirom na procesor jel bi se osjetila razlika

e6500 na 3.4-3.5 ide mogu testo sam, kupit cu hladnjak ako treba pa drzat tako

17 mjeseci

Sa 4650 na 6850 razlika nekih 70% (otprilike nikad mi ti postoci nisu išli) http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=580&card2=636

2 godine
WrongType kaže...

Sa 4650 na 6850 razlika nekih 70% (otprilike nikad mi ti postoci nisu išli) http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=580&card2=636

Ma kakvih 70%, prije bih rekao 200%

Samo Hajduk živi vječno !
22 mjeseca
Megatr0n98 kaže...

Po sto i prvi put, LC GP3 460 je najbolji izbor za te pare, držat će bez problema.

Ne trollaj više, dobio si odgovore.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
13 mjeseci

koju grafičku do 1600kn da igra sve igre oko 60fps-ova

17 mjeseci

GTX 560 ili 6870 al ne garantiram da če sve na 60 FPS-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 17:16 (WrongType).
3 godine
Blazen22 kaže...

koju grafičku do 1600kn da igra sve igre oko 60fps-ova

GTX 560Ti

Music As A Weapon !!
13 mjeseci

čekaj ja sam reko do 1600 kn a no do 1300-1400

17 mjeseci

Nvm

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 17:23 (WrongType).
22 mjeseca
Blazen22 kaže...

čekaj ja sam reko do 1600 kn a no do 1300-1400

ako kazes DO 1600kn to znaci 1599 ili manje...

ako ti je 1400 premalo nadji negdje gdje ta kosta 1600 :)

3 godine

Zelim uzeti novu graficku karticu zato sto ova koju trenutno imam nije bas za gaming, razmisljao sam o ovome zato sto taman toliko novaca imam na raspolaganje

Sta vi mislite? http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-xfx-amd-radeon-hd-6670-1gb-ddr3-d-sub-dvi-hdmi&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.759

Nisam bas expert u tome pa ako ima neka bolja ponuda za te novce molio bih da mi preporucite :)

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 17:56 (puma_vkci).
2 godine

Bolje neka polovna do 700kn.

2 godine
puma_vkci kaže...

Zelim uzeti novu graficku karticu zato sto ova koju trenutno imam nije bas za gaming, razmisljao sam o ovome zato sto taman toliko novaca imam na raspolaganje

Sta vi mislite? http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-xfx-amd-radeon-hd-6670-1gb-ddr3-d-sub-dvi-hdmi&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.759

Nisam bas expert u tome pa ako ima neka bolja ponuda za te novce molio bih da mi preporucite :)

4850 1gb ddr5 u protisa za 550kn.

clayman90
13 mjeseci

koje su bolje grafičke atijeve ili nivindijene

2 godine
Blazen22 kaže...

koje su bolje grafičke atijeve ili nivindijene

Kupi si GTX 560Ti i uživaj.

Best buy do tih novaca.

clayman90
13 mjeseci
2 godine

jako puno...

3 godine

Nebo i zemlja ! Sto se vidi i u cijeni !

Music As A Weapon !!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice