Kako odmah stići do zadnjeg nepročitanog posta u nekoj temi
Dakle, ako vas živcira prvo otvaranje teme, te onda klikanje na "skok na nepročitano" postoji i lakši postupak:
Ja sam osobno shvatio tek nedavno, pa za slučaj da netko još ne zna, evoga ;)
Kako odmah stići do zadnjeg nepročitanog posta u nekoj temi
Dakle, ako vas živcira prvo otvaranje teme, te onda klikanje na "skok na nepročitano" postoji i lakši postupak:
Ja sam osobno shvatio tek nedavno, pa za slučaj da netko još ne zna, evoga ;)
imam problem svaki put kad želim kliknuti gumb "odgovori" pšalje me na stranicu za novu poruku, na početku je post od autora a kad ja napišem post nema mi "prepisane" poruke od autora. Ima li netko rješenje ili je problem u meni ??
imam problem svaki put kad želim kliknuti gumb "odgovori" pšalje me na stranicu za novu poruku, na početku je post od autora a kad ja napišem post nema mi "prepisane" poruke od autora. Ima li netko rješenje ili je problem u meni ??
Stisni "citiraj" onda će bit.
je li zna tko kako napraviti svoju vlastitu temu
Klikneš gore lijevo na forum, pa izabereš kategoriju teme (podforum) i klikneš na pokreni novu temu gore desno
ovaj kao mogu stavit video na bug da nebude link nego da se odmah moze gledat sa buga a ne ic na youtube gledat
ovaj kao mogu stavit video na bug da nebude link nego da se odmah moze gledat sa buga a ne ic na youtube gledat
Kopiraš link od youtube videa i samo ga zalijepiš u post. Forum sam ugradi video ;)
e ljudi, mislim da je ova tema dobra da postavim svoje pitanje
kak napisati neki tekst da se ne vidi (da je prekrit nečim sivim) i pokaže se tek kad korisnik preko toga stisne lijevi klik
Stranicu prije ti je pojašnjenje:
Imas u editoru poruke "Stilovi" i stisnes to i oznacis Spoiler.
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/6k-7-lYxXlA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/6k-7-lYxXlA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Evo meni nikad ne ugradi javlja mi samo link neznam što da napravim
Ma ne treba ići na embedd. Dovoljno je zaljepiti obični youtube linkkoji bi dao nekome da pogleda taj video.
Npr. www.youtube.com/watch?v=nekik
Ma ne treba ići na embedd. Dvololjno je zaljepiti obični youtube linkkoji bi dao nekome da pogleda taj video.
Npr. www.youtube.com/watch?v=nekik
Hvala evo skužio sam.. zapravo pirat mi pomogau u battlefield 3 temi. trebam stisnut opcije i duga veza onda radi.
Hvala još jednom
Kako ubacit više slika u post?
Kako ubacit više slika u post?
Ako hoces ubacit vise slika u post onda ih zipaj u jednu datoteku! A ako se ne varam ,ako imas instaliran Silverlight onda mozes odjednom obiljezit sve slike koje zelis ubacit ( nemoras svaku posebno ) !
Ako hoces ubacit vise slika u post onda ih zipaj u jednu datoteku! A ako se ne varam ,ako imas instaliran Silverlight onda mozes odjednom obiljezit sve slike koje zelis ubacit ( nemoras svaku posebno ) !
A da li je moguce ubaciti sliku bas u tekst? Primjerice ovako ako me razumijes
Danas je suncan dan
[SLIKA]
Kakav ce biti sutra?
EDIT:
Test1
Test2
Test3
Radi, hvala :))
Kako da linkam postove iz neke teme u temu u kojoj se trenutno nalazim?
Kako da linkam postove iz neke teme u temu u kojoj se trenutno nalazim?
Klikneš na taj dotični post i onda klikneš na postu na "trajni link" koji se nalazi na slici
I onda kad ti se refresha stranica kopiraš link iz preglednika u taj drugi post 
Nadam se da si razumio