Evo zanima me da li se može sa PlayStation 3 joystickom igrat na PC-u npr. PES preko USB kabela za punjenje (prijatelj ima višak joysticka)?
Kako se spajaju PS3 joystici s konzolom - preko Bluetootha ili nekako drugačije?
Evo zanima me da li se može sa PlayStation 3 joystickom igrat na PC-u npr. PES preko USB kabela za punjenje (prijatelj ima višak joysticka)?
Kako se spajaju PS3 joystici s konzolom - preko Bluetootha ili nekako drugačije?
mislim da se moze al sa nekim programom
I da se moze, vecina igara nece podrzavati taj dojstik na PC-u. Rade si uzmi joystick od X360 koji je napravljen posebno za PC.
I da se moze, vecina igara nece podrzavati taj dojstik na PC-u. Rade si uzmi joystick od X360 koji je napravljen posebno za PC.
Evo, ovdje piše (na engleskom) kako iskonfigurirati i koje drivere skinuti da bi ti windowsi prepoznavali joystick
Ima i link za skinuti te drivere, al evo
Također, pročitaj EDIT prvog posta na tom forumu, ako naiđeš na probleme, ako i upute pri dnu stranice s driverima....
Samo da ti velim, motion sensor ti ne radi (još) tako da ga možeš koristiti samo u klasičnom smislu...
Ima li neki adapter da ukljucim Gamepad od PS 1-2, na PC, tj. onaj utor na USB, da mogu spojit sa kompjutorom, imam 3 gamepada, a neda mi se kupovat za PC.
Ja sam uz kupnju Smartboxovog PS2/PC(koji ima kabel s PS2 završetkom) dobio i adapter s ženskim tipom PS utora, koji ima USB konektor na kraju, pa onda kad se koristi na PC-u spojim taj dodatni adapter i špilam....
Sad nisam siguran da li to postoji odvojeno za kupiti u maloprodaji...
Ja sam uz kupnju Smartboxovog PS2/PC(koji ima kabel s PS2 završetkom) dobio i adapter s ženskim tipom PS utora, koji ima USB konektor na kraju, pa onda kad se koristi na PC-u spojim taj dodatni adapter i špilam....
Nitko ne zna?
jednostavno, uzmeš si od logitecha rumblepad II i miran si, koristim ga već godinama, i nikakvih problema, prije njega sam promjenio kojekakve jeftinjare koje su radile po mjesec- dva i žali bože para što sam davao za njih, također imaš istu izvedbu tog kontrolera koji ti nema vibro motore i dosta je jeftiniji dual action.
više informacija na ovoj stranici:
http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/&cl=roeu,en
i usput imaš gore post gdje ti je sve objašnjeno šta gdje trebaš skinuti za ps3 kontroler
kupi normalan gamepad za 50 kn i miran si
Evo, ovdje piše (na engleskom) kako iskonfigurirati i koje drivere skinuti da bi ti windowsi prepoznavali joystick
Također, pročitaj EDIT prvog posta na tom forumu, ako naiđeš na probleme, ako i upute pri dnu stranice s driverima....
Samo da ti velim, motion sensor ti ne radi (još) tako da ga možeš koristiti samo u klasičnom smislu...
Uspio sam i radi sve 5 ali ne sa tim programom nego sa drugim. Probao sam sa 2 joysticka na PES-u, jednom radi i analog i obične tipke, a drugom ne radi analog, jer to program ne podržava.
Ipak ti hvala
Uspio sam i radi sve 5 ali ne sa tim programom nego sa drugim. Probao sam sa 2 joysticka na PES-u, jednom radi i analog i obične tipke, a drugom ne radi analog, jer to program ne podržava.
Ipak ti hvala
daj reci s kojim programom,
Ipak ti hvala
daj reci s kojim programom,
Skinuo sam ga s ove stranice. Potraži malo ako ne uspiješ reci pa da ti uploadam.
Koristio sam ovu stranicu.
The Last Remnant, rade svi gumbi samo se malo treba pomuciti u samoj igri da podesite koji gumb da sta radi.
instalirao sam preko motionini joy programa i sve radi osim analoga, a za fifu su mi potrebni analozi plsss pomoc..
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
ljudi moze pomoc,gdje ima za kupiti taj prikljucak da si spojim joystick od ps1 na komp?