Ps2 emulatori

poruka: 7
|
čitano: 2.689
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
Ps2 emulatori

dakle, zelim igrati ps2 igre na kompu (konkretno GT4), pa ako mi neko moze reci kako da konfiguriram onaj pscx 0.9.4, kako ucitat BIOS i to, koje pluginove skinut i ostalo. ako su odgovori skakljivi, moze na PM

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
5 godina
neaktivan
Ps2 emulatori

otvorio sam istu temu u drugome podforumu, sam što je meni problem to što mi neće raditi (blokira se sve), i pitam da ako ima tko volje da mi skopira cijeli folder sa svim namještenim pluginovima, jer sam probao već milijun kombinacija (nisam kao neki da nakon 1. pokušaja odustanem, i dan danas pokušavam, no bez uspjeha, no valjda imam krivu verziju, ili verziju sa greškom)...

5 godina
neaktivan
RE: Ps2 emulatori

Odgovor je dugačak. Evo ti video tutorial, samo radi sve što je na videu i radit će ti, barem meni je:   Tutorial

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
5 godina
Ps2 emulatori

Napravio sam sve kako onako kako tamo piše, ali kad kliknem run cd nema mi na dvd-u nigdje iso filea... Samo bin fileovi. Kad klinem na njih samo mi se otvori konfiguracija playstation(namještanje jezika, screen), ali nigdje igre

5 godina
neaktivan
Ps2 emulatori

Gdje ja mogu naći taj PS2 emulator može li neko dati link

5 godina
4 godine
Ps2 emulatori

ne radi to emulatori rade ali komp slab (2-3 fps) osobno sve isprobao (hd3850,2gb rama) samo ćeš se zaje. a nikakve koristi .

probao sam GT4,Teken4 ali uzalud vremena.Imam 2 ps2 i uživam u velikom tv formatu pa takoi ti učini a vrijeme koje bi izgubio provedi ljepše.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice