Facebook logiranje zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.203
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
offline
Facebook logiranje
Pozdrav!

Molim vas novi sam ovdje i neznam kome da se obratim za pomoć i ako netko zna rješenje mog problema sa Facebook stranicom.

Naime uz osobni profil imam već par godina i napravljenu Facebook stranicu tvrtke.Inače kada sam na svom osobnom profilu i kliknem na gornjoj plavoj crti skroz desno mali trokutić otvori mi se "Vaše stranice" i tu kliknem Fb stranicu koju uređujem.Tada bi mi se trebalo prebaciti uporaba stranica sa osobnog profila na profil Fb stranice(u ovom slučaju tvrtke) te bih upravljao korisničkim imenom tvrtke;imao pristup vremenskoj crti tvrtke,porukama...
Sada mi se događa da pregledavam i koristim stranicu samo putem osobnog profila te nemam uvid u vremensku crtu,pristigle obavijesti,poruke i sl. tj.kao da koristim stranicu kao osoba kojoj se ta stranica sviđa sa mogučnošću djelomičnog uređivanja i pregleda stranice.Znači ne mogu u potpunosti "odvojiti" osobni profil od profila tvrtke.
Što i kako da rješim taj problem?I prije mi je postojala mogučnost kako da pregledavam Fb stranicu jer mi je znalo postavit pitanje kako želim da pregledavam stranicu:"Use Page like a";a sada to mi se više ne pojavljuje.
Molim vas pomoć!
LP
 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Facebook logiranje

Imam isti problem. Jesi li našao rješenje?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice