sve je jasno, ako je ikako moguce da se to onemoguci (bar u temama gdje ima puno slika ).... naravno da poruka mora sadrzavati nesto (slika) da se ne postaju prazni postovi..
eto, samo toliko.. bilo mi je drago i dovidjenja
| 48 | HOT |
|---|---|
| 20 | NOT |
| 8 | LI - LA |
sve je jasno, ako je ikako moguce da se to onemoguci (bar u temama gdje ima puno slika ).... naravno da poruka mora sadrzavati nesto (slika) da se ne postaju prazni postovi..
| 48 | HOT |
|---|---|
| 20 | NOT |
| 8 | LI - LA |
Pametno, znači ako poruka sadržava sliku, da ne treba tekst. Sjećam se koliko sam se puta s*ebao u Smiješne slike, s time, pa onda popi*dim i uopće ni ne uploadam slike. Ili ako je ikako moguće da nakon što se dobije crvenim slovima "poruka mora sadržavati tekst" da barem slike ostanu zapamćene.
Definitivno dobra ideja posebo u temi slike vaseg hardvera di jos uvijek ima pacijenta.
Eh, lako tako s uredjivanjem....
. (.)?
Pobrisao sam nazad jer dok sam editirao nisam vidio da mi je netko već stavio hvala na prvi post. Zato sam vratio "originalnu" poruku.
A evo ti bez editiranja. I odmah isprike za dupli post
ok, kako si onda to uspio... pokusavam al ne ide 
idi ti u k***c
i ti isto.... sad spamate bezveze. ili napisi kako ili cu ti doc tamo i isprasit tur
ENT3R 
Pametno, znači ako poruka sadržava sliku, da ne treba tekst. Sjećam se koliko sam se puta s*ebao u Smiješne slike, s time, pa onda popi*dim i uopće ni ne uploadam slike. Ili ako je ikako moguće da nakon što se dobije crvenim slovima "poruka mora sadržavati tekst" da barem slike ostanu zapamćene.
e to. ako nis onda nek bar to poprave jer je i mene to znalo izludit... naredam par slika, jedva, i onda mi ovaj sve izbrise... cek ima nesto prigodno u smijesnim slikama

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.

Udri enter u poruci i prolazi ;)
Kako nisi skontao do sada ;)
ali vidite da onda ni ovaj sistem nije dobar... omogucava slanje prazne poruke.. :/
znaci, prijedlog stoji : poruka mora sadrzavati nesto, sliku, tekst, moje dupe..
edit : pa napisao mi je ovaj mali djiber... probao sam i uredio por (onu sa onim crvenim emotikonom)
ali vidite da onda ni ovaj sistem nije dobar... omogucava slanje prazne poruke.. :/
znaci, prijedlog stoji : poruka mora sadrzavati nesto, sliku, tekst, moje dupe..
-nije prazna poruka. Prazna je 'empty' = null <> "".
Enter ili bilo koji dozvoljeni znak je nešto (nije ništa).
Za razliku od ove teme-zahtjeva, koji je ništa (potrebnog).
Čak ne vrijedi ''bilo bi zgodno, ...'' -jer nije potrebno, ili ovako, već postoji.
a jesi ga zakomplicirao... kako kod da bilo poruka ispadne prazna.
Sad je double post, al što ćeš.
"Ubaci mjesto za sliku unutar teksta" pomaže (lol) kod pisanja praznih postova.
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
a za boga miloga.. pa jel sam rekao da sam shvatio tj da mi je rebelsy napisao! lol
A ma nije problem u tome što moraš nešto napsiati, nego u tome što kad "pišeš" post u kojem samo redaš slike, i zaboraviš unijeti neki tekst, pa ti ovaj izbaci da mora sadržavati, al' ti usput i pobriše sve uploadane slike.
a za boga miloga.. pa jel sam rekao da sam shvatio tj da mi je rebelsy napisao! lol
Skank, moraš stisnit ENTER!? 
AAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!! dao bog da svi kartone podobivali!! i ja isto
Sa ili bez entera?
;)