Prijedlozi za neke promjene na forumu

poruka: 3
|
čitano: 1.606
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
offline
Poredak postova u temi po TU ili TD i još štošta

 Dakle, neka tema o nekom problemu i raspisali se momci al nije svak pametan pa i ima dosta gluposti... Neko drugi ima isti takav problem, gugla, dođe tu i mora čitat 2-3 strance gluposti da bi došao do rješenja (ako nije u prva 3 posta). Ideja je da se u temi da poredati postove po onim koji su dobili najviše TU ili Hvala tako da se barem malo olakša pretraga jer najčešće takvi postovi i dobiju dosta TU. Šteta je ne imati i ovu mogućnost ako ne u ovoj verziji foruma onda u barem u sljedećoj.

 Isto ideja za nextgen forum, stranica profila, meni bi bilo fora kad bi tamo mogao i vidjeti malo iscrpniju statistiku - šteta je to sve zaključavat samo za sebe - dajte da i mi vidimo koliko smo puta dobili karton koje boje i ostale perkove za koje vjerovatno ni ne znam a nebi štetilo da je tu. 

 Imam i prigovor na to što ne mogu/ne znam iskopati svoju najstariju poruku tj svoju prvu poruku. Šteta što nemamo pristup tome i što su teme  kojima sudjelujem ograničene na 30 dana, i moje teme - čini mi se i da mi ih i tamo fali. 

 I još jedna stvar o kojoj je već bilo govora a to je promjena nicka. Znam da bi to bilo možda nezgodno ali da bude slično ko na steamu - ili neki hover meni ili na profilnoj stranici da piše pod kojim je nickom taj i taj forumaš sve postao. Naravno ograničiti promjenu na 1 godišnje ili još i bolje naplatit je 5 kuna. :D Ja bi odma platio.

Eto toliko od mene..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
offline
Poredak postova u temi po

E, bilo bi još i fora da imamo opciju izlaženja iz teme, tj. da se prestane pojavljivati u temama u kojim sudjelujem.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
offline
Poredak postova u temi po

I sticky posteve bi trebalo uvesti. Valjda je svima jasno što je to i kako to funka.... Ako ne, odite u ryzen temu ili iphone7 pa će vam sve bit jasno. I kad smo već kod toga, moderatori bi morali biti malo stroži. Ovo sada je katastrofa!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to d
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice