Presao Dead Space serijal...jedva cekam trojku makar bu co-op....sad sam trenutno na Peter Jackson Koing Kong...igra je suber grafika nije losa,vec ju igram po 4-5 put i nikak da je se zasitim...kod igranja sa Kongom je uzbudljivo,samo ga combat malo hebe....mogli su to barem jos doraditi sve u svemu igra je jako jako dobra i uzbudljiva...no naravno tu su i razni neprijatelji tj. prastare zivotinje koje su nemilosrdne
Koje igre trenutno prelazite i dojmovi
- poruka: 3.000
- |
- čitano: 182.501
- |
- moderatori:
Danny_HR, DrNasty, F1-IVO, scorpion667, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Max Payne 3, igra je sami vrh. Čak razmišljam da ponovo opletem po jedinici i dvici da se prisjetim gradiva 
Max Payne 1 pa 2 kao uvertira u treći dio. Jedinica ima premoćnu atmosferu, a nije ni lagana za igrati, quick save se opet koristi. :)
evo nakon dvije godine opet prelazim RE4(serbos,serbos,serbos
)
Igram NFSU2 i MW te max Payne keca i Rome: Total War.
Igram NFSU2 i MW te max Payne keca i Rome: Total War.
Potpisujem ove NFS serijale, igram ih po tko zna koji put već. Definitvno najbolji NFS-ovi ikad napravljeni !
Isprobati ću Tron 2.0,koji mi izgleda dosta zanimljivo,a mogao bih odigrati i Planescape Torment.
Eto, igram Diablo3, malo sam iscrpljen jel nisam stao od jucer u 12h, znaci nekih 22h u komadu igram,makar radim svaki dan po 10-ak sati nekak sam uspio nekih 300-ak sati utuč u igru...
E, pa to je to, idem nazad igrat..
Danas opet pokrenuo Vampire - The Masquerade Bloodlines . Predobra igra.
E kad bi takve igre danas radili !
Danas opet pokrenuo Vampire - The Masquerade Bloodlines . Predobra igra.
E kad bi takve igre danas radili !
Presao nekoliko puta igru odlicna je!
Evo nanovo krenuo Titan Quest (ne ekspanziju,jos je nisam kupio,skupljam pare), jednostavno igra je odlicna, kupio i Diablo3, igrao, nakon 14 dana prodao, nije Titan Questu ni do koljena, iako je izasao 2007 godine.
TES III: Morrowind.
Max Payne i zadnejg dobrog Fishera, Dobule Agenta.
Psychonauts - nakon što je došao u zadnjem Humble Indie Bundle-u jednostavno sam ga morao ponovno zaigrati. Osobno meni najdraži platformer, priča, humor, likovi, gameplay the cjelokupni dizajn, po meni sami vrh ovog žarna. Prvu večer sam ga igrao i do 5 ujutro, igra me jednostavno svaki put nanovo očara.
Napoleon: Total War
Ovo je najbolja strateška igra koju sam dosad igrala. Fenomenalna je!
dali mi neko može predložiti neku dobru igru sličnu just cause 2 ali da se ne skida predugo 2-3h
U pauzama između učenja i igranja CoH-a igram Dungeon Siege III. Dojmovi podjeljeni; veliki sam fan prva dva djela i proveo sam mnoge besane noći pokušavajući roknut Valdisa i mogu reći da sam uživao u tome. Ali ova igra koliko god grafički naprednija od prva dva djela nije legla baš najbolje. Nije to onaj užitak kad ti sjedneš da igraš samo dok riješiš jedan quest pa se trgneš nakon par sati i skužiš da je već jutro. Questovi su nekako razvodnjeni i lagani. Nema izazova. Nezz, tek sam počeo igrat, možda se moj mišljenje i promijeni, ali čito sumnjam.
kak se zove ona igrica di imas crvenog i zelenog zeca pa ubijas sve pred sobom
Jazz Jackrabbit.
Fallout New Vegas sa tri DLCa, malo za odmor od ME3.
Dead Money DLC je predobar.
dali mi neko može predložiti neku dobru igru sličnu just cause 2 ali da se ne skida predugo 2-3h
GTA IV, Gta San Andreas, Saints Row: The Third, Mafia II...
Sve je to free roam kao i JC 2. Koliko će se skidati ovisi o brzini tvoje internet veze i veličini fajla.
Lego Star Wars igram, totalno sam se navukao na igru. Ko bi rekao da igra tako valja, igra sljedi radnju filmova. Ma preporuka svakome.
Vidim da ima Lego Batman, Harry Potter, Indiana Jones...i to ću morati probati.
Upravo prelazim sve God of War nastavke na PS3 po prvi puta, fenomenalna igra.
Nije mi jasno kako nisam prva dva nastavka odigrao na PS2 još davnih dana al ok, došlo je i to na red konačno..
Lego Star Wars igram, totalno sam se navukao na igru. Ko bi rekao da igra tako valja, igra sljedi radnju filmova. Ma preporuka svakome.
Vidim da ima Lego Batman, Harry Potter, Indiana Jones...i to ću morati probati.
Ne mogu da vjerujem da ljudi to još nisu probali :O imaš sljedeće
LEGO Batman 1 i 2
LEGO Star wars 1,2 i 3
LEGO Indiana Jones 1 i 2
LEGO Harry potter Years 1 i 2 (raspoređen po dijelovima filmova)
LEGO Pirates of the Caribbean
LEGO Lord of the Rings
Uživaj :)
Inače najbolja (po mom mišljenju) i najzanimljivija je Star wars
i opet i opet i opet, prelazim Medal Of Honor Allied Assault, trebam li pisati dojmove?
samo da znaš lego indyana jones 2 i lego harry potter 1 i 2 su posve drukčije od ostalih
PS moja prva lego igra je bila lego indy i tu sam se navuko
Igram Battlefield Heroes.
za koji sustav PC/PS3