Isplativost igraćih konzola u 2015.

poruka: 4
|
čitano: 4.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
offline
Isplativost u 2015

Pozdrav svima! Oduvijek sam bio casual gamer i to uglavnom na PC-u dok se na konzolama općenito nisam baš naigrao niti ih kupovao(osim PS1 ) .Novca nekog pretjeranog trenutno nemam za nadogradnju postojećeg PC-a,ali su mi za gaming zapeli za oko PS3 i PS4,eventualno XBOX360 ali nisam neki veliki fan.Kako je 2015.godina PS3 konzola je sve pristupačnija,ono što nudi mi se za te novce čini čisto ok,ultra slim modeli su uglavnom vani dakle mogućnost kvarenja konzole bi trebala biti svedena na minimum,što se tiče ponude igara nisam nitijednu odigrao na toj platformi,inače sam casual gamer volim tu i tamo koji hit naslov,malo košarke,malo nogometa i nekog fajta,prosjek mog nekog igranja bi bio sat-dva preko tjedna,3-4 sata preko vikenda.S druge strane PS4 mi se čini logično boljom investicijom jer će on tek svoj zamah doživjeti u narednim godinama,ali skupoća same konzole plus igara za nju i činjenice da se uglavnom prve verzije konzole nenormalno kvare stavlja me u jednu nedoumicu.Što bi vi uzeli u ovakvom trenutku,neki PS3 od 160,320,500GB i sa hrpom jeftinih igara koje nisi nikada odigrao ili uložili u PS4?

 
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Isplativost u 2015

U svakom slucaju neki od Ps3 modela... Za sada na PS4 nemas naslova zbog kojih bi se isplatilo kupiti konzolu, ne znaci da nece biti. S druge strane za PS3 imas doslovno hrpetinu hitova koje jednostavno ne mozes sve odigrati, a ako kazes da nisi nista odigrao za PS3 idi na njega jer se isplati. Ps3 ce jos dugo zivjeti...

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
offline
Isplativost u 2015

bok  što je isplativije danas, novi ps3 12gb (1700kn) ili novi xbox 360 super slim 500gb (1900kn) ? Pošto sam student bila bi poželjna i mogućnost modifikacije  ali koliko vidim ova verzija ps3 se ne bi mogla modificirati dok bi xbox mogao (ili griješim) ? 
Unaprijed hvala na savjetima! 

 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Isplativost igraćih konzola u 2015.

obzirom da neces visiti na konzoli po 10 sati na dan i ionako neces stici odigrati sve igre koje su izasle na ps3, bolje ti je da uzmes ps4 i miran si 5 godina najmanje.

a to da se konzole na pocetku nenormalno kvare jednostavno nije istina. sve sto kupis moze se pokvariti, pa tako i konzola. sanse su ti jednake kao i sa bilo kojim drugim uređajem.

imam ps4 od prvog dana, prije toga ps3 sam imao. također sam casual. ne žalim za ps3 igrama nimalo.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice