Što me smeta na forumu

poruka: 15
|
čitano: 692
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 mjeseci
Što me smeta na forumu

Primjetio sam da pojedinci koriste forum u stilu onog "hej, ja sam živ", umjesto da ozbiljno shvaćaju temu u kojoj sudjeluju. I sami odgovori na neke teme su škrti te više odražavaju ego pojedinog sudionika u stilu "kako sam pametan". U prijevodu: Ako netko zatraži pomoć oko nečega, odgovori su često u dvije riječi i to tako stručne da ni taj koji je to napisao ne zna što to znači. Za neke odgovore nije dovoljan ni doktorat iz te teme, a to bi kao trebalo pomoći onom koji je pomoć zatražio. Molim Vas za malo više sluha i pristojnosti prema drugim sudionicima. Vjerujem da će to normalni ljudi prihvatiti kao pozitivnu sugestiju, a oni drugi, njima vjerojatno nikakav apel nije svet jer su po prirodi takvi i ne žele se mijenjati. Svijet je samo za njih. Isprika ako sam koga uvrijedio ali sam morao to izraziti.

14 mjeseci
RE: Što me smeta na forumu

to ti je jer ima puno maloljetnika na forumu :)

3 mjeseca
the economist kaže...

to ti je jer ima puno maloljetnika na forumu :)

Je koji se pokusavaju pravit pametni..bas sam neku noc bio naletio na jednog pa je dobio prijavu.. Izlanuo se

Sto se tice mene..kad trazim pomoc i ocekujem istu tu uvijek sam dobio fino objasnjenu al bilo je par puta da je neko objasnio da nisam nista skontao..

A kad odgovoram onda se trudim i sam da sto bolje objasnim ak pak nemogu onda ni ne odgovaram.. Cool

Nemam potpis osim na licnoj
12 mjeseci
@Ekonomista
Nije to do maloljetnika, ima nas/njih i pametnih, ne se*u svi, ima i 'odraslih' koji ne odgovaraju kako bi trebali, puno puta bude nečitko, i ponašaju se kao djeca
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
14 mjeseci

čast uvaženim iznimkama svakako Osmijeh

2 godine
Ja se izvinjavam na offtopic-u ali moze li mi neko objasniti, ako je moguce, kako postati novu temu preko foruma za mobilne telefone?
At the end of the day it's all about her - Lew Ashby www.nethitchhiker.co.cc
19 mjeseci
Što me smeta na forumu

to što likovi umjesto da kratko i jasno objasne..oni nadodaju još sto problema na postojeći problem...uvjek nekakva svađa izbije..nulta tolerancija...otkako sam na forumu,vidi samo kako se ljudi ismijavaju i omalovažavaju..umjesto da im se pomogne..eto,toliko o tome..

2 godine
moderator
Pa prijavi takav slucaj! Tako ces izravno sudjelovati u uvodnju reda na forumu.
10 mjeseci
Što me smeta na forumu

i ja sam maloljetnik ali to nema nikakve veze,sto se mene tice moze netko imati i 10 godina ali nek se ponasa kako treba,i smetaju mi ovi dupli accounti ali sreca pa to modovi bannaju.

EDIT : ja otkad sam na forumu jos nisam nikoga prijavio,a mogao sam bar 15 puta i to s razlogom.

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 10:36 (Gman).
2 godine

- forum moraš shvatiti fleksibilno

- teško će ti se pomoći na forumu u temama tipa hardware-a - i kad te boli nešto ideš liječniku na pregled - tako je s računalom osim kod banalnih stvari (ljudi s banalnim problemima rijetko se zadržavaju ovdje)

- mislim da se ovdje može dobiti puno kvalitetnija pomoć vezana za software - pogotovu preporuka i iskustvo

- istina je, ima ovdje onih koje svoje znanje o računalima temelje na rezulatu u 3d marku, a vole se često javljati....

- moje iskustvo ovdje je da sam rijetko kome pomogao kao što je meni rijetko tko pomogao u mojim problemima s računalom

- iritantne su teme "vs."  za to imaš službene bechmarke koji su jednostavno dostupni kao i ovaj forum, a takve teme upravo ih i dižu osobe koje znanje temelje na 3d marku

Treba li operirati i vaše računalo?
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 10:44 (igy).
13 mjeseci
Gman kaže...

i ja sam maloljetnik ali to nema nikakve veze,sto se mene tice moze netko imati i 10 godina ali nek se ponasa kako treba,i smetaju mi ovi dupli accounti ali sreca pa to modovi bannaju.

EDIT : ja otkad sam na forumu jos nisam nikoga prijavio,a mogao sam bar 15 puta i to s razlogom.

To ti baš i nije pohvalno... Ako nećeš prijaviti nekoga kada napravi nešto suprotno pravilima foruma onda neznam kako ti očekuješ da će forum postati bolji. Moderatora ima dosta ali jednostavno ne stignu pogledati sve teme/postove tako je opcija Prijavi nužna za funkciju ovog foruma. Nisi tužibaba ako nekoga prijaviš, ja prijavim svakoga za koga mislim da je gadno pogriješio i očekujem da se i mene prijavljuje...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
19 mjeseci
APazinjan kaže...
Gman kaže...

To ti baš i nije pohvalno... Ako nećeš prijaviti nekoga kada napravi nešto suprotno pravilima foruma onda neznam kako ti očekuješ da će forum postati bolji. Moderatora ima dosta ali jednostavno ne stignu pogledati sve teme/postove tako je opcija Prijavi nužna za funkciju ovog foruma. Nisi tužibaba ako nekoga prijaviš, ja prijavim svakoga za koga mislim da je gadno pogriješio i očekujem da se i mene prijavljuje...

Upravo tako,treba sudjelovati da se loš glas na bol forumu suzbije..tu smo da pomognemo ljudima a ne da im odmognemo.

10 mjeseci
APazinjan kaže...
Gman kaže...

upravu si,ali jednostvano niam dosad nikoga prijavio,ali odsad ocu.Smijeh

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
7 mjeseci
Miro kaže...
Pa prijavi takav slucaj! Tako ces izravno sudjelovati u uvodnju reda na forumu.

Uvođenje??

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 mjeseci
Što me smeta na forumu

Još se mlađima neke stvari i mogu tolerirati zbog nedostatka iskustva. Zna boljeti kad starija osoba ne želi razmišljati o svojim postupcima. Zanimljivo je primjetiti kako ima starih ljudi koji odlaze s ovog svijeta i ne žale za tim što nisu ništa naučili, dapače ne žele se suprotstaviti svojoj tvrdoglavosti. Valjda neću za koju godinu i ja takav biti. Nedaj Bože.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

03:25 Humor
03:25 Koju distru za laptop
02:47 Apple vs. Nokia
02:37 Čuk Norris
02:35 PC-konfiguracija
02:34 Metro 2033
02:20 Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
02:19 CPU i MBO do 1100kn?
02:19 Slike vašeg Hardvera
02:13 Vaš desktop
02:12 Masna cijena, malo novosti
01:41 League Of Legends
01:39 Maknuti ovaj AV ili ne?
01:31 Vaša Restart vremena
01:25 Metro 2033 dostupan...
01:25 Spajanje VCR-a na digitalni receiver?
01:12 ADSL u BiH
01:11 Za nespavalice (22h - 06h)
01:09 Skripta za državnu maturu iz hrvatskog (esej)
01:05 Nokia 5230
01:05 Mozilla optužena za plagiranje
01:05 Pomoc win7 zacrni ekran pa se vraca ekran,pa..
01:04 Overclocking AMD procesora (dual,triple,quad)
00:58 BSOD na Visti Ultimate SP2
00:57 Haf 922
00:54 Višezadaćnost na Windowsima Phone 7?
00:54 Kako plaćati u ratama na ADM-u?
00:53 Napoleon: Total War
00:53 Tesla Roadster do 2012.
00:49 HD5850 - Nova generacija ili ipak...
00:45 Lockerz
00:39 Hard disk usporio
00:37 Slušaona
00:34 Battlefield: Bad Company 2 za PC
00:31 Najbolji screenshotovi iz igara
00:29 G.SKILL Ripjaws 1.333 MHz C7 4 GB
00:28 Gta 4 problem
00:26 Kako ubaciti mailove u outlook 2007
00:25 Najbolji program za izradu web stranice
00:24 Ponovna instalacija OEM-a
00:17 Ubisoftova zaštita na testu
00:13 XFX geforce 7950gt 256mb - info o rezoluciji
00:13 Moneybookers pomoc!
00:11 Neispravni Samsung CRT 17 inča - treba li nekome?
00:08 Erepublik
00:08 Izrada reklame - postera - bilboarda ?
00:08 A gdje se sakrio "1"?
00:04 Nokia 5800 v40 software
23:59 Windows 7 - dojmovi
23:55 Internetska televizija .
23:55 24" monitor za PC
23:52 Kupnja novog miša
23:51 Bing na iPhoneu, HTC na sudu
23:51 USB flash FAT32 VS NFTS
23:49 Za koji klub navijate?
23:48 Intel GMA 4500M
23:48 Pocetci programiranja
23:45 Koji vrag ie sa T-comon?
23:44 €-castig linkovi
23:43 System restore did not complete successfully
23:40 Call of Duty: Modern Warfare 2
23:40 Toshiba daljinski upravljač za laptop
23:40 Korisnici BlackBerryja manje odani
23:39 Veliki problem s mrežom
23:39 B-net i PC (USB) TV kartica?
23:30 Ne možete se sjetiti naziva igre?
23:28 Liga prvaka 2009/10
23:27 Hdd problem
23:25 Assassins Creed 2
23:25 Laptop Dilema
23:22 Konfiguracija
23:19 Komp se neće bootat (ni s harda ni CD-a) ?
23:19 Prerada xboxa
23:13 DiRT 3 u izradi
23:13 Produzni kabel
23:11 Preporuka za forum software
23:09 Nvidia Fermi info
23:09 Zvjezdani vukovi
23:07 Opet radi HG-Spot u Splitu
23:06 Koja memorija?
23:04 Pregrijavanje Grafičke
23:04 Online test iz informatike
23:03 Zamrzavanje grafičke
23:03 Preporuke PSU-a za OC-an stroj