Wii ili xbox ili ps3

poruka: 79
|
čitano: 28.242
|
moderatori: DrNasty, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
offline
Wii ili xbox ili ps3

Imam PC, Xbox, Wii i bluray player. Xbox ću bacit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
offline
RE: Wii ili xbox ili ps3
shkval kaže...

Imam PC, Xbox, Wii i bluray player. Xbox ću bacit.

pa daj ga meni cak ti i platim koju kunu :D

sad ozbiljno zasto bi bacio xbox 

battlefield bc 2 :D// pills here
11 godina
neaktivan
offline
RE: Wii ili xbox ili ps3
HR_Spetsnaz kaže...

S PS3 imate predobru grafiku i dobar izbor igara i za onog tko voli BlueRay čitač kao dodanu vrijednost, ali nemate modchip (iako navodno postoji od 10mj i kreće uskoro u prodaju)

 

Uz XBOX imate isto dobru grafulju, solidne igre, modchip...

X360 ima bolju grafičku od PS3. Igre su manje-više iste, a jedva da su dvije ekskluzive za PS3 vrijedne razlike (MGS4 i U2, samo što je ovaj potonji isključivo zbog grafike). Što se multiplatformskih naslova tiče, X360 je u boljoj poziciji jer su za PS3 uglavnom loši portovi.

 

toxic kaže...

xbox360 onako moze se slozit da ne igras org samo ali se uzasno kvari itd... i isto nije jeftin a problema ko u prici

Užasno se kvari i PS3, i to nakon isteka garancije (najpogođeniji su početni modeli od 60GB).

 

intel97 kaže...

slušaj ti mene ako imaš full hd tw onda ps3 a ako nemaš onda x 360

Kako da ne. MS je tek nedavno odustao od politike da svaka igra mora biti u minimalnoj rezoluciji od 720p (dotad je napravljena iznimka samo za Halo 3 i CoD4: MW). Odustali su nakon najave Natal, vjerojatno da oduzmu ciljanu populaciju Wii-a. SONY nikad nije imao takvu politiku, stoga gluposti o FullHD-u su neutemeljene, budući su obadvije konzole u stanju prikazati sliku u rezoluciji 1080i.

10 godina
protjeran
offline
RE: Wii ili xbox ili ps3
Elk Cloner kaže...
HR_Spetsnaz kaže...

S PS3 imate predobru grafiku i dobar izbor igara i za onog tko voli BlueRay čitač kao dodanu vrijednost, ali nemate modchip (iako navodno postoji od 10mj i kreće uskoro u prodaju)

 

Uz XBOX imate isto dobru grafulju, solidne igre, modchip...

1  X360 ima bolju grafičku od PS3. Igre su manje-više iste, a jedva da su dvije ekskluzive za PS3 vrijedne razlike (MGS4 i U2, samo što je ovaj potonji isključivo zbog grafike). Što se multiplatformskih naslova tiče, X360 je u boljoj poziciji jer su za PS3 uglavnom loši portovi.

 

toxic kaže...

xbox360 onako moze se slozit da ne igras org samo ali se uzasno kvari itd... i isto nije jeftin a problema ko u prici

2 Užasno se kvari i PS3, i to nakon isteka garancije (najpogođeniji su početni modeli od 60GB).

 

intel97 kaže...

slušaj ti mene ako imaš full hd tw onda ps3 a ako nemaš onda x 360

Kako da ne. MS je tek nedavno odustao od politike da svaka igra mora biti u minimalnoj rezoluciji od 720p (dotad je napravljena iznimka samo za Halo 3 i CoD4: MW). Odustali su nakon najave Natal, vjerojatno da oduzmu ciljanu populaciju Wii-a. SONY nikad nije imao takvu politiku, stoga gluposti o FullHD-u su neutemeljene, budući su obadvije konzole u stanju prikazati sliku u rezoluciji 1080i.

1 da xbox ima bolju graficku zbog vise shadera i moze imat veci antialiasing..no cell procesor od ps3 moze pomagat u grafici no vele da je to jako tesko napravit(prva igra sa tim je uncharted 2 koja kako vele prva iskoristila ps3 na 100%)

a to je istina da su za ps3 losi portovi npr.. mw2 koristi 640p i samo je napravljen upscale na 720p i on kod ps3 ne koristi sve procesore nego samo 3 jer xenon od xboxa ima 3 jezgre i vele da xbox zbog slabog procesora nebi mogo vrtit uncharted 2

 

2 ne pricaj gluposti ps3 je imo ylod samo za vrjeme jednog firmwara i kad su stavili novi to je rjeseno tako da se vise ne kvari (frend si je kupio taj model od 60gb i jos radi bez greske)

 

cell procesor malo i odmaze ps3-u jer developeri vele da je dosta tesko ga iskoristit zbog toga je odusto valve jer vele da nemaju vremena se sa time zahebavat 

no kada se ulozi trud i kada se iskoriste ti procesori onda se moze svasta napravit 

npr. killzone igru su razvijali oko 4 godine i to je sad jedan od najboljih fps-ova svih vremena (vele da ce sljedecci nastavci puno brze doc jer sad imaju gotov engine)

isto tako granturismo 5,heavy rain to su sve jako kvalitetne exkluzive i to me najvise zanima jer xbox exskluzive nisu ni vrjedne spomena(osim forza)

battlefield bc 2 :D// pills here
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 14:44 (hrvatskafarkasevec).
11 godina
offline
RE: Wii ili xbox ili ps3
hrvatskafarkasevec kaže...
shkval kaže...

Imam PC, Xbox, Wii i bluray player. Xbox ću bacit.

pa daj ga meni cak ti i platim koju kunu :D

sad ozbiljno zasto bi bacio xbox

  Prebučan. Kontoleri neergonomski, a softver microsoftovski. Ne može gore.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 17:47 (shkval).
9 godina
protjeran
offline
RE: Wii ili xbox ili ps3
shkval kaže...

Imam PC, Xbox, Wii i bluray player. Xbox ću bacit.

Moš ga dat meni baš bi mi dobro došao dok ne skupim love za novi komp.

9 godina
neaktivan
offline
RE: Wii ili xbox ili ps3

HR_Spetsnaz koliko love trazis za konzolu?

11 godina
neaktivan
offline
RE: Wii ili xbox ili ps3
hrvatskafarkasevec kaže...

1 da xbox ima bolju graficku zbog vise shadera i moze imat veci antialiasing..no cell procesor od ps3 moze pomagat u grafici no vele da je to jako tesko napravit(prva igra sa tim je uncharted 2 koja kako vele prva iskoristila ps3 na 100%)

a to je istina da su za ps3 losi portovi npr.. mw2 koristi 640p i samo je napravljen upscale na 720p i on kod ps3 ne koristi sve procesore nego samo 3 jer xenon od xboxa ima 3 jezgre i vele da xbox zbog slabog procesora nebi mogo vrtit uncharted 2

 

2 ne pricaj gluposti ps3 je imo ylod samo za vrjeme jednog firmwara i kad su stavili novi to je rjeseno tako da se vise ne kvari (frend si je kupio taj model od 60gb i jos radi bez greske)

 

cell procesor malo i odmaze ps3-u jer developeri vele da je dosta tesko ga iskoristit zbog toga je odusto valve jer vele da nemaju vremena se sa time zahebavat 

no kada se ulozi trud i kada se iskoriste ti procesori onda se moze svasta napravit 

npr. killzone igru su razvijali oko 4 godine i to je sad jedan od najboljih fps-ova svih vremena (vele da ce sljedecci nastavci puno brze doc jer sad imaju gotov engine)

isto tako granturismo 5,heavy rain to su sve jako kvalitetne exkluzive i to me najvise zanima jer xbox exskluzive nisu ni vrjedne spomena(osim forza)

Ad1. Tko to kaže, čisto me zanima? Jer Christophe Balestra iz Naugthy Doga tvrdi da je problem u ograničenom kapacitetu DVD-a naspram Blu-Raya, a ne nešto drugo.

 

Ad2. Ne bahati se bezveze. Ne može zbog greške na software-u uzrokovati grešku na hardware-u (što YLOD jest). Osim ako su SONY-evi programeri potpuni nesposobnjakovići pa je firmware isključio hlađenje uređaja.

 

Killzone2 sa prosjekom ocjena 90% ne može biti jedan od najboljih FPS-ova svih vremena. Gran Turismo ima svoju vjernu publiku bez obzira na sve, tako da nije neko mjerilo. A Heavy Rain se tek mora dokazati (iskreno ne znam zbog čega si njega istaknuo, PS3 ima boljih ekskluziva od toga).

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 22:16 (Elk Cloner).
10 godina
offline
Wii ili xbox ili ps3

ovako, dosao mi x360 iz USA.. limited edition sa MW2, otvorio ga, ma perverzija kako izgleda, brutalno:)) sav nestrpljiv, ukljucim adapter i buum! izbaci osigurac. kasnije je dosao frend, kao kuzi se, pa smo nasli neki pretvarac struje, ukljucili, i onda je plastika zasmrdila... srecom, nije bio spojen u xbox.. sad, jel je punjac otisao ili sta? nisam nista provjeravao, napon i sl., buduci da sam vec narucio i laptop iz USA pa sve šljaka bez problema. koje je rjesenje? ako kupim adapter za EU trziste i prikopcam, hoce to radit? (u elektroniku se kuzim toliko da znam promjenit zarulju)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Wii ili xbox ili ps3

Bez uvrede,ali tjelovježba,tj.manje sjedenje na kauču kao argument za kupnju Wii-a mi je glup!Kakva je to tjelovježba,skakati ispred televizora i mlatarati rukom lijevo-desno(fig.).Ako hoćete tjelovježbu,lijepo upišite neki sport,dižite utege ili odite trčati u park.Slažem se sa Spetsnaztom da bi Wii mogao biti zanimljiv malđem uzrasto,odn.roditeljima s mlađom djecom.Vidio sam testove koji uspoređuju grafiku između plejke i xboxa i mogu vam reći da su razlike u takvim nijansama da ih najobičniji čovjek ne bi mogao primijetiti.Drugim riječima,da vam bacim dva screenshota,jedan od xBoxa drugi od plejke,većina vas ne bi znala razliku.Jedino pitanje je da li vas više privlače Xbox-ove ekskluzive ili od PS3,da li vam treba Blu-Ray player ili ne,da li vam cijena predstavlja problem ili ne.Sve ostalo je "fanboyism".

oko za oko,pasta za zube
 
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Wii ili xbox ili ps3

wii je za malu djecu ... lol -.-' uzmi si xbox ili ps3 ...sad problemi neki kod xboxa.. cuo sam za to ali neam pojma ... al ja kad bih sebi kupovao uzeo bi si xbox ... nekako mi ljepsi XD ali PC rulz ... hebes ti to sve ...

xF: rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 14:28 (rebelsy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Wii ili xbox ili ps3

Nakon nekih reakcija na moju izjavu da je Xbox za bacit, danas sam ga opet malo 'zavrtio' (već nekoliko mjeseci igram samo Wii). I opet je zaključak - Xbox je smeće.

Čim sam ga upalio počeo je šuškat ventilator. A tek kad se stavi CD onda poblesavi i sve tandrče (ne pomažu promjene položaja). I pali se po ure. Pokrenem napokon Gotham Racing i ajme. Pozicije kontrola su katastrofa - moram igrat lijevom rukom (valjda se da sve prominit, ali mi se nije dalo ulazit u menije). I još su za moje ruke nekako sve tipke nekako neergonoski postavljene - stalno 'lomim' prste. A reakcije softvera: on kaže 'Press Start', ja stisnem, on ništa. Ja stisnem jako, e onda je shvatio. Iživcira me i probam ga ugasit preko kontrolera dok igram igru - ni slučajno. Sve to radi na Wii-ju bez problema, a da ne govorim koliko su kontoleri fantastični.

A šta se tiče grafike - igram na plazmi Panasonic V10 (vjerojatno najbolja plazma na tržištu) - i ne'š ti slike. Bolja mi je na PC-u na NEC monitoru, pa bar duplo.

Sve u svemu - govno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
RE: Wii ili xbox ili ps3
danijel0000 kaže...

ovako, dosao mi x360 iz USA.. limited edition sa MW2, otvorio ga, ma perverzija kako izgleda, brutalno:)) sav nestrpljiv, ukljucim adapter i buum! izbaci osigurac. kasnije je dosao frend, kao kuzi se, pa smo nasli neki pretvarac struje, ukljucili, i onda je plastika zasmrdila... srecom, nije bio spojen u xbox.. sad, jel je punjac otisao ili sta? nisam nista provjeravao, napon i sl., buduci da sam vec narucio i laptop iz USA pa sve šljaka bez problema. koje je rjesenje? ako kupim adapter za EU trziste i prikopcam, hoce to radit? (u elektroniku se kuzim toliko da znam promjenit zarulju)

Pa trebao si već znati da je američki napon 110V, a europski 220V, i da ti treba DC-DC adapter (nekih 200-tinjak kuna u Chipoteci).


E sada, ako ti je doista krepalo napajanje koje je došlo uz konzolu, a poznaješ nekoga ima X360, posudi to napajanje da vidiš radi li ona. Ako radi, moja preporuka je nabavljanje europskog napajanja, u Sophosu ti je nekih 500kn, u zemljama bez dadžbina Juri Radiću vjerojatno i jeftinije.

10 godina
offline
Wii ili xbox ili ps3

trenutno sam na drugom kraju svijeta i otvorila se opcija narudzbe preko neta. isto tako sam narucio laptop i on normalno radi.. tu gdje sam trenutno, imamo europski napon, i sve radi.. jbg... hvala na pomoci! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
RE: Wii ili xbox ili ps3
danijel0000 kaže...

trenutno sam na drugom kraju svijeta i otvorila se opcija narudzbe preko neta. isto tako sam narucio laptop i on normalno radi.. tu gdje sam trenutno, imamo europski napon, i sve radi.. jbg... hvala na pomoci! :)

Neke stvari ne rade, neke rade. Primjerice, neke verzije "debelog" PS3 su radile komotno na obadva napona, samo je trebalo nabaviti drugi kabel (čini mi se da je čak odgovarao onaj od radija); za slim ne znam, a i čisto sumnjam, europska inačica je 100$ skuplja, a tvrtka SONY-evog renomea si neće dopustiti gubitak para.

 

S druge strane, sestrin dečko je kupio laptop u SAD-u i mora imati adapter za njega. Sve ovisi od slučaja do slučaja, samo ići na blef bez provjere može li se nešto spojiti ili ne je skup šport.

9 godina
neaktivan
offline
RE: Wii ili xbox ili ps3
zuja i cevap kaže...

HR_Spetsnaz koliko love trazis za konzolu?

 

 

Hej Zuja! Prodal bi ti ga za fer cijenu, ali ga se stara dohvatila...sad igra tenis satima...tak da nish ;)) hehe...meni je i dalje voda...em nema chipa za moju verziju, em mi je grafika voda, al ima nesto u tim pokretima...recim igrao sam golf i fora je ;))) al ja sam ipak GT i MGS is. generacija, tak da mi to ni dosta...

 

pozz

Российская Федерация
9 godina
protjeran
offline
Wii ili xbox ili ps3

hahaha... kad bi biro šta da kupim (pod uvjetom da imam para imam sve šta mi trea) uzeo bi ps3...

 

Zašto ne WII:

Jao ! De kad me ljudi vide kroz prozor kak mašem tamo rukama mislit će da sam retardiran do Boga !

Rađe ću se upisat u sport (već treniram košarku) pa i mogo bi zaigrat jedno 20 30 NBA-a minuta ali brate mili !! Nema : razgibavanja, trčanja itd. sličnog..

Meni to ljepše sjedečki obavit... Igraš sezonu na WII-u=dobiš srčani !!!! Nema Boga zato !

 

XBOX: softver jadan,, to imam i na kompu.. nisam takav tip...Microsoft.. xDDDD...Nevolim te take igre bkT... Joystick jadan do Boga !!  Pa jedva se naviko na kocke i kvadrate kružiće šta ja znam već... Sad tu neke kružnice, polukružnice... Nema šanse

 

GLAS: PS3 rulezZ

 

 

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine
offline
Re: Wii ili xbox ili ps3

Ma ps3 je najbolje konzola od ove tri , zašto zato što je grafički najbolja , ima hrpu dobrih igara , od eksluziva pa do sportskih/zabavnih: Everybody's golf.

I dizajn konzole je zakon i super je što su controlleri responzivni i ostali isti kao kod ps2 , ps move je također pun pogodak.

 

3 godine
offline
Re: Wii ili xbox ili ps3
10 godina nakon zadnjeg posta ova informacija je jako korisna ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice