Koje igre trenutno prelazite i dojmovi

poruka: 3.001
|
čitano: 183.604
|
moderatori: Danny_HR, DrNasty, F1-IVO, scorpion667, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Koje igre trenutno prelazite i dojmovi
nul-3 kaže...

Nabavio sam si Rayman Origins.

Igra je vrh vrhova; jednostavna, solidna, dinamična. Nema forsiranja priče i ponavljanja nivoa. Nije monotona i gluha nego je vraški dobro dizajnirana i izgleda fenomenalno.

Nivoi izgledaju jednako, jer se igra temelji na onima iz 90-ih, dakle 2D platformer koji prati worldove. Došao sam do drugog worlda koji se zove "over the raimbow" i odvija se u zraku. Prvi je bio nekakav na zemlji. Igra je pre, i smatram da za te pare ili {#} se isplati nabaviti.

Jedva čekam vidjeti što se nalazi iza drugog worlda.

Kako to da se nema zašto ponavljati razine, ja svaku ponovim, dok sve ne skupim.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
3 godine
thuglife kaže...
nul-3 kaže...

Nabavio sam si Rayman Origins.

Igra je vrh vrhova; jednostavna, solidna, dinamična. Nema forsiranja priče i ponavljanja nivoa. Nije monotona i gluha nego je vraški dobro dizajnirana i izgleda fenomenalno.

Nivoi izgledaju jednako, jer se igra temelji na onima iz 90-ih, dakle 2D platformer koji prati worldove. Došao sam do drugog worlda koji se zove "over the raimbow" i odvija se u zraku. Prvi je bio nekakav na zemlji. Igra je pre, i smatram da za te pare ili {#} se isplati nabaviti.

Jedva čekam vidjeti što se nalazi iza drugog worlda.

Kako to da se nema zašto ponavljati razine, ja svaku ponovim, dok sve ne skupim.

Nisam mislio na to :D

Nego da se nivoi ponavljaju, kao da su dva uzastopna gotovo identična.

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
23 mjeseca
protjeran

FEAR 3  (F3AR)

čitao sa komentare da je 3. nastavak i najlošiji i po dosada viđenom slažem se, ali kakav bi ja to bio fan trilogije FEAR kad ga nebi odigrao???

prvi pravi fear ugođaj mi je bio u supermarketu...ono prije kao neki jeftini  Battlefild ili COD...

treba napomenuti kako je zvuk u ovom slučaju ispod svake razine...{#}  prvi dio je bio neusporedivo bolji...čak je i Quake 4 sa zvukom dočarao bolju spooky atmosferu!!!

vidjećemo kak bu dalje....

sve me podsjeća samo na Crysis II...pogotovo onaj dio na srušenom mostu i u gradu među zgradama...klasični vojni shooter

Od nadnaravnog horrora iz prvog dijela sa expansionima ostalo je samo povremeno pojavljivanje Alme na par sekundi i to je to...{#}...potpuno je nestao creepy thrilling feeling igranja po mraku sa slušalicama...

EDIT:_ igra se dalje...sad u terminalu aerodroma atmosfera je dosta napetija, ali i dalje vojni "Crysis 2 shooter". Uspio sam fotkati i Almu!! (slika je u SS temi)...

Najsvijetlija točka cijele igre su komentari protivnika i njihova međiusobna komunikacija!!!!

{#}

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 23:13 (smirnoff).
3 godine

Jos jednom po ko zna koji put zaigrao Prince of Persia The Two Thrones, meni osobno najbolji dio princa i najbolja arkadna avantura uopce.

Divim se svemu u ovoj igri, nacinu borbe, kontrole princa i jos mnogo cemu.

Nekad su ideje pravile igru sad se igre baziraju na jakoj grafici

5 godina

nijeda ceka se D3 :D

4 godine
4mal kaže...

nijeda ceka se D3 :D

S vremena na vrijeme bacim na Raymana, Syndicate čeka a veselim se i Risenu 2.

3 godine

The Walking Dead: Episode One

Ako ste očekivali još jednu no-brainer zombi igru, ovo nije igra za vas. Igra se temelji na priči i odnosu između likova i predvđena je u 5 djelova. Ima neke poveznice sa serijom i stripom u vidu par likova i mjesta, ali ništa više, što ju ne čini lošom, dapače. Bazirana je na stripovskoj grafici te kao neki polu Point and Click/RPG (vaše odluke u nekoj od prijašnjih epizoda utječu na neke događaje u daljnjim epizodama).

Čeka se sljedeći nastavak, nisam mislio da će me tako zainteresirati.

-prva epizoda ima oko 2 sata gameplaya, tako nešt, nisam pratio vrijeme kad sam igrao.

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 19:11 (The Unforgiven).
5 godina

takoder dns poceho , preporuke {#}

20 mjeseci

Trine 2. Nešto apsolutno fantastično.

2 godine

Danas počeo igrat The Witcher 2 - Assassins of Kings Enhanced Edition. Za sada mi je odlična. Grafika je predivna,a pogotovo me fasciniraju pogledi koji sežu u daljinu. Evo par SS-ova.

www.fotoprizma.com
22 mjeseca
TriP kaže...

Već imaš temu za slike, ovo je za dojmove ;)

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
2 godine
donator_bubrega kaže...

Već imaš temu za slike, ovo je za dojmove ;)

{#}  vidio sam da i drugi stavljaju slike pa sam i ja ubacio par komada. 

www.fotoprizma.com
3 godine

Evo ja jos uvijek igram S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat.

Naravno na master difficulty. (i opet nije tesko, lovim bloodsuckere nožem :D)

Igra je jednostavno fenomenalna. Osjeti se da je PC ekskluziva. Od gameplaya do kontrola.

Žao mi je što su prekinuli razvoj na S.T.A.L.K.E.R.-u 2. Stvarno jedan od najboljih serijala za PC ikad!

Evo par screenova. Btw skinuo sam FOV changer. Defaultni fov je stvarno neugodan, kao da ti je puška na obraz priljepljena. Ovo je FOV 75, dok je defaultni 55.

EDIT: I maknuo sam HUD i crosshair zbog doživljaja. :)

Viseća anomalija u Pripyatu Viseća anomalija u Pripyatu
Custom FOV Custom FOV
FOV na djelu FOV na djelu
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 22:41 (Cheezl).
13 mjeseci
neaktivan

Ja trenutno igram Just Cause 2 (jedinicu jos nisam igrao). Po meni jedna od boljih, a definitivno jedna od zabavnijih igara  :)

15 mjeseci

U međuvremenu sam prešao prvi Diablo, veoma kratka i lagana igra. Bilo mi je neobično naviknuti se na spor tempo Diabla nakon što sam prije toga igrao drugi dio, bez obzira na to igra ima svoje prednosti, ono najvažnije, veoma je zarazna. Trenutno igram:

Rayman Origins (PC) - jednostavno predivno, melem za oči i dušu. Na momente dosta teška igra no ništa novo za one koji su odrasli uz stare platformere.

Star Wars: Knights of the Old Republic (PC) - svega dva sata u igri, nedovoljno čak i za početni dojam. Ovo mi je prvi put da igram ovu igru, do sada sam imao silne preporuke i čuo samo dobre stvari, nadam se da će KOTOR opravdati sve to i ispuniti moja očekivanja.

15 mjeseci

pozz raja  ja trenutno prelazim  x-men origins wolverine assassin creed revelations  skyrim oblivion nfs the run pro street undercover itd.......

wolverine
2 godine
azerk0 kaže...

pozz raja  ja trenutno prelazim  x-men origins wolverine assassin creed revelations  skyrim oblivion nfs the run pro street undercover itd.......

hehe,dobar si...{#}

3 godine

Mass Effect 2 po stoti put

5 godina

Portal 2 je dosao na red 

odlcan za sad na 2.chapteru sam {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 12:30 (4mal).
4 godine

Rayman Origins: Odlična igra, podsjeca na 1. Rayman u 2D :)

5 godina

eto i D3 se ubcio :)

2 godine

Prošao sam Bully:Scholarship Edition. Igra mi ja predobra. U ulozi ste djecaka koji je dosao u neku skolu i tamo idete na satove npr.matematike,kemije,likovni... Imate i misije koje prolazite,dobivate postovanje od ucenika,mozes se ljubiti s curom itd.

4 godine

Dobro stari SC: Chaos Theory i nastavak s New Vegasom.

3 godine

Evo zavrsio Mass Effect 2, zavrsio i sve loyalty misije i gotov sve sporedne, sad evo bacam se na Mass Effect 3. 

Sta reci za Mass Effect 2, stvarno odlicna igra, na pocetku mi se nije cinila nesto, mozda zbog toga sto ne volim igre koje se desavaju u buducnosti tj. naucnu fantastiku, ali kako sam polahko prelazio igru sve je bila bolja i bolja. Odlican igra. 

dzix
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 10:21 (dzelo).
5 godina

Crysis 2

Sinoć sam završio singleplayer, vrlo solidan. Dobro: zabavan, dobra atmosfera, dobra, tu i tamo stvarno odlična grafika; loše: ponekad bolno linearan dizajn terena sa neretkim dodatkom nevidljivih zidova i pregršt bugova  koji tu i tamo znaju pokvariti uživanje (gubitak nanopointsa u nepovrat ako uzmete suit upgrade i prekinete igru pre sledećeg checkpointa, na pojedinim lokacijama vas neprijatelji vide kroz zidove, povremeni clipping).

Multi je takođe zabavan i dosta se igra i nisam primetio neke posebne bugove.

3 godine

Evo poceo Mass Effect 3 odma nakon sto sam zavrsio ME2. ME3 bolji gameplay, grafika malo bolja, zvuk takodjer, primjeti se da je bolji.

Sve u svemu bit ce ovo jedna fina avantura kroz galaksiju {#} 

dzix
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 12:42 (dzelo).
3 godine

Danas krenem igrat Resident Evil : Operation Raccon City i kazem sam sebi koji je ovo vrag ?! A jesu ga stvarno usrali ovaj put ! Izgleda mi ko tipicni Third person shooter samo uz to su dodali i zombije . Igram s likom kojeg si odaberem na pocetku i odmah je upgrejdan ko Rambo i jos su cetvorica ( ja mislim ) sa mnom ! Nema nikakvih zagonetki , nikakvih posebnih itema , metaka i oruzja ima na svakom koraku ,  ma pucaj kolko mozes brate mili ! Znaci , samo se trci i puca ! Budem ga probal proći i nadam se ako bude da ce se sljedeci nastavak vratit na onaj pravi put na kakvom je bio u pocetku !

Music As A Weapon !!
2 godine

slažem se, taj novi RE je sve samo ne RE, igra mi se ne sviđa ni malo, žali Bože novaca.

like a boss
5 godina
Haf932 kaže...

Danas krenem igrat Resident Evil : Operation Raccon City i kazem sam sebi koji je ovo vrag ?! A jesu ga stvarno usrali ovaj put ! Izgleda mi ko tipicni Third person shooter samo uz to su dodali i zombije . Igram s likom kojeg si odaberem na pocetku i odmah je upgrejdan ko Rambo i jos su cetvorica ( ja mislim ) sa mnom ! Nema nikakvih zagonetki , nikakvih posebnih itema , metaka i oruzja ima na svakom koraku ,  ma pucaj kolko mozes brate mili ! Znaci , samo se trci i puca ! Budem ga probal proći i nadam se ako bude da ce se sljedeci nastavak vratit na onaj pravi put na kakvom je bio u pocetku !

Instalirao, pogledao intro, igrao cca 15 minuta i baj-baj. Ovo je nekakva šala. Osim logotipa od Umbrelle nema veze s imenom koje nosi.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
16 mjeseci

Upravo završio ME3. Probao dva završetka. Mislio sam da je završetak puuuuno gori kolika se buka digla. Meni je završetak ok, što znači da su mogli i bolje, ali nije mi ni truba.

Vidjet ćemo što će donijet DLC.

Podsjeća me na završetak Deus ex-a, i tamo je bilo koliko se sjećam uništenje, kontrola, sinteza.

Idem sad odigrat još jednom sva tri ME, ali sa ženskim Shepardom i drugačijim odlukama, čisto da vidim i druge opcije.

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 19:42 (AceRimmer2012).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice