Uređivanje starih postova

poruka: 10
|
čitano: 999
|
moderatori: F1-IVO, Danny_HR
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine

Evo imam jednu ideju da se ograniči uređivanje starih postova. Npr. Ako postoji tema koja ima 1000 strana, a korisnik je bio aktivan od 500 - te strane, korisnik može urediti svoje prijašnje postove i spamati koliko hoće a da nitko ne skuži. Na taj bi se način cijela tema pretvorila u jedan veliki spam, a da za tko nitko ne zna. Trebalo bi staviti neku granicu uređivanja postova do 20 strane, ili nešto drugo...

D=mc2, Deinstein
4 godine

Itko?

D=mc2, Deinstein
2 godine
protjeran

niko zasada, bio je off server

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 17:56 (jazika).
5 godina

Ne kužim šta želiš reći... Sudjeluje od 500te str i uređuje postove i tako spamma? Zašto bi se netko vraćao na neke stare postove i njih uređivao i tako stvarao spam?

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
3 godine
protjeran
RE: Uređivanje starih postova
Axlus kaže...

korisnik može urediti svoje prijašnje postove i spamati koliko hoće 

Korisnik moze pasti sa stolice, ali ipak nema zastitni pojas.

4 godine

EVO OVO JE ČISTI PRIMJER SPAMA POMOĆU UREĐIVANJA POSTOVA ŠTO ZNAČI DA SAM UPRAVU !

TROLLL TROLL TROLLL SPAMM SPAMM

HAAHHRAHRHAHRAHRHAHRHGWAMAMAHHAHAHAHAFMAFJJF

AFHFIFM
AFOHAF
FOIJIOJOJAFUOAHFIOKDJASUHAFHF =PJAISFP=AJFPA=JFARIJF=Q)#$(()UJODQAFMCK

D=mc2, Deinstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 23:24 (Axlus).
3 godine
Axlus kaže...

I to je jedna mogućnost spama. Predlažem da se ograniči uređivanje postova na 5 strana.

Glupo. Što je s temama kao što je Slaganje PC konfiguracija koje moraju biti stalno osvježavane?

Između ostalog spamaju samo da budu zamjećeni, a tko će ih zamijetiti na neaktualnoj stranici?

Još k tome nisam nikad vidio da je netko to napravio..-.-

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
3 godine

Bilo bi zgo... :)

Zamislite da netko zaspama u bircu na 1578. stranici  {#}

Kadir beneath Mo Moteh
5 godina
moderator
Axlus kaže...

Evo imam jednu ideju da se ograniči uređivanje starih postova. Npr. Ako postoji tema koja ima 1000 strana, a korisnik je bio aktivan od 500 - te strane, korisnik može urediti svoje prijašnje postove i spamati koliko hoće a da nitko ne skuži. Na taj bi se način cijela tema pretvorila u jedan veliki spam, a da za tko nitko ne zna. Trebalo bi staviti neku granicu uređivanja postova do 20 strane, ili nešto drugo...

Problem je što postoje stari postovi koje TREBA uređivati - uglavnom su to prvi postovi u temama u kojima sami forumaši biraju nešto (recimo - igru godine), u temama koje služe kao tutorial itd. Ima dosat tih tema, a često su baš one vrlo popularne i kada bi se limitirala mogućnost uređenja starih postova, dobilo bi se i neželjeno ograničenje za ove situacije koje spominjem.

...
3 godine
Axlus kaže...

ako nitko ne zna onda ni ne to na forumu treba...

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: "Mozda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda"
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice