FIFA 10 smrzavanje

poruka: 3
|
čitano: 561
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
FIFA 10 smrzavanje

Imam problem na PS3 konzoli sa fifom 10, uglavom kad god pokrenem multiplayer igra se smrzne. Prije sam uspio prebaciti kontroler sa 2 na 3 ili 4,5.... itd. i radilo je a sad se i tako počelo smrzavati tako da nemrem nikako vise igrati multiplayer i neznam u cemu je problem. Vidio sam da na internetu dosta ljudi ima s tim problema ali nitko nema bas neko pravo riješenje, prvo sam mislio da je problem sa PS3 ali ipak nije.

2 godine
neaktivan
RE: FIFA 10 smrzavanje

I ja imam taj problem na xbox-u, namjestim taktiku i sve i da ce pocet mec, ono kad tip puca s golmanom 1na1 i zamrzne.. isao sam reset squad i sad cu vidit dali radi, jer su mi isto bili nestali neki igraci pa je mozda povezano...

4 godine
RE: FIFA 10 smrzavanje
Maha kaže...

Imam problem na PS3 konzoli sa fifom 10, uglavom kad god pokrenem multiplayer igra se smrzne. Prije sam uspio prebaciti kontroler sa 2 na 3 ili 4,5.... itd. i radilo je a sad se i tako počelo smrzavati tako da nemrem nikako vise igrati multiplayer i neznam u cemu je problem. Vidio sam da na internetu dosta ljudi ima s tim problema ali nitko nema bas neko pravo riješenje, prvo sam mislio da je problem sa PS3 ali ipak nije.

Moraš obrisati sve stare sejvove pa radi normalno.  Greška u igri ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice