Moderatori on fire zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.789
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
offline
Moderatori on fire

Iskreno neznam koliko vas je pratilo teme vezano uz internet TV ali ovaj zadnji doseg naših divnih moderatora stvarno zaslužuje medalju.Naime Svi znamo za temu Internetska TV od autora Marko :D i tamo je bilo sve super prijedlozi pohvale ovo ono,dečko se potrudio da napravi nešto da bude svima na korist. I onda ti u temu dođu trollovi i zavidni pojedinci koji nemogu trpiti bolje od sebe pa počnu flamewar.Onda se tema zatrpa smećem i linkovima koji vode na divlje stranice prepune reklama i upitne kvalitete.Nakraju se dešava to da se odustane od stranice a autor počne novi projekt sa partnerom i naravno otvori novu temu. U novoj temi se opet pojavljuju ti isti falmeri/trollovi i govore da je samo jedna TV stranica ovo ono opet ispljuju korisnika Marka :D a onaj tko je otvorio temu dobije žuti i obrisanu temu zato jer je temu pokušao smiriti tenzije. Volio bih znati što se vrti u moderatoskim glavama kad nemogu očite činjenice zbrojiti. Zašto žuti i brisanje teme Fici? Zašto nitko nije crveni dao onim flamerima i trolovima? Zašto se moderatori ponašaju korumpirano? Mislim da bi bilo vrijeme da svi kojima se nešto slično dogodilo da zajedno nastupe jer ovo ovako više nemože. Moderatori rade šta ih volja troleri i flameri rade što žele dok teme i autori bivaju banani popljuvani i šta ja znam.Sjetite se korisnika vex5555(ili tako nešto) koji je protjeran s foruma zbog neke sitne gluposti a bio je dugogodišnji forumaš i napisao tonu korisnih postova i pomogao korisnicima.Što me dovodi do jednog jedinog pitanja: Rade li moderatori takve stvari namjerno zbog osobne koristi/dobitka? Te zašto se nesmije ništa reći protiv njih bez da ne bude prijetnji,kartona,suspenzija? Od moderatora imam samo za dva riječi hvale koja su stvarno OK i svaki bi ih forum cijenio. Eto toliko od mene,ako dobijem žuti/crveni/suspenziju živo me boli briga bitno je da sam rekao što sam htjeo i što mi je na duši jer ovo ovako više nemože i ne smije dalje ići a siguran sam da imam istomišljenika. peace

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
Moj PC  
21 0 hvala 8
12 godina
protjeran
offline
Moderatori on fire

Cyberdick is bigger and bigger with every stupid ban.

 

Čim mu nisi po volji, imaš drukčije mišljenje odmah ban...nedaj bože ako si hrvat, ili još gore MALO konzervativan, odma crveni.

Ako slučajno si ga uhvatio u grešci očekuj crnjaka, jer oni su pametniji i sposobniji od samog Chuck Norrisa.

 

Očekuj karton, ili brisanje teme, ko svaki sudionik u ovoj temi koji se slaže s tobom (uključujući i mene).

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
 
7 2 hvala 2
13 godina
offline
Re: Moderatori on fire
ima nekih banalnih stari, al ipak modevi rade ok poso.
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
neaktivan
offline
Re: Moderatori on fire
dj_renny kaže...

Zašto se moderatori ponašaju korumpirano?

Što me dovodi do jednog jedinog pitanja: Rade li moderatori takve stvari namjerno zbog osobne koristi/dobitka?

Korumpirani moderatori mlate masne pare moderiranjem.. {#} lol

 

Ne ulazim u spomenutu problematiku, ali ovaj dio ti je totalna nebuloza..

 

12 godina
offline
Moderatori on fire

Oni su bog i batina, a mi smo(korisnici) služavke! {#}

 

 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Re: Moderatori on fire

par dana sam na forumu i zaradio sam zuti  a ja sam jako kulturan...ivo mi je dao zuti a da ja uopce ne razumijem obrazlozenje...mogao se potrudit pa bolje opisati moju gresku...dali mi tko moze reci kako se ponasati tu na forumu:dali trebam stisnuti citat, odgovor ili brzi odgovor??zbog tog nepoznavanja dobio sam zuti...a moderato ivo nije se potrudio pa lijepo objasnio kad treba sta....pa ce mi uskoro mozda i crveni pljunuti...   ali nisi mi rekao npr.sad jel uredu da stisnem preuredi ili da stisnem odgovori ili brzi odgovor ili citat sta sam sad trebao da bi se tebi javio??

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 15:12 (xroxmeox).
15 godina
offline
Re: Moderatori on fire
Žuti ti je upozorenje.
Zanemari ga ak nećeš radit slične stvari više.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
offline
Moderatori on fire

brisanje internet tv tema je preglupo.

momci otvore stranice kako bi ljudima bilo lakše, a reklamiranjem te stranice ide pozitivno na obje strane(stranica broji više posjeta, stranica postaje bolja i ima više sadržaja što je dobro za korisnike), moderatori uklone temu, nitko neće biti zadovoljan jer time ništa nije postignuto.

nek se otvore ponovo te teme i nek se ostave na miru, jer nije to sad neko reklamiranje da dobiju neku zaradu opaku. po ovakvoj logici bi i teme za game servere bile pobrisane.

moderatori, malo razmotrite situaciju.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
offline
Moderatori on fire

Sorry dečki, nemam sad vremena odgovarat na temu, moram po ključeve od novg BMW-a kupljenog od love koju sam dobio za nepravedno moderiranje.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 15:29 (Danny_HR).
 
24 4 hvala 4
15 godina
offline
Re: Moderatori on fire
Danny_HR kaže...

Sorry dečki, nemam sad vremena odgovarat na temu, moram po ključeve od novg BMW-a kupljenog od love koju sam dobio za nepravedno moderiranje.

Dobra :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
offline
Moderatori on fire

Da nije Sanader jedan od moderatora?

 
13 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice