PS3 Joystick na PC

poruka: 22
|
čitano: 9.414
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
PS3 Joystick na PC
pitanje

Evo zanima me da li se može sa PlayStation 3 joystickom igrat na PC-u npr. PES preko USB kabela za punjenje (prijatelj ima višak joysticka)?

Kako se spajaju PS3 joystici s konzolom - preko Bluetootha ili nekako drugačije?

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 15:24 (Šef).
3 godine
protjeran
PS3 Joystick na PC

mislim da se moze al sa nekim programom

amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/ http://www.njuskalo.hr/oglas486234
3 godine
RE: PS3 Joystick na PC

I da se moze, vecina igara nece podrzavati taj dojstik na PC-u. Rade si uzmi joystick od X360 koji je napravljen posebno za PC.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 16:05 (Independent).
3 godine
autorov komentar
Independent kaže...

I da se moze, vecina igara nece podrzavati taj dojstik na PC-u. Rade si uzmi joystick od X360 koji je napravljen posebno za PC.

Neću si kupovat joystick od X360 kad mogu nabavit ovaj za besplatno, a i bezveze mi je izgled tog joysticka i ne leži mi u ruci kao ovi od PS-a.
Već imam joystick od PS1 i radi savršeno na PES-u, ali je ovaj od 3-ce bolji i ljepši.
90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
4 godine
PS3 Joystick na PC
prihvaćeno rješenje

Evo, ovdje piše (na engleskom) kako iskonfigurirati i koje drivere skinuti da bi ti windowsi prepoznavali joystick

Ima i link za skinuti te drivere, al evo 

Također, pročitaj EDIT prvog posta na tom forumu, ako naiđeš na probleme, ako i upute pri dnu stranice s driverima....

Samo da ti velim, motion sensor ti ne radi (još) tako da ga možeš koristiti samo u klasičnom smislu...

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 19:14 (FlyBoy).
3 godine
PS3 Joystick na PC

Ima li neki adapter da ukljucim Gamepad od PS 1-2, na PC, tj. onaj utor na USB, da mogu spojit sa kompjutorom, imam 3 gamepada, a neda mi se kupovat za PC.

I don't care...
3 godine
protjeran
Šef kaže...
Independent kaže...

Neću si kupovat joystick od X360 kad mogu nabavit ovaj za besplatno, a i bezveze mi je izgled tog joysticka i ne leži mi u ruci kao ovi od PS-a.
Već imam joystick od PS1 i radi savršeno na PES-u, ali je ovaj od 3-ce bolji i ljepši.
 prodaj taj od ps3 i kupis za pc dizajniran ko taj od ps-a i jos ces zaradit
amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/ http://www.njuskalo.hr/oglas486234
4 godine

Ja sam uz kupnju Smartboxovog PS2/PC(koji ima kabel s PS2 završetkom) dobio i adapter s ženskim tipom PS utora, koji ima USB konektor na kraju, pa onda kad se koristi na PC-u spojim taj dodatni adapter i špilam....

Sad nisam siguran da li to postoji odvojeno za kupiti u maloprodaji...

tak je kod mene tak je kod mene
Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 22:44 (FlyBoy).
3 godine
FlyBoy kaže...

Ja sam uz kupnju Smartboxovog PS2/PC(koji ima kabel s PS2 završetkom) dobio i adapter s ženskim tipom PS utora, koji ima USB konektor na kraju, pa onda kad se koristi na PC-u spojim taj dodatni adapter i špilam....

E to mi treba, samo sad odo ja leć, vidit cu sutra ima li igdje, ako neko zna nek kaže gdje ima !
I don't care...
3 godine
markoal kaže...
FlyBoy kaže...

E to mi treba, samo sad odo ja leć, vidit cu sutra ima li igdje, ako neko zna nek kaže gdje ima !
 Ima u Chipoteke (15-ak kuna)
ako ti nema cipoteke u tvom gradu mores slobodno provjeriti u ovim shopovim s tehnikom,compovim itd.
I can't remember anything Can't tell if this is true or dream
3 godine
autorov komentar
hrvatskafarkasevec kaže...
Šef kaže...
Independent kaže...

prodaj taj od ps3 i kupis za pc dizajniran ko taj od ps-a i jos ces zaradit
  Kako ne kužiš, ako hoću od PS3-ce onda neću nikoji drugi. Susjed mi je kupovao te posebno napravljene za PC i nisu mu trajali ni mjesec dana, prominio ih je jedno 7-8. I nema napravljenih za PC kao ovih od 3-ce, jedino kopije PS2-ce.
Ako netko ima konkretno rješenje neka kaže, a neka ne govori gluposti. 
3 godine
PS3 Joystick na PC
autorov komentar

Nitko ne zna?

3 godine
neaktivan

jednostavno, uzmeš si od logitecha rumblepad II i miran si, koristim ga već godinama, i nikakvih problema, prije njega sam promjenio kojekakve jeftinjare koje su radile po mjesec- dva i žali bože para što sam davao za njih, također imaš istu izvedbu tog kontrolera koji ti nema vibro motore i dosta je jeftiniji dual action.

više informacija na ovoj stranici:

http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/&cl=roeu,en

i usput imaš gore post gdje ti je sve objašnjeno šta gdje trebaš skinuti za ps3 kontroler

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 8:14 (multiaccount).
2 godine
neaktivan
PS3 Joystick na PC

kupi normalan gamepad za 50 kn i miran si

3 godine
autorov komentar
FlyBoy kaže...

Evo, ovdje piše (na engleskom) kako iskonfigurirati i koje drivere skinuti da bi ti windowsi prepoznavali joystick

Također, pročitaj EDIT prvog posta na tom forumu, ako naiđeš na probleme, ako i upute pri dnu stranice s driverima....

Samo da ti velim, motion sensor ti ne radi (još) tako da ga možeš koristiti samo u klasičnom smislu...

Uspio sam i radi sve 5 ali ne sa tim programom nego sa drugim. Probao sam sa 2 joysticka na PES-u, jednom radi i analog i obične tipke, a drugom ne radi analog, jer to program ne podržava.

Ipak ti hvala

3 godine
Šef kaže...
FlyBoy kaže...

Uspio sam i radi sve 5 ali ne sa tim programom nego sa drugim. Probao sam sa 2 joysticka na PES-u, jednom radi i analog i obične tipke, a drugom ne radi analog, jer to program ne podržava.

Ipak ti hvala

daj reci s kojim programom,

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
3 godine
autorov komentar
JURGOLINHO kaže...
Šef kaže...
FlyBoy kaže...

Ipak ti hvala

daj reci s kojim programom,

Skinuo sam ga s ove stranice. Potraži malo ako ne uspiješ reci pa da ti uploadam.

4 godine

Koristio sam ovu stranicu.

PS3 gamepad na PC

The Last Remnant, rade svi gumbi samo se malo treba pomuciti u samoj igri da podesite koji gumb da sta radi.

Cypher: Ignorance is bliss.
2 godine
PS3 Joystick na PC

instalirao sam preko motionini joy programa i sve radi osim analoga, a za fifu su mi potrebni analozi plsss pomoc..

20 mjeseci
Re: PS3 Joystick na PC
Ludak kaže...

instalirao sam preko motionini joy programa i sve radi osim analoga, a za fifu su mi potrebni analozi plsss pomoc..

3 godine
Re: PS3 Joystick na PC
Radi li kretanje/dodavanje u 360 stupnjeva kada se PS3 Gamepad spoji na PC?
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
6 mjeseci
PS3 Joystick na PC

ljudi moze pomoc,gdje ima za kupiti taj prikljucak da si spojim joystick od ps1 na komp?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice