Fight!

poruka: 21
|
čitano: 1.386
|
moderatori: Danny_HR, DrNasty, F1-IVO, scorpion667, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Fight!

Evo jedan za sve ljubitelje tabačina i ujedno poziv za iste i sve koji to tek trebaju ili žele postati :)

Kolko god volim šore svakakvih vrsta, rijetko kad imam priliku to zaigrati sa nekime. Pogotovo jer nemam konzole pa i igara fali u startu, a to malo na PCu što i postoji nema nikakav online comminuty tako da se manje više sve svodi na to da sa 2-3 frenda igram 6 različitih fightera.

Imam jedan koncept u glavi već neko vrijeme i rado bi se se toga ulovio ako ima ljudi koji bi bili zainteresirani sudjelovati i biti dio tako nečega. Radi se o tome da primarno skupimo sve koji se vole tuć, htjeli bi igrat sa nekim novi facama za promjenu, pokazat par stvari, ali probat i naučit nešto novo. Eventualno stvorit i nekakav Fighting Community ako bi bilo dovoljno interesa i igrača, budući da tako nečega nema kod nas. Da se razumijemo, ne ciljam strogo na okorjele štemere koji su usavršili određenu igru, već bi vrata bila otvorena i svim casual igračima koji povremeno vole nabacit koju tučnjavu, kao i početnicima koji bi se rado upustili u tako nešto, a nisu imali prilike do sad.

Glede samog igranja, imam načina, ali prije svega i volje organizirat neko skupno šoranje na redovitoj bazi (recimo svaki tjedan) za casual lemanje, practise sessione ili mini turnire čak, ali otompotom, sve to se lako dogovorimo kasnije :)

Što se igara tiče, tu već svašta ima, primarno bi bilo neš od toga u planu iako su prijedlozi dobrodošli uvijek. Igre koje postoje za PC bi se na kanti vrtile, a za ostatak bi mogo frenda zamolit da drpi plekju (2 i 3) sa sobom. Od konzolaških igara imam na raspolaganju te nabrojane pa ako se neko pita zašto se recimo SC 5 ili neke druge igre nebi igrale, razlog je da neznam nikoga tko ih ima tako da ih slobodno i pofurate jednom prilikom na neko od okupljanja, ja bi ih definitivno rado isprobao :)

• Ulatimate Mortal Kombat 3
  • BlazBlue: Calamity Trigger
  • Soul Calibur 2
  • Virtua Fighter 5
  • Super Street Frghter IV Arcade Edition
  • Tekken 6
  • Bloody Roar 2
  • Touhou Project šore
  • Guilty Gear Accent Core
  • Mortal Kombat 9

To je manje više to za intro, tko god bi htio sudjelovat neka se slobodno javi, ako ne za okupljanja, makar za biti dio baze igrača pa imat sa kime i online odigrat od domaće ekipe. Slobodno proširite i javite svima za koje mislite da bi im ovak neš bilo zanimljivo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:11 (Čux).
3 godine
neaktivan
Re: Fight!

Definitivno podržavam! Ja sam od ovih za BlazBlue, Street Fighter 3rd strike, SSFAE, i Soul Calibur , ali lako se prilagodim... Imam xbox 360 te Stick koji ide xbox360 i na PC. Sto se tice gamepada (ps2) nisam jako dugo igrao ali bi se snasao. Treba samo ljudi :D

5 godina
Fight!

Evo kreće prva runda, svratite do Maksimira na tučnjavu u ponedjeljak 18.06.2012 od 15:00 na dalje. Krenuli bumo sa casual partijama, probajte stić do 17:00h ako je ikako moguće da neki mini tournament sastavimo tad, ako ne svejedno se joinajte kad stignete, tamo smo sve dok god bu neko htio igrat :) Na repertoaru su Mortal Kombat i Tekken. Svi su pozvani, samo se najavite da znam kolko ljudi očekivat. Jedini uvjet je da dofurate neš za jest/pit :P Putokaz do hideouta dobite na PP :)

5 godina
Fight!

Subota 30.06. od 15:00 na dalje. PS3 stupa na scenu ovaj put, Tekken 6 započinje stvari, a BlazBlue u planu za kasnije. Ko i uvijek, mini turnir je u igri pa dođite pokazat što znate ;) Za početak laganica uz malo freeplaya, a oko 17:00h bi krenuli sa prvim turnirom. Sve ostalo navedeno u prijašnjim postovima vrijedi :)

5 godina
Fight!

Fight Night #3 u subotu 07.07.2012 od 15:00h na dalje, sve isto ko i do sad, Virtua Fighter 5 i Super Street Fighter IV AE na redu.

3 godine
neaktivan
Čux kaže...

Fight Night #3 u subotu 07.07.2012 od 15:00h na dalje, sve isto ko i do sad, Virtua Fighter 5 i Super Street Fighter IV AE na redu.

deal :D na kojoj platformi pikamo btw ?
5 godina
Fight!

najvjerojatnije PC

5 godina
Fight!

Četvrtak 12.07.2012 ponovo od 15:00h na dalje, Bloody Roar 2 i Ultimate Mortal Kombat 3 za tournament dio, za casual su opcije otvorene, slobodno neš i donesete :)

5 godina
Fight!

Petak 20.07.2012, Guilty Gear XX Accent Core i nešto potpuno drugačije u obliku Scarlet Weather Rhapsodya za tournament dio. Kao i uvijek, zabava i druženje su u prvom planu pa svratite na dobru dozu zajebancije. Sve ostalo isto kao i dosad :)

5 godina
Fight!

Srijeda 25.07.2012, tournament će krenut malo kasnije (oko 18:00), igre su surprise ;)

5 godina

Evo lagani update glede igara. U cijelu priču službeno ulaze Touhou Project šore, Guilty Gear Accent Core i Mortal Kombat 9 kojeg smo se nedavno dokopali :) Nešto novo i friško za sve dosadašnje sudionike tako da svi kreću od nule. Odma za probu u sljedećoj rundi 01.08.2012 nastupaju Guilty Gear i najnoviji Mortal Kombat!

5 godina
Fight!

Nedjelja 12.08.2012, konačno runda za vikend i nešto malo drugačije ovaj put. Riječ je o Open Nightu i mi nosimo sve što imamo i također pozivamo sve da slobodno ponesu i predlože neke svoje igre koje još nisu na listi. Službenih turnira ovaj put neće biti i igramo samo casual lemanje. Odvojit ćemo vremena i pomoći svima koji žele naučit ili usavršit neku specifičnu šoru, objasnit sustav, neke cake i tako dalje ako bude zagrijanih za vježbanje. U planu je igrat što god će se ljudima najviše htjeti i možemo izvrtit 7-8 različitih igara jer vremena imamo :) 

Kao i uvijek, druženje i zajebancija u prvom planu, vrijeme, mjesto i sve ostalo je isto, svi zainteresirani neka se jave pa dobiju upute kako nas pronaći :)

Kratki report uz par fotki zadnjeg sessiona pogledajte u newsu:

http://www.hcl.hr/vijesti-galerija-odrzan-jos-jedan-hcl-fight-night-dolazite-na-sljedeci-6982-22.html

5 godina
Fight!

Četvrtak 30.08.2012, fokus na Soul Calibur i Tekken ovj put.

5 godina
Fight!

Budući da su sad svi potrpaniji, šaltamo malo stvari i prelazimo na novi format. Od sad na dalje fajtove održavamo samo vikendima, uglavnom subotama. Malo pristupačniji termini za one koji više nemogu lovit preko tjedna, ali i sve ostale koji tu do sad bili spriječeni.

Polijećemo odma 22.09.2012 i vrtimo BlazBlue ovaj puta za ozbiljno, a nakon toga šta god će se ekipi najviše igrat. Ko i uvijek, slobodno predložite i dofurate neš novo za probat. Kolege su objavile i prigodan news na temu novosti pa bacite oko:

http://www.hcl.hr/vijesti-fight-night-ovoga-tjedna-krece-s-novim-pristupacnijim-formatom--7243-22.html

5 godina
Fight!

Pičimo dalje, igra se Virtua Fighter 5 u subotu 06.10.2012, tam smo od 15:00h.

5 godina
Fight!

Ovaj put nedjelja, 21.10.2012, igra se pomalo neuobičajena šora, Touhou.

5 godina
Fight!

Subota 27.10.2012, Mortal Kombat 9 + extra suprajz

5 godina
Fight!
Evo neš novoga za sljedeći put, vadimo XBOX sa Tekken Tag Tournamentom 2 i novim Dead or Aliveom. Nebudemo turnire pičili ovaj put, samo casual lemanje, primarno u navedenim igrama. Vidimo se u nedjelju (04.11.2012).
5 godina
Fight!

Nedjelja 25.11.2012 od 16:00 na dalje i Super Street Fighter IV je na meniju.

5 godina
Fight!

Subota 01.12.2012, Guilty Gear u planu + neke random bedastoće sastrane ;) Početak u 16:00h

5 godina
Fight!

Došlo vrijeme i da otvorimo sezonu fajtanja napokon. Laganica za otvaranje bez nekih predefiniranih planova, ponijeli budemo skoro pa sve pa pickali tamo neš za igrat ovisno kak bu ekipa raspoložena. Lokacija je ista u HCL HQu (tko nezna šalji PP), petak 26.04.2013 od 15:00h na dalje dok svi ne odu doma :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice