Šta se desilo, forum radi kao krepani konj... nije baš jaaaako strašno, ali dovoljno da te naživciraju tih par sekundi čekanja....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jep u zadnje vrijeme radi nešto sporije... :(
Jep u zadnje vrijeme radi nešto sporije... :(
Kakve to veze ime, šta pričaš gluposti.... sad ideš u hall of shame.
Jel moguce da ovi banneri i reklamice sto se stalno vrte dosta usporavaju otvaranje stranica?
Sumnjiv mi je ovaj open source/virtualizacija/mreža/flash. Svašta može biti, treba čekati admine da se jave.
Ajmo domagoj, rješi ovo.
Jel moguce da ovi banneri i reklamice sto se stalno vrte dosta usporavaju otvaranje stranica?
Izgleda da je stvar u Flash bannerima, ja sam sad za Mozillu instalirao Add-ons Flashblock i forum mi više nije spor.
Isključite flash bannere.
Jel itko od vas koristi IE7?
Bilo je problema s jednim bannerom, sad je to riješeno pa će opet biti sve u redu.
Ja isto mislim da je problem sta Forum vuce bannere sa drugih stranica, koje imaju pitajboga kakvu propusnost i to dosta usporava (mozete primjetiti prilikom loada stranice sa kojih servera ucitava sadrzaj. Sta se tice onog WYSIWYG editora, i ja iman problem nekad sa refreshom, ko da ga ne ucita...
Ja isto mislim da je problem sta Forum vuce bannere sa drugih stranica, koje imaju pitajboga kakvu propusnost i to dosta usporava (mozete primjetiti prilikom loada stranice sa kojih servera ucitava sadrzaj. Sta se tice onog WYSIWYG editora, i ja iman problem nekad sa refreshom, ko da ga ne ucita...