Dark Souls series

poruka: 4
|
čitano: 856
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
offline
Dark Souls series

Imam na Steamu Dark Souls serijal i sad me već zove da ga odigram, no preporuča se igranje kontrolerom jer su valjda tipkovnica i miš beskorisni. Nemam nikakvog iskutva sa kontrolerima uopće. Zanima me što je bolje (Steam ili XBOX kontroler)? Zašto je bolji prvi ili  je bolji drugi? Ako je bolji drugi, koji bi ste preporučili.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 17:20 (commanderjedi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
protjeran
offline
Dark Souls series

Koliko sam čuo Steam gamepad traži dosta vremena za navikavanje, ja bih išao na provjereni XBOX gamepad. Meni je to najbolji gamepad koji sam ikad imao, osjetno je bolji od npr. PS3/4 gamepada, automatski je prepoznat i predkonfiguriran kod većine igara. Nedavno je u Bugu bilo testiranje gamepada i isti je (opet) bio najbolji izbor.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 8:10 (Prince-Arthas).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
offline
Dark Souls series

Dark Souls 2 i 3 su igriviji s miš + tipkovnica kombinacijom od prvog za kojeg trebaš i neki fix s neta (usprkos tome je najbolji od 3), ali meni je ugodnije igrati taj serijal s kontrolerom.

 

A što se tiče odabira, Xbox One gamepad sa wireless adapterom je po meni way to go. Ili bez adaptera ako ti taj dio ne treba. Ali nećeš puno fulati ni sa xbox 360 gamepadom.

 

 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
offline
Re: Dark Souls series

Da, mogu potvrditi već spomenuto. XBOX kontroler je najbolji izbor ako tek krećeš s njima. Imam i Steam Kontroler, ali preporučio bih ga samo nekom ko želi puno čačkati po njegovim opcijama i namještati si sve po svojoj mjeri. Ja ne iskorištavam njegov pun potencijal (daleko od toga), a rekao bi za sebe da imam dovoljno iskustva. 

Za Dark Souls je XBOX kontroler sasvim dovoljan ! I uživaj u serijalu!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice