Postoji li neka WW2 strategija slična AOE III?
Konfa pod Moj PC :)
Postoji li neka WW2 strategija slična AOE III?
Konfa pod Moj PC :)
CoH serijal, Man of War, Order of War.
Sta ja mogu sve pokrenuti sa svojom konfom??
Konfa pod moj PC
Konfa pod moj PC
Svaku igru praktički.
Konfa pod moj PC
Sve,ali na smanjenim detaljima.
Koju igru za ovaj komp?
Intel c2d e6400
Ati radeon hd 6770
2gb ram
Ide dosta toga, šta voliš igrati?
Ide dosta toga, šta voliš igrati?
Ma to mi je za brata...(imam kuci 960t i 6870).
Inace reza monitora je 1280x1024.
Voli igrati simulacije voznje (igramo skupa lfs).Igra sada Euro truck Simulator.
Voli RPG.Ikako bf3?Znam da MW3 moze (nije se promijenio jos od cod 4)
Mozda skyrim?
Skyrim ide sigurno, trebao bi i bf3.
Na high?Proc je omanji bottleneck clockao bi mu proc ali ne mogu zbog mbo :/
A f1 2011 bilo bi dobro u co-opu igrat?
Mozda shogun?
Ugl. on bi vecinu igra mogao na toj rezi igrati na medium-high?
Vjerujem da bi mogao bez problema vecinu na medium-high na 1280x1024, da.
Može preporuka nekih real time strategija...ili nešto takvog tipa a da je dobra strategija da hoće na moju prijenosnu "mašinu" .
Može preporuka nekih real time strategija...ili nešto takvog tipa a da je dobra strategija da hoće na moju prijenosnu "mašinu" .
Probaj Order of War , Company of Heroes , Stronghold 3 , Shogun 2 , R.U.S.E. , Codename: Panzers ...
moze preporuka FPS pucačine tipa combat arms eu ali da nije online i da se novcem mogu kupovat oruzija.....
moze preporuka FPS pucačine tipa combat arms eu ali da nije online i da se novcem mogu kupovat oruzija.....
Pojasni mi malo, ti bi onda nekakvi FPS tipa CA, samo s botovima ili što?
Pa onda, svaki Counter Strike će ti pasati.
Možete li meni preporučit neke najbolje igre koje mogu igrat sa ovom konfom (pod Moj-PC)
iii da pitam jel mogu igrat COD4,NBA2K9 ?? i na kojoj rezi,detaljima itd.
unaprijed hvala !
da pitam jel mogu igrat COD4,NBA2K9 ??
Cod bi trebao ići medium/high nije on zahtjevan, a nba možda medium.
Možete li meni preporučit neke najbolje igre koje mogu igrat sa ovom konfom (pod Moj-PC)
iii da pitam jel mogu igrat COD4,NBA2K9 ?? i na kojoj rezi,detaljima itd.
unaprijed hvala !
Ovisi na koji mw mislis..Ako mislis na mw 1 mogo bi vjerojatno na high a ako mislis na mw 2 onda bi mozda mogo na low ili cak na medium
Ajde dajte za moj komp neku dobru rts igru.... u stilu razvijanja kao rise of nations!
Ajde dajte za moj komp neku dobru rts igru.... u stilu razvijanja kao rise of nations!
Ma ko ce tebi preporucivat kakvu rts igru kad mozes sve igrat! :D
Ma ko ce tebi preporucivat kakvu rts igru kad mozes sve igrat! :D
Ma kakve sam jassreće neću mni jednu nać xDDD.. NEgo jel ima kva dobra (2 sata tražio, i nema rezultata
)?
pitanjce jedno...dali če ova konfiguracija vrtjet novije naslove...od mw2 pa nadalje...
ASRock matična ATX AM3, +
AMD procesor 3900 x4
Grafika HD AMD 6770 1gbddr5
4gb RAM-a
pitanjce jedno...dali če ova konfiguracija vrtjet novije naslove...od mw2 pa nadalje...
ASRock matična ATX AM3, +
AMD procesor 3900 x4
Grafika HD AMD 6770 1gbddr5
4gb RAM-a
Da.
Nije baš u stilu ali možeš probati SPORE.(bar koliko ja znam to je razvoj života na Zemlji)
Nije baš u stilu ali možeš probati SPORE.(bar koliko ja znam to je razvoj života na Zemlji)
Ma prošo spr davnih dana... A ništa jade preporučite bilo kakvu dobru WWII Igricu (za ove ja ću rise of nations)
Ma prošo spr davnih dana... A ništa jade preporučite bilo kakvu dobru WWII Igricu (za ove ja ću rise of nations)
MOH Allied Assaut , MOH Breaktrough , MOH Spearhead , Brothers in Arms serijal , MOH Pacific Assault , Battlefield 1942 , COD serijal , Return to Castle Wolfenstein , Mortyr 2 ...
Može li FIFA 10 i NBA 2K9 na ovaj komp iz Moj PC?
Mislim da neces moci igrat zbog integrirane grafe !
Fifu bi teroetski i mogao ( ne traži PS 3.0 ), ali to nebi ličilo na ništa, ako je uopće povuće. NBA nemožeš.
Fifu bi teroetski i mogao ( ne traži PS 3.0 ), ali to nebi ličilo na ništa, ako je uopće povuće. NBA nemožeš.
Imaju modificirani driveri i tweakovi za GMA integralke (ukljucujuci PS/VS 4.0), frend mi je imao istu GMA x3100 i mogao je dosta novih pokrenuti s tim driverima al performanse nisu zadovoljavajuce