Xbox "720"

poruka: 100
|
čitano: 7.577
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
20 mjeseci
Re: Xbox "720"
Krsta666 kaže...
Deadwalker kaže...
vrx kaže...

evo jedan zanimljiv tekst ,

http://www.gamespot.com/news/6349165.html?tag=nl.e513

navodno bi Micro$ost možda mogao blokirati igranje "korištenih" naslova...

u kontekstu - nebudete mogli posudit igru od frenda ili kupiti rabljenu jer bi konzola mogla blokirati takvu igru.

pa zar je do toga došlo?

zna se da je M$ pohlepan, ali toliko?

čini mi se da bi ovakvim potezom M$ sam sebi počeo kopati grob...

Što je tu čudno, na PC-u već odavno hrpu retail igara vežemo na Steam, a od nedavno i na Origin. Ako tražite krivca za nemogućnost prodaje rabljenih igara, tražite ga u Valveu. Oni su ti koji su izmislili današnje digitalno tržište, drugi ih samo kopiraju.

To je s...e, znaci ja necu moc provat igru pa ako je dobra mozda kupit. ma mogu si to utrpat u onu stvar..............

Budu oni svojoj mami prodavali digitalni oblik. Tako je to kod vas pisijaša, svako govno vam moš uvalit. To je borba za koju se vrijedi borit, a ne podržavat degenerične kriminalce na megauploadu. Sve ti je jasno u 2 sekunde. Veprovska tintara sa sačmaricom u ruci Ima li većeg apsurda, a o registraskim pločicama da ne trošim tipkovnicu ili što bi se reklo po starohrvatskom, tastaturu.

3 godine
Xbox "720"

"mi pisijaši", zgodan izraz.

So this is how liberty dies...with thunderous applause
4 godine
vrx kaže...

u kontekstu - nebudete mogli posudit igru od frenda ili kupiti rabljenu jer bi konzola mogla blokirati takvu igru.

pa zar je do toga došlo?

Šta je tu čudno? pa Playstation to odavno ima (PSN PASS?)   a kao drugo za onog tko je napisao sa IGN-a da je POTVRĐEN izlazak zima 2013 ROFL...nije potvrđeno ništa.

"It is complete. I have created a god. But I have no control over it."
20 mjeseci
Rei Ayanami kaže...
vrx kaže...

pa zar je do toga došlo?

Šta je tu čudno? pa Playstation to odavno ima (PSN PASS?)   a kao drugo za onog tko je napisao sa IGN-a da je POTVRĐEN izlazak zima 2013 ROFL...nije potvrđeno ništa.

Taj članak je rekla-kazala napisao neki čoban, nigdje ne piše jel se to odnosi na komplet second-hand igru ili se radi o tome da je nešto kao kada na PSN-u imaš network pass koji moraš kupiti ako želiš igrati igru online, dakle za offline ne treba.

3 godine
Xbox "720"

Vrlo jednostavno se to realizira - jednokratna aktivacija pojedine kopije igre na Live računu, dalje je moguće igrati igru i offline, no ona postaje neiskoristiva na nekoj drugoj konzoli (sve jednako kao i na Steamu).  

So this is how liberty dies...with thunderous applause
4 godine
Xbox "720"

To to

Konzolasi zato i postoje da ih se sto vise odere po djepu

\o/

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
4 godine
moderator
Xbox "720"

Ajd lijepo molim da se prestane sa spamom i raspravljajte o novom Xboxu a ne bacajte dosadnu i isfuranu PC vs Konzole spiku.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 mjeseci
Xbox "720"

Wii U će kao što je več potvrđeno koristiti RV 770 GPU iz HD 4800 serije grafičkih. Developeri naravno imaju dev kitove pošto konzola izlazi krajem godine. Neki od njih kažu da se radi o HD 4850. Ako pogledate usporedbu ovdje. Možete vidjeti koliko ta grafička kartica troši u usporedbi sa podosta bržom HD 6850. Još k tome uzmite u obzir da novi XBOX izlazi barem godinu dana poslije Wii U i da će GPU sigurno biti izrađen u 28nm proizvodnom procesu. Dakle ja mislim da bi ovaj GPU uz određene tweakove mogao biti u novoj X kutiji.{#}

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
14 mjeseci
Fermi kaže...

Wii U će kao što je več potvrđeno koristiti RV 770 GPU iz HD 4800 serije grafičkih. Developeri naravno imaju dev kitove pošto konzola izlazi krajem godine. Neki od njih kažu da se radi o HD 4850. Ako pogledate usporedbu ovdje. Možete vidjeti koliko ta grafička kartica troši u usporedbi sa podosta bržom HD 6850. Još k tome uzmite u obzir da novi XBOX izlazi barem godinu dana poslije Wii U i da će GPU sigurno biti izrađen u 28nm proizvodnom procesu. Dakle ja mislim da bi ovaj GPU uz određene tweakove mogao biti u novoj X kutiji.{#}

Ja mislim da će ipak koristit gpu iz serije HD 7000..........

16 mjeseci
floks kaže...
Fermi kaže...

Ja mislim da će ipak koristit gpu iz serije HD 7000..........

Danas sam malo googlao da vidim što još dolazi iz HD 7000 serije u skoroj budučnosti. HD7850 bi trebao imati performanse u rangu HD6950 i trošiti samo 90W. To je zaista impresivno. Malo da snize taktove i pokoji tweak arhitekture još naprave i moguče je da bude u novoj konzoli. No ako Microsoft zaista bude koristio HD6670 u novoj konzoi onda ću je zaobiči u širokom luku. Jer performanse ove grafičke u ful hd rezoluciji su katastrofa. Pogotovo u DX11 igrama.

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice