Reakcije modova na "spoilanje"

poruka: 3
|
čitano: 289
|
moderatori: F1-IVO, Danny_HR
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Reakcije modova na "spoilanje"
Dosta ljudi uopce nije niti svjesno da prepricavanjem nekog djela filma ili serije mogu nekome umanjiti dozivljaj iste,tako da niti ne pomisljaju o koristenju stila "spoiler", a mozda za njega niti ne znaju.

Moj prijedlog jest da modovi na prijave takvih postova reagiraju editiranjem posta (stavljanjem stila spoiler) i dodijeljivanjem bijelog kartona ili nekom slicnom akcijom kojom bi autora posta uputili na buduce kroistenje spoilera.
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
4 godine
moderator
Re: Reakcije modova na "spoilanje"
DamageHigh kaže...
Moj prijedlog jest da modovi na prijave takvih postova reagiraju editiranjem posta (stavljanjem stila spoiler) i dodijeljivanjem bijelog kartona ili nekom slicnom akcijom kojom bi autora posta uputili na buduce kroistenje spoilera.

Dosta mi je što kratim citate od pola strane a ne da još i maskiram dio teksta da nebi nekom otkrio kraj filma.

Prijavi pa ću takve postove brisat a autor nek drugi put koristi blagodati ˝spojler˝ opcije:)

World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
3 godine
Re: Reakcije modova na "spoilanje"
Moze i tako...jos bolje..;)
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice