Ideje za bug forum

poruka: 6
|
čitano: 439
|
moderatori: F1-IVO, Danny_HR
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Ideje za bug forum

Vidim da ima puno tema koje se otvaraju s idejama, pa sam mislio da napravimo jednu u kojoj bi ljudi posali svoje ideje.

Evo ja imam jednu.

Pošto uvjek zaboravim gdje sam šta postao i odgovore na moj post mislim da bi bilo dobro uvest nekakve "obavjesti"

npr. kada ti netko TU post dobiješ obavjest, kada ti neko TD post isto...kada te netko citira ili kada ti netko stisne hvala

I da se napravi da pod zadnja poruka, piše zadnje poruke i stavi barem 5...jer možda je netko nešto komentirao, kritizirao a ti se nemožeš sjetiti gdje si šta postao.

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
2 godine
Re: Ideje za bug forum
nul-3 kaže...

Vidim da ima puno tema koje se otvaraju s idejama, pa sam mislio da napravimo jednu u kojoj bi ljudi posali svoje ideje.

Evo ja imam jednu.

Pošto uvjek zaboravim gdje sam šta postao i odgovore na moj post mislim da bi bilo dobro uvest nekakve "obavjesti"

npr. kada ti netko TU post dobiješ obavjest, kada ti neko TD post isto...kada te netko citira ili kada ti netko stisne hvala

I da se napravi da pod zadnja poruka, piše zadnje poruke i stavi barem 5...jer možda je netko nešto komentirao, kritizirao a ti se nemožeš sjetiti gdje si šta postao.

Ne želim pokrenuti nikakve svađe no ovo za notifikacije, forum nije društvena mreža, utjecaj hvala vidiš nakon nekog vremena po zvijezdicama.

A kod zadnjih poruka. Klik, tvoje poruke u zadnjih 6 mjeseci.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
2 godine

Odes na svoj account i iznad slike imas gumb "Pogledaj poruke".

To ti izlista sve tvoje postove u zadnjih nekoliko(6?) mjeseci. 

EDIT: Kolega iznad je bio brzi.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 19:08 (rocker55555).
2 godine
nul-3 kaže...

Vidim da ima puno tema koje se otvaraju s idejama, pa sam mislio da napravimo jednu u kojoj bi ljudi posali svoje ideje

Ne znam jesi li primjetio, cijeli ovaj podforum je namjenjen upravo tome. Zašto bi bilo organizirano, kad može sve biti zbrda zdola u jednoj temi, jel?

Na ostatak ti je odgovorio sirka..;)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine
Ideje za bug forum

hvala, ovo nisam vidio.....nisam znao da postoji

eto može lock...al bilo bi dobro da bar za hvala dobiješ obavjest...

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 19:09 (nul-3).
22 mjeseca
Ideje za bug forum

Zamislite broj notifikacija kada bi se uvele za svaki TU i TD. {#}

A ovo drugo, postoji, ako ništa nešto slično, nepotrebno...

Mes que un Club! FCBarcelona!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice