PS3 problem sa zvukom

poruka: 41
|
čitano: 2.789
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan
PS3 problem s zvukom

Bok...

Kupio sam debeljka jučer...spojio sam ga s hdmi kabelom za  monitor (samsung t240) i spojio zvučnike s kompa (logitech x 230) u njega...zvuk radi..ali je jako loše kvalitete..igram gt 5 prologue i katastrofa je zvuk..stavim film isto..probao sam nešto u "setinzima" ali ništa...imate kakav savjet?

3 godine
RE: PS3 problem s zvukom

a kak inace radi zvucnici

2 godine
neaktivan
PS3 problem s zvukom

zvučnici kad su spojeni na pc rade odlično...kao novi=)

3 godine

http://www.fixya.com/support/t188960-ps3_hdmi_audio_problem_crackling_sounds

probaj preko nekog konvertera mozda ce bit bolje

2 godine
neaktivan

nisam stigao prije probat..idem sad probat dali će tvoje rješenje upalit pa javim..hvala

2 godine
neaktivan
PS3 problem s zvukom

hm...nije mi je jasno..u meniu od ps3 zvuk je savršen...označiš igru i počne zvuk...savršeno kristalno..uđeš u igru...krči...

4 godine
jumpman8 kaže...

hm...nije mi je jasno..u meniu od ps3 zvuk je savršen...označiš igru i počne zvuk...savršeno kristalno..uđeš u igru...krči...

Probaj u audio opcijama odznačiti Digital 5.1

PSN: filip99
2 godine
neaktivan
PS3 problem s zvukom

isključeno...još krči..

Čini mi se da je slika u igricama malo "nazubljena",nije glatka posve...to treba isto podesit?

2 godine
jumpman8 kaže...

isključeno...još krči..

Čini mi se da je slika u igricama malo "nazubljena",nije glatka posve...to treba isto podesit?

Probaj ostavit za zvuk samo LPCM 44100 Hz, možda ti TV ima problema sa dekodiranjem formata s višim sampling rateom.

edit: i 16 bit, ako ima 16 i 24 bit opcije, ne sjećam se više točno koje mogućnosti PS3 ima

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 17:40 (Mirko935).
2 godine
neaktivan

ne nalazim tu opciju u "setinzima"...

2 godine
jumpman8 kaže...

ne nalazim tu opciju u "setinzima"...

http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/3_15/settings/audiooutput.html

Ostavi samo 2 channels 44.1 kHz LPCM

2 godine
neaktivan

nemoguće je isključit..jer je stavljeno po defaultu da budu uključena ova 2 kao na slici...

2 godine
jumpman8 kaže...

nemoguće je isključit..jer je stavljeno po defaultu da budu uključena ova 2 kao na slici...

Onda stavi ta dva. Zaboravio sam da se 48 isto ne da isključit, sorry. Jesi stavio samo ta dva i je li pomoglo išta?

2 godine
neaktivan
PS3 problem sa zvukom

jesam..nije pomoglo...

2 godine
RE: PS3 problem sa zvukom

Odlično... :S Sada sam pročitao Razorov link gore i čini se da ima više ljudi sa tim problemom... Meni se to nikad nije dešavalo s mojim PS3

Jesi probao rješenja s tog linka? Ako ne uspije ništa od toga, možeš probati preko optičkog kabla spojit zvuk u monitor ili jednostavno preko RCA konektora spoji zvučnike direktno na PS. To bi moralo normalno raditi. Kupiš 2xRCA>3.5mm kabel i to je to.

2 godine
neaktivan
PS3 problem sa zvukom

Komp mi je trenutno zauzet..a kako mi je spojen ps3 na njegov lcd pokušat ću kasnije ili sutra..pa javim ako ima pomaka...

4 godine
Mirko935 kaže...

Odlično... :S Sada sam pročitao Razorov link gore i čini se da ima više ljudi sa tim problemom... Meni se to nikad nije dešavalo s mojim PS3

Jesi probao rješenja s tog linka? Ako ne uspije ništa od toga, možeš probati preko optičkog kabla spojit zvuk u monitor ili jednostavno preko RCA konektora spoji zvučnike direktno na PS. To bi moralo normalno raditi. Kupiš 2xRCA>3.5mm kabel i to je to.

Ili još bolje, kupi SPDIF optički, pa ukopčaš na PS3 i na PC i u audio opcijama odabereš SPDIF optical output.

2 godine
neaktivan
PS3 problem sa zvukom

kupio kabel...spojio ga u ps3 i iza u komp...namjestio u sound settings optical digital... nema mi zvuka...treba nešto u kompu podesit??

2 godine
jumpman8 kaže...

kupio kabel...spojio ga u ps3 i iza u komp...namjestio u sound settings optical digital... nema mi zvuka...treba nešto u kompu podesit??

Ajde da mi prvo zakljucimo ovo: je li ti to na kompu opticki izlaz za zvuk ili ulaz? Ako je izlaz, nista od toga. Ako se ne varam, taj tvoj monitor ima opticki ulaz pa mozes na njega spojiti.
2 godine
neaktivan

znači kupio kabel bez veze...audio out...znači izlaz..sad na monitoru gledam...isto piše out...Mršti se

4 godine
jumpman8 kaže...

Trebaš u control panel namjestiti. Ne znam ako imaš integriranu Realtek zvučnu, tamo namjesti u S/PDIF digital input. Ja isto igram na monitoru, ali moj ima integrirane zvučnike i očajno se čuje pa sam spojio PS3 sa HD kablom na njega, a sa SPDIF na komp. Ne znam što je kod tebe problem, kod mene je radilo čim sam ga uštekao..

2 godine
neaktivan
PS3 problem sa zvukom

nemam zvučnike u monitoru...spojio sam kabelom i komp (integrirana realtekova kartica)...sad malo čačkam ali neće..

2 godine
neaktivan

kad stavim u control panelu "test" nema mi zvuka..kao da nije dobro spojeno..a sve sam uredno spojio..

2 godine
neaktivan
AlienWare1 kaže...
jumpman8 kaže...

Trebaš u control panel namjestiti. Ne znam ako imaš integriranu Realtek zvučnu, tamo namjesti u S/PDIF digital input. Ja isto igram na monitoru, ali moj ima integrirane zvučnike i očajno se čuje pa sam spojio PS3 sa HD kablom na njega, a sa SPDIF na komp. Ne znam što je kod tebe problem, kod mene je radilo čim sam ga uštekao..

na koji si način to namjestio? pokušavam na sve moguće načine i ništa..

4 godine
jumpman8 kaže...
AlienWare1 kaže...
jumpman8 kaže...

na koji si način to namjestio? pokušavam na sve moguće načine i ništa..

Baš čudno.

Znači kabel u PS3 i u PC. I išao sam namjestiti opet audio/video na PS3 i radilo je.

2 godine
neaktivan

a koje ulaze imaš? na ps3 je audio out..meni je i na kompu audio out..

4 godine
jumpman8 kaže...

a koje ulaze imaš? na ps3 je audio out..meni je i na kompu audio out..

Također.

2 godine
neaktivan
PS3 problem sa zvukom

znači moralo bi radit... možeš postavit screenshotove postavka u control panelu? HVAALA UNAPRIJED!

4 godine
jumpman8 kaže...

znači moralo bi radit... možeš postavit screenshotove postavka u control panelu? HVAALA UNAPRIJED!

Nemam nikakve postavke, samo sam na PS3 podesio audio i pojačao S/PDIF u control panel do kraja jer je bio smanjen.

Sad ga spajam preko AV receivera pa ne znam, ali prije je radilo.

2 godine
neaktivan

meni nema te opcije u control panelu..ajmeee ludim!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice