3d Dizajner

poruka: 5
|
čitano: 615
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 mjeseci
3D dizajner

Gdje je bolje ići za 3d dizajnera, u Algebru, Ivoru ili pak nešto treće? To bih položio samo zbog izrade video igara pa me zanima u kojoj ču takvoj školi više i bolje naučiti o tome?

real master for every game
2 godine
Re: 3D dizajner
master4games kaže...

Gdje je bolje ići za 3d dizajnera, u Algebru, Ivoru ili pak nešto treće? To bih položio samo zbog izrade video igara pa me zanima u kojoj ču takvoj školi više i bolje naučiti o tome?

mozda Edunova

2 godine
3d Dizajner

Pa u svim tim tečaj školama se baš previše ne nauči. 3D modeliranje uz puno truda i rada možeš i sam naučiti, samo je potrebno mnogo mnogo raditi. A što se tiče izrade igri, e to je potrebno još više. Potrebno je znanje programiranja, dizajniranja, algoritama........ Moja preporuka da upišeš neki faks tipa fer ili foi i tamo naučiš osnove i naravno puno puno sam uložiš svog truda kojim got smjerom krenuo.

Plačanje tećaja je dosta skupo i nerazmjerno znanjem koje dobiješ. Tečaj traje nekoliko mjeseci dok na fakultetu postoje mnogi kolegiji koji se nadovezuju, nadopunjavaju i slilčno. Tko got kaže da se fakultet u informatičkoj struci ne isplati, laže. To će pogotovo u budućnosti doći do još većeg izražaja.

I znam da će sada se javiti neki koji su sa tečajem postigli velike uspjehe, ali to su samo pojedinci, definitvno nije pravilo. Da i Bill Gates nije završio fakultet.... bla bla

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 18:00 (Nilturion).
9 mjeseci
Re: 3d Dizajner

Netreba ti fakultet za game art,samo iskustvo i "dobro oko",iako je + imati fakultet zavrsen ali u HR ti nema nijedan koji je za game art mozes jedino studirati preko interneta u fakultetima kao full sail ali mislim da se placa 20000$ :D.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 19:28 (ivanzu).
2 godine
3d Dizajner

Što se toga tiče najbolji faks za to su ti tutoriali sa interneta (a ima ih hvala bogu koliko hoćeš), puno volje, hrpa ispijenih kava i neprospavanih noći. Odluči se za neki program (3ds Max, Maya, Modo, Blender... sasvim svejedno) i udri. Niti jedan faks ti kod zapošljavanja u toj struci neće pomoći ako nećeš sam zagrijat stolicu. Pričam iz vlastitog iskustva.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice