Alibaba.com

poruka: 13
|
čitano: 6.946
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Alibaba.com

Pozdrav,

Zanima me da li ovaj web funkcionira, jer su stvari na njoj jeftine za poludit pa me to buni (npr. Alienware M17X kosta sitnih 500$). Da li je netko kupovao stvari i jesu li mu dostavljene???

Hvala unaprijed!

2 godine
neaktivan
RE: Alibaba.com
sap_wtf kaže...

Pozdrav,

Zanima me da li ovaj web funkcionira, jer su stvari na njoj jeftine za poludit pa me to buni (npr. Alienware M17X kosta sitnih 500$). Da li je netko kupovao stvari i jesu li mu dostavljene???

Hvala unaprijed!

Nikada bio na ovim stranicama ali sam upravo pregledao reakcije korisnika WOT -a i mogu ti reći da ima onih koji su nesigurni u ove stranice i onih koji upozoravaju na prevare i loša iskustva. Zato budi jako oprezan.

4 godine
Alibaba.com

Ja mislim da je to kao ulovi.hr tako da "okani se ćorava posla" . Kupuj samo na provjerene i sigurne trgovine, bilo preko interneta, bilo u nekoj samoposlugi

Jesam moćan PUNIM
3 godine
Alibaba.com

I meni je to nesigurno, zato sam ovdje dosao pitati za savjet zelim biti siguran u sto dajem lovu...Moj prijatelj  je narucio dvije Nokie N97 za 450$, za cudo bozije dosle su mu i pravo me iznenadilo. Ali mene tu zanima alienware M17x i jos nisam siguran jer nije ista kompanija od koje je on kupio te Nokie...hvala na komentarima

2 godine
neaktivan

Web itekako funkcionira, ali decki, procitajte malo bolje opis web site-a. To vam je B2B web portal. Znaci, ako nisi vlasnik neke firme koji zeli kupovat na veliko ili sam proizvođač/trgovac koji prodaje na veliko nemate sta radit na njemu(osim past oci i poludit kad vidite kakve su cijene zapravo, i koliko trgovci zaradjuju na nama- bez obzira na troskove i marže). Cijene vam izgledaju malo zato sto su to cijene ali doslovce na kontejnere/kamione robe. Eto.

Pozdrav.

23 mjeseca
neaktivan
HrgaLand kaže...

Web itekako funkcionira, ali decki, procitajte malo bolje opis web site-a. To vam je B2B web portal. Znaci, ako nisi vlasnik neke firme koji zeli kupovat na veliko ili sam proizvođač/trgovac koji prodaje na veliko nemate sta radit na njemu(osim past oci i poludit kad vidite kakve su cijene zapravo, i koliko trgovci zaradjuju na nama- bez obzira na troskove i marže). Cijene vam izgledaju malo zato sto su to cijene ali doslovce na kontejnere/kamione robe. Eto.

Pozdrav.

Ja vec uvozim iz kine 2 godine, alibaba je bio pocetak. U dosadasnjim transakcija nisam imao nikad problema ili da je se desilo da mi nesto nije doslo. Nisu svi banda ko mi balkanci.. Istocnjacki prodavaci su zaista ljubazni i uslusni sto je nepojmljivo nasem mentalitetu. Najvaznije je da bar nekoliko dana konstantno kontaktiras prodavac ( 2 dana ) i da mu pokazes interesovanje i za daljnju kupnju od njega.

Prva moja kupovina je bila preko Western Union. Poslje sam samo radio sa prodavacima koji koriste paypal uslugu transakcija. Najsigurnije, jer u slucaju nedaj boze.... tebi paypal vraca novac. Ali ima manijaka (kupaca) koji to zloupotrebljavaju. Zato kazem nemoramo biti banda, sve sto narucite i dobit ce te.

Ja inace sa njima nakon duzeg poslovanja imam i ugovor tako da se i nebrinem vise. Plati i salji :)

Dostava paketa DHL-om do 500 Grama ti je 22 USD

Tak da znas sebi racunat pravu cijenu postarine, jer ima kineza zacijene postarinu,,, a stave malu cijenu artikla... kako bi izbjegli davke na alibaba.

Upustis se snjima u razgovor email-om ili telefonom. Kinez koji zna engleski znaci ***** zvjezdica sto se tice reputacije i internacijonalne trgovine.

Sve znam, samo pitaj
2 godine
Alibaba.com

naletio sam na ovu stranicu i zanima me imate li kakva saznanja osim tu napisanih o stranici. da li je sigurno nešto naručit. ja bi naručio preko paypala

14 mjeseci
neaktivan
Re: Alibaba.com

Dragi moji,

Imala sam posla sa alibabom, i više nikada..

Prevarila me je jedna firma koja je na njihovoj stranici. Uredno sam platila, robu nisam primila, i nakon toga su tu firmu maknuli sa svojih stranica..

A njihova služba mi nije htjela pomoći, odvratni su.

PREVARNTI, NEMOJTE IMATI POSLA S NJIMA!!

2 godine
Belllla kaže...

Dragi moji,

Imala sam posla sa alibabom, i više nikada..

Prevarila me je jedna firma koja je na njihovoj stranici. Uredno sam platila, robu nisam primila, i nakon toga su tu firmu maknuli sa svojih stranica..

A njihova služba mi nije htjela pomoći, odvratni su.

PREVARNTI, NEMOJTE IMATI POSLA S NJIMA!!

ja sam bio naručio mobitel koji je bio kao free shipping za sve zemlje. ja platim kad ubrzo me traže da platim i shipping jer kao za hrvatsku ipak ne šalju besplatno. to sam odbio i tražio povrat novca što su i učinili.

http://kasperskyme.bloger.hr/
14 mjeseci
neaktivan

mene samo zanima dali je potrebno bas imati svoju firmu i na koji nacin oni to provjeravaju? jer sam se probala registrirati i izmislila sam ime firme i proslo je jedino ne znam dok se odlucim zaista nesto kupiti dali cu imati problema... vec sam kontaktirala par osoba i skroz su uljudni. zanimaju me i iskustva s carinom..

9 mjeseci
neaktivan
Nije potrebno imati firmu samo kažeš da naravno imaš firmu al da bi prvo htjela "sample" da vidiš jel roba OK i da ti je pošalju na fizičku osobu, odnosno tebe... ili koga već.
Samo potreban je oprez jer je dosta električne opreme (mobiteli, laptopi...) fake... zato i jesu tako jeftine
4 godine
Alibaba.com

Da li je netko narucivao malo vece količine   tipa 200 majica ?   Da li netko ima iskustva sa carinom pošto sam fizička osoba.

4 godine
Alibaba.com

Ja sam naručio robu za klince malo veću količinu , sve je stiglo u redu. Jedino sam se natezao sa carinom , jer su mislili da ću to preprodavati.{#}

http://www.apartmani-seline.net
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice